Ezt szerintem te nagyon félreérted. Engem speciel sosem érdekelt, hogy ki milyen nemzetíségű a csapatban, sosem szerettem a spanyol válogatottat például, úgyhogy legkevésbé sem érdekel, hogy hány spanyol van. Ez meg, hogy kicserélnénk xy keretet és garantáltan jönnének az eredmények dolog meg, furcsa. Persze mindenkinek van a csapatban kedvence aki miatt megszerette ezt a csapatot, de az akivel így voltam, réges rég nem játszik már itt.Varatrix írta:Én is elfogadnám, ha nem ugyanezen a fórumon kritizálnák azt amit a Real Madrid csinál.visca el barca írta: nekem a sikeresség mindenek felett áll. 11 saját nevelés, hogy lehessen meszkunklubozni, vagy 11 észak-koreai sugárfertőzött törpe ember, tökmind1. másnak más számít, elfogadom.
Bár sanszos, hogy nem én vagyok az egyetlen aki ezzel nem ért egyet, csak most elveszve érzem magam.![]()
Illetve azért az fura hogy azt mondjuk hogy mi a csapatnak szurkolunk, de mindegy ki játszik itt. Akkor a címernek szurkoltok? Ez nekem dúrván paradox. Tehát ha kicserélnénk a keretünket a Reáléval, de garantáltan jönnének az eredmények, az nektek jó lenne. A csapatnak nem részee a játékos?
Nem kell Initől megválni, a helyén kell kezelni mint Xavit az utolsó szezonjában.