Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől tartok én is, ha velünk van fortuna, AG ügynöke csinál 1 vészmentő akciót és eladja valahova minél kevesebb bukással.visca el barca írta: megvesszük bellerint 50-ért, jön vmi AG 2.0 meg munir/dulifuli. kb ennyi lesz a nyár.
megvesszük bellerint 50-ért, jön vmi AG 2.0 meg munir/dulifuli. kb ennyi lesz a nyár.TripleH írta:Ha egy Herrera-Coutinho pack jönne, én kifejezetten elégedett lennék. Jobban örülnék Verrattinak, de lássuk be, hogy rá csekély az esély, ha nem veri az asztalt, hogy márpedig ő ide akar jönni.
nekem a sikeresség mindenek felett áll. 11 saját nevelés, hogy lehessen meszkunklubozni, vagy 11 észak-koreai sugárfertőzött törpe ember, tökmind1. másnak más számít, elfogadom.Varatrix írta:...
Azért én nem szívesen lennék olyan csapat, mint az Inter volt, hogy a legtöbb köze egy játékosuknak az volt Olaszországhoz hogy, szerette a spagettit. Aztán lehet hablatyolni hogy, "Mészkeunklubb".visca el barca írta:teljesen századrangú szempont... legalábbis nekemvinszentvega írta:Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)
Ezzel csupán az a gond, hogy nem ilyen játékosra lenne szükség. Rakitic helyére megfelelő megoldás lenne, de nekünk Init kellene pótolni és nyilván legyen stabil középpálya, de kell olyan játékos, aki kreatív is. Verratti ezért lenne tökéletes. Védekezésbe is komolyan be tud segíteni. Támadásból és kiveszi a részét tud olyan labdákat osztogatni amit pl. egy N'Zonzi nem vagy éppen emberen átmenni.looka írta:Herrera idén a MU középpályájának messze legjobbja volt (ami persze sokat nem mond), de liga szinten is max. Kanté volt jobb nála a szűk értelemben vett posztján (ő meg azért más típusú játékos).
Azt ne felejtsük el, hogy egy nagyon okos játékosról is van szó, aki amellett, hogy 90 percet végiggürizik, kiválóan lát is a pályán, nem csak arról van szó, mint a legtöbb labdaszerző esetében, hogy a hozzá legközelebb lévőhöz passzolja a labdát és slussz. Jók a mélységi átadásai, nagyszerűen vált oldalt keresztlabdákkal (amolyan busquetsesen), irányítja a társait, segít nekik a helyezkedésben (nézzétek vissza Mkhitaryan tegnapi gólját), a játéka viszont nem mindig sallangmentes és labdakezelési hibák is előfordul néha-néha amellett, hogy alacsony, így fejpárbajt ritkán nyer.
Nekem nagyon szimpatikus a srác, bőven el is tudom nálunk képzelni (sokkal inkább, mint Bakayokót pl...), de ez volt az az éve, amikor igazán bebetonozta magát a kezdőbe, csak egy év telt el a Mourinho-projektből, stabilan játszik, nem tartom valószínűnek, hogy pont most nyáron elhozzuk. Persze Valverdével jól ismerik egymást, az ő hívó szavára lehet, hogy váltana. Én örülnék neki.
teljesen századrangú szempont... legalábbis nekemvinszentvega írta:Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)
Verra alatt ha Verrattit érted, ő olasz.vinszentvega írta: Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)
Ráadásul spanyol játékos, ami nem árt ha eggyel több van a csapatban mint egy +argentin(Verra)Samper írta:Feast4 írta:Valverde hívószava a Barca 75-80 millió eurója.Az MUból se veszünk játékost az fix...
Egy év múlva lejár a szerződése, utoljára kaphatnak érte pénzt. A Barcaból könnyebben lehet válogatott.
Feast4 írta:Valverde hívószava a Barca 75-80 millió eurója.Az MUból se veszünk játékost az fix...looka írta: Persze Valverdével jól ismerik egymást, az ő hívó szavára lehet, hogy váltana. Én örülnék neki.
Igazából pontosan az a fajta játékos akit egy Juventus megszerez 20ért mi meg 65-70 millióért.visca el barca írta:azt se felejtsétek el, hogy 27 éves, így nem tudja 10 évre megoldani a posztot, eurobarcás mércével max 1-2 év van benne
Valverde hívószava a Barca 75-80 millió eurója.Az MUból se veszünk játékost az fix...looka írta: Persze Valverdével jól ismerik egymást, az ő hívó szavára lehet, hogy váltana. Én örülnék neki.
a sport.es-rőlFeast4 írta:Ez a Herrera dolog most honnan jött?
Egyetértek, csak ahogy VEB is írta, pont most hosszabbított. A Spanyol Bajnokság topicban pont írtam is tegnap, hogy egy ilyen felállásban elférne Koke a csapatba simán szerintem is, de így esélytelenné vált. Herrerán is agyaltam amúgy, de inkább nem írtam bele, gondoltam így is túl sok fantasy nevet dobok be a saját ötleteimből, erre itt a mai hír, nem is lett volna annyira hülye felvetés úgy tűnik.nzxtpo írta:Ilyen szerepre én el tudnám képzelni Koket is, csak ugye tavaly se tudtuk elhozni.
De azért csak megnyugtatóbb a jelenléte egy esetleges sérülés esetén.Nero. írta:Ha szeptemberig nem fog felmerülni legalább 50 név akkor egy se.Mondjuk Herrerát szívesen látnám (én Rakitic helyett szivesen megnéznék egy ügyesebb játékost a kezdőbe), vele dolgozott is a Bilbaobál nem?
Cilessen azt mondta ha csak a kupában játszik akkor januárban lelép. Érte is teljesen felesleges volt 10+ milliot kiadni. Erre Masip is elég lenne.
tegnap vagy tegnapelőtt hosszabbított 2134-ig.nzxtpo írta:Ilyen szerepre én el tudnám képzelni Koket is, csak ugye tavaly se tudtuk elhozni.palesz77 írta: kegyetlenül güriző arc