Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nero. írta:Az 3-2-3-1-1 lesz szerintem. Gondoltam hogy beteszi de amugy igaza van mert Barzalghi is piszok jó vèdő, Alves meg támadónak is nagyon jó.
kicsit túl akarja biztosítani Allegri, szerintem ez nem jó ötlet annyira.visca el barca írta:annyi változást jósolnak, hogy a jobboson nem alves-cuadrado, hanem barzagli-alves duó lesz.
remélem úgy állnak fel, miont az odavágón ellenünk.visca el barca írta:nézegetem a kezdőket amiket jósolnak, a juvenál mindenhol barzaglit írják jobb bekkenek. hát ha allegri is így gondja, akkor jó nagy marha. egy 36 éves, alapból lassú játékost akar zselével futtatni?![]()
Van radikálisabb nyilván, mint mondjuk egy Olimpiakosz-Pana, vagy Galata-Fener, de most ennek a két csapatnak van a legtöbb szurkolója, itt vannak a világ legnagyobb játékosai, talán mondhatjuk hogy a világ 2 legjobb csapata, és azért a történelmi (Franco, Katalónia stb.) háttér is megvan.MQuCsabi írta:Szerintem ez csak a két oldal szurkolóira vetítve igaz, senki másra. Ha konkrétan rivalizáslás, akkor szerintem ennél vannak sokkal nagyobbak, értsd durvább ellentétek riválisok és szurkolóik között.Nero írta:Fociban nagyobb rivalizálás nincs mint a Barca-Real, pláne ebben az évtizedben.
Szerintem ez csak a két oldal szurkolóira vetítve igaz, senki másra. Ha konkrétan rivalizáslás, akkor szerintem ennél vannak sokkal nagyobbak, értsd durvább ellentétek riválisok és szurkolóik között.Nero írta:Fociban nagyobb rivalizálás nincs mint a Barca-Real, pláne ebben az évtizedben.
Szerintem ez szerves része annak ha valaki Barcelona szurkoló, vagy fordítva ha Real akkor nyilván tépi az ideg ha a Barca sikeres. Fociban nagyobb rivalizálás nincs mint a Barca-Real, pláne ebben az évtizedben.palesz77 írta:Komolyan mondom, amennyit ti foglalkoztok a Real BL címvédésével járó "következményekkel", és a focit nem is követő emberek véleményével, az valami bámulatos.
A saját szemünkben nem, de semleges szurkolók nagy része csak annyit lát, hogy "A hihetetlenül zseniálisnak beállított Guardiola-féle Barca 2 BL-t nyert, míg ez a mostani Real Madrid lehet 3-mat.."S.Agüero írta:Attól, ha nyernének, semmit nem vonnának le a mi érdemünkből az elmúlt 10 évben.
A Realnál szerintem csak a BL maradt el, 12-ben lett volna rá a legnagyobb esély, azzal kb. tökéletes lett volna a szezonjuk. De a kiestek az elődöntőben egy kiélezett párharcban az akkor már elég erős Bayern ellen. Az utolsó szezonja meg hasonló volt, mint a miénk idén: a Klasszikusokból ők jöttek ki jobban, a kicsik ellen bukták a Ligát, a Kupában is underdog ellen estek ki. Meg akkor már szezon közben is volták problémák, megoszlott az öltöző. Ha mindenki beáll a sorba, talán máshogy is alakulhatott volna.S.Agüero írta:
Többet várnék egy ilyen nagynevű edzőtől, mint amit kapunk/kaptunk. Főleg ilyen kerettel. Mind a MU-nál, mind a RM-nél volt. Rangadókon meg főleg észrevehető ez.
Há de milyen játékka mán meg mennyi pénz elköltött igy könnyű. Amúgy középszerű edző mindig jókor vót jó helyen.Bob_Marley írta:Elég impozáns egy statisztika. Szegény Klopp meg kb az ellenkezője.PCsabi írta:Jose Mourinho's record in 14 major club finals:
WWLWWWWWWWLWWW
Trophies: 12
Goals: 26
Clean sheets: 8
Elég impozáns egy statisztika. Szegény Klopp meg kb az ellenkezője.PCsabi írta:Jose Mourinho's record in 14 major club finals:
WWLWWWWWWWLWWW
Trophies: 12
Goals: 26
Clean sheets: 8