Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Wenger meg hosszabitott meg 2 evet„Az angol bajnokságról talán elég annyi, hogy ahányszor elmennek valami világversenyre a válogatottal, ők az elsők, akik hazahúznak, mert annyira sza.rok. Aztán azzal áltatják magukat, hogy az angol bajnokság milyen jó. A Premier League azért jó, mert az angol embereknek nincs más dolguk, mint kijárni meccsekre. Megveszik rohadt drágán a jegyeket, végig vigyázzban ülnek, egy kicsit óbégatnak, de akkor már rájuk szólnak, hogy azért azt mégsem kéne… Nagy a nézettsége a ligának, mert nagyon okosan fel lett verve, fel lett húzva, de egyáltalán nincs benne ennyi. Semmi nem változott a harmincas évek óta: rúgják, ívelik, rúgják, ívelik. Ha odakerül két ember, aki meg tud csinálni egy cselt, az rögtön negyven újság címlapján jelenik meg. Ezért is féltem most Griezmannt is, aki ha elmegy Angliába, akkor el fog veszni. Angliában a szépség kiveszett már a játékból, ott nem csinálhatsz meg egy olyan cselt, amit CR szokott, mert rögtön négyen csúsznak a torkodra, a pajzsmirigyedre… Küzdenek tényleg, de olyan sza.r meccseket látok, hogy elájulok, belealszom.”
Azt is leírtam, hogy "plusz maradnak a jobb játékosok".TripleH írta:Hát persze, a bajnoki címért.Jelenleg a Chelsea bajnokságot tekintve messze a legstabilabb, Spurs úgy rakja meg őket ahogy akarja jelenleg, City már nagyban igazol, MU sem fog spórolni a nyáron, a Pool kerete is messze jobb. Nem beszélve arról, hogy Sánchez valszeg nyáron megy.
A Két pasi meg egy kicsi jutott eszembe , mikor Charlie egy animéről ír azt hiszem zenét. OshiguruPCsabi írta:Aubameyang? Lukaku? Griezmann? Nem!
Arsenal have agreed 6.8m fee with Belgian club KAS Eupen for Nigerian striker Henry Onyekuru.
Hát persze, a bajnoki címért.looka írta:Ő lesz az új Kanu.
Nem értem Wengert, oké, hogy vannak elvei, de ennyire nem érdekli a nagyközönség véleménye? Úgy értem, nem akarja még egyszer megmutatni? Igazolhatna 3-4 értelmes embert, elengedhetné az EL-t a 16 között mondjuk, plusz maradnak a jobb játékosok, és mehetne a bajnoki címért.
De nem, jön Onyekuru. Wenger knows.
Persze, még EL-t akar nyerni..visca el barca írta:wenger állítólag marad újabb 2 évre.
De amugy volt sípszó, ezért is volt fura a dolog. Meg a lesen álló is rámozdult. De még mielőtt Alexis ellőtte már fújt a spori.MessiNeymarSuarez írta:Néha azért az angol bírók is jól rá tudnak cáfolni arra az állításra, hogy jók...![]()
Ebből is a tanulság az, hogy addig megy a játék amíg le nem fújja a bíró, hiába történt szabálytalanság.
Nyugi Sánchezt hamar eladjátok a münchennekPCsabi írta:Érted, még csak május van, de már vesznek egy játékost 70 millióért![]()
Látva a védelmet, nem számítok sok jóra![]()
Arsenal: Ospina, Holding, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Ramsey, Xhaka, Chamberlain, Özil, Welbeck, Sánchez.
Subs: Cech, Elneny, Coquelin, Iwobi, Lucas, Walcott, Giroud.
Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Moses, Kante, Matic, Alonso, Pedro, Costa, Hazard.
Subs: Begovic, Ake, Terry, Zouma, Fabregas, Willian, Batshuayi.
háromvédős rendszerben egész használható wingbackként, de szélsővédőként szerintem köze sincs a topszinthez, pláne idén... egy jobb szélső azt csinál vele amit akarvisca el barca írta:18:30 sport1 FA kupa döntő arsenal-cselzi ha érdekel vkit.
mivel nincs spíler tv-m idén nem néztem PL-t, de most bellerin gyerek miatt leülök, meglesem tényleg olyan kutyaütő-e, mint ahogy itt írja mindenki