Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát persze, a bajnoki címért.looka írta:Ő lesz az új Kanu.
Nem értem Wengert, oké, hogy vannak elvei, de ennyire nem érdekli a nagyközönség véleménye? Úgy értem, nem akarja még egyszer megmutatni? Igazolhatna 3-4 értelmes embert, elengedhetné az EL-t a 16 között mondjuk, plusz maradnak a jobb játékosok, és mehetne a bajnoki címért.
De nem, jön Onyekuru. Wenger knows.
Persze, még EL-t akar nyerni..visca el barca írta:wenger állítólag marad újabb 2 évre.

De amugy volt sípszó, ezért is volt fura a dolog. Meg a lesen álló is rámozdult. De még mielőtt Alexis ellőtte már fújt a spori.MessiNeymarSuarez írta:Néha azért az angol bírók is jól rá tudnak cáfolni arra az állításra, hogy jók...![]()
Ebből is a tanulság az, hogy addig megy a játék amíg le nem fújja a bíró, hiába történt szabálytalanság.

Nyugi Sánchezt hamar eladjátok a münchennekPCsabi írta:Érted, még csak május van, de már vesznek egy játékost 70 millióért![]()
Látva a védelmet, nem számítok sok jóra![]()
Arsenal: Ospina, Holding, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Ramsey, Xhaka, Chamberlain, Özil, Welbeck, Sánchez.
Subs: Cech, Elneny, Coquelin, Iwobi, Lucas, Walcott, Giroud.
Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Moses, Kante, Matic, Alonso, Pedro, Costa, Hazard.
Subs: Begovic, Ake, Terry, Zouma, Fabregas, Willian, Batshuayi.
háromvédős rendszerben egész használható wingbackként, de szélsővédőként szerintem köze sincs a topszinthez, pláne idén... egy jobb szélső azt csinál vele amit akarvisca el barca írta:18:30 sport1 FA kupa döntő arsenal-cselzi ha érdekel vkit.
mivel nincs spíler tv-m idén nem néztem PL-t, de most bellerin gyerek miatt leülök, meglesem tényleg olyan kutyaütő-e, mint ahogy itt írja mindenki

Lenot nézi elvben.looka írta:Szerintem kitolja jobboldalra, és amolyan befelé húzó irányítót fog játszani - ahogy gyakran a Monacóban is tette.Feast4 írta:BS vajon irányító vagy szélső lesz?A másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fog hozni mélységi játékosnak, mert a karom ráteszem, hogy Tourét kitakarítja.
Ha behúzzák a két szélső hátvédet (Walker és Mendy), már ezzel a 3 emberrel iszonyat sokat erősödnek. Jön még egy kapus (csak jó kérdés, hogy ki), egy mélységi irányító és szerintem a kezdő kész is van.

Szerintem kitolja jobboldalra, és amolyan befelé húzó irányítót fog játszani - ahogy gyakran a Monacóban is tette.Feast4 írta:BS vajon irányító vagy szélső lesz?A másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fog hozni mélységi játékosnak, mert a karom ráteszem, hogy Tourét kitakarítja.
Ez az FFP dolog, úgy fest csak azokra a csapatokra vonatkozik, ahol nem multimilliárdos tulajdonos van.palesz77 írta:És már hivatalos is Silva. Kezdődhet a Mendy és Walker project, aztán mehetnek egy mélységi emberkére.