Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Volt ket csapat is a vilagon akik eddig jobban teljesitettek mint a Barca.Motaro írta:Ez is egy véleménymiro. írta:Abban hogy nem Messinek kene kapnia az aranylabdat biztos vagyok.
Nem egy kategória a kettő. Nem is értem, hogy miért kell választani.Motaro írta:Szerintem teljesen egyértelmű, hogy Messinek. Minden mutatóban CR előtt jár.Nero. írta: Mindig azt mondjatok hogy nem neki kene kapni az aranylabdat de azt sose teszitek hozza hogy akkor kinek?
Ez is egy véleménymiro. írta:Abban hogy nem Messinek kene kapnia az aranylabdat biztos vagyok.
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy Messinek. Minden mutatóban CR előtt jár.Nero. írta: Mindig azt mondjatok hogy nem neki kene kapni az aranylabdat de azt sose teszitek hozza hogy akkor kinek?
Viszont Rafinha is lassan annyit sérült mint Verma, hiába lőtt pár gólt, az meg már jobb nemlesz sajnos. Egyébként érdekes dolog az a könnyebben beépíthető, mert szerintem javarészt jobban épültek be az utóbbi időben a külhoniak. De ha nem is több, minőségre biztosan jobbak.Bob_Marley írta:Nem stabilabb, de valószínűleg könnyebben beépíthető, de igen ez nem szentírás, de működő modellnek tűnt! Kiegészítőnek Arda vagy Rafinha megállta a helyét, Paco is abszolút éledezik. Denis és Gomes, aki elmarad az előző csapatnál mutatott játékától.
Sampert remélem visszahozzuk.
erre amennyi példát fel tudsz hozni, legalább annyi ellenpéldát lehet.Bob_Marley írta:Nem stabilabb, de valószínűleg könnyebben beépíthető, de igen ez nem szentírás, de működő modellnek tűnt! Kiegészítőnek Arda vagy Rafinha megállta a helyét, Paco is abszolút éledezik. Denis és Gomes, aki elmarad az előző csapatnál mutatott játékától.
Sampert remélem visszahozzuk.

Neked meg ez a passziód, mert hogy a ligából stabilabb játékos jön, ott van mindjárt Rafinha/AG/DS/Arda/Paco mind-mind a ligából jött, de szerintem hagyjuk a szintet amit képviselnek, nem értem amúgy mi ez a mánia, bánom is én, hogy melyik ligából jön, ha tényleg jó játékos.Bob_Marley írta: Inkább ez annak szól, hogy akik felröppenek hírek, hogy igazoljuk nem Ligás játékosok.

Bob_Marley írta: Én Chino hsz-re reagáltam csak nem másoltam be telefonról, bocsánat.
Pont, hogy a Real kezd spanyolosítani mi kevésbé, szerintem hiba egyébként, eredményesebbek is most. Mondjuk jöjjön Herrera és ok.De bőven lehetne szemezgetni a spanyol ligán belül, s remélem Valverde meg is teszi és adott esetben a Bilbaoból is hozhat embert, Benat vagy San José ügyes kis játékosok, Williams meg talán a mezőny leggyorsabb embere.
de mit kezd spanyolosítani komolyan?Bob_Marley írta:
Pont, hogy a Real kezd spanyolosítani mi kevésbé, szerintem hiba egyébként, eredményesebbek is most. Mondjuk jöjjön Herrera és ok.De bőven lehetne szemezgetni a spanyol ligán belül, s remélem Valverde meg is teszi és adott esetben a Bilbaoból is hozhat embert, Benat vagy San José ügyes kis játékosok, Williams meg talán a mezőny leggyorsabb embere.
Én Chino hsz-re reagáltam csak nem másoltam be telefonról, bocsánat.Normandia írta:...és akkor most mi van? Hozzák, majd meglátjuk mennyien válnak be. Nem az a lényeg, hogy kik játszanak, hanem, hogy mit. Mintha nem is oly régen mondta volna valaki.Bob_Marley írta:Áthozom ide, mert nem igazolás topik.
Most nem fogom felsorolni a neveket, de bőven vannak spanyolok a mostani RM-ban és sokan saját nevelésűek plusz ott vannak kölcsönben még Vallejo vagy Llorente, s olvastam múltkor twitteren, hogy pl Ceballost nézegetik meg Theo Hernandezt.
És ha csak a kölcsönembereket visszahozzák már több spanyoljuk lesz mint nekünk.Tőlem Roncit is honosíthatják, baromira nem tud érdekelni, én annak idején Romario és Stoichkov miatt kezdtem el nézni egyáltalán a Barcát rendszeresen, majd lettem a filozófiájuk, multjuk, történelmük miatt szurkolójuk és nem azért, mert echte katalánok rúgták a labdát abban az időben. A játékuk volt az, ami megfogott és persze néhány játékos tudása, az ahogyan a klub értelmezte (azóta is) a játékot.

lehet jobb, de most nem erről volt szó azért.ferninho írta: ?
Vesd már össze a két csapat spanyoljait, de komolyan.
Jobb a Real Madrid spanyol részlege a Barcáénál bárhogy is nézem, de jószívűen is max egy X hozható ki.
Az a töltelék meg épp idén derült ki mennyit is ér és elég komoly teljesítményt pakoltak le az asztalra.
...és akkor most mi van? Hozzák, majd meglátjuk mennyien válnak be. Nem az a lényeg, hogy kik játszanak, hanem, hogy mit. Mintha nem is oly régen mondta volna valaki.Bob_Marley írta:Áthozom ide, mert nem igazolás topik.
Most nem fogom felsorolni a neveket, de bőven vannak spanyolok a mostani RM-ban és sokan saját nevelésűek plusz ott vannak kölcsönben még Vallejo vagy Llorente, s olvastam múltkor twitteren, hogy pl Ceballost nézegetik meg Theo Hernandezt.
És ha csak a kölcsönembereket visszahozzák már több spanyoljuk lesz mint nekünk.
?
Azért a Real meg a spanyol játékosok... Most adtak 45 milliót egy 16 éves brazil kölyökért, meg készülnek 120-130 milliót letenni MBappéért. A "gálakezdőjükben" 2-3 spanyol van, a többi meg kb. csak töltelék.
Mondjuk ket honapja kicsit mas volt a leanyzo fekvese mint az utobvi par hetbe...TripleH írta:Szerintem az a szemet szúró, hogy úgy változik a véleményed, ahogy a szél fúj. Visszanéztem 2 hónapja még gyakorlatilag, mindennek elmondtad őket, most meg ömlengesz róluk, mint egy wannabe real drukker. Mondjuk szíved joga, csak elég feltűnő.Nero. írta:Amikor jobb volt naluk egy Las Palmas, Betis stb meg hasonlo kozepcsapatok akkor lemertem irni hogy gyengek, most meg hogy lesimaztak a Bayernt, Atleticot, velunk partiba voltak akkor meg leirom hogy fejlodtek es jok lettek az gond?
Tehat ha mondjuk valaki 2015 majusban leirta hogy mi vagyunk a vilag legjobb csapata, de iden azt irja hogy komoly gondok vanank es valtoztatni kell akkor maganak mond ellent? Az nem lehet hogy az eletben meg a futballban valtoznak a dolgok?
Akarmelyik madridista megerositi hogy telen Zidane es Ronaldo is kozellenseg volt naluk.