annyira szeretlek veb.visca el barca írta:én is olvastam most ezt az herrera-t, tökéletesen illene a teljesen felesleges igazolások körébe...
Pénzt írtam is lejjebb, hogy oké sok felszabadul.visca el barca írta:Bob, azért érdekes figura vagyha betennénk jövőre egy plókai-csató belső párost, te abban is a pozitívumot látnád
amúgy vicces, hogy állandóan a pénzen lovagolsz, erre simán itt tartanál egy olyan matyiőt akinek éves szinten 5.4 millió eurót fizetünk a semmire (heti 105 rugós fizetése van)
És ez a kisebbik gond, a nagyobb az az, h idén az ég világon semmi haszna sem volt. Szélen folyamat betli, közepén sem volt benne az állandóság.visca el barca írta:Bob, azért érdekes figura vagyha betennénk jövőre egy plókai-csató belső párost, te abban is a pozitívumot látnád
amúgy vicces, hogy állandóan a pénzen lovagolsz, erre simán itt tartanál egy olyan matyiőt akinek éves szinten 5.4 millió eurót fizetünk a semmire (heti 105 rugós fizetése van)
Nem akarom Matyit fikázni, de egy kiöregedett középszer játékos, akinek max. egy éve van még itt, és túl sok motivációja sincs. Ellenben Marlon simán lehozza azt a teljesítményt és nagyon sokat fejlődhet, neki felfelé van, a franciának meg már csak lefelé. A brazil lehet, hogy a szezont a B-ben tolta, de ott végig és nagyon magas szinten. Amellett nem egy 17 éves játékos.Bob_Marley írta:Marlonra én még nem tudok úgy tekinteni, lévén a nagyokkal is alig edzett, az hogy beugrott két meccsre az tanulásnak tökéletes, de a jövő évi lehet az első szezonja mikor a nagy csapathoz kerülhet. Én örülnék Mathieunek, keretben nem zavar senkit, ha játszik lehoz egy elfogadható szintet és a rutin sokat jelenthet.
Nincs a csapat hasznára, a szintjét lehozza Marlon is. Spórolnánk a fizetésén is legalább, ha elmenne. Teljesen felesleges itt tartani, nála jobb képességű játékosoknak sem volt maradása, neki se legyen.Bob_Marley írta:Marlonra én még nem tudok úgy tekinteni, lévén a nagyokkal is alig edzett, az hogy beugrott két meccsre az tanulásnak tökéletes, de a jövő évi lehet az első szezonja mikor a nagy csapathoz kerülhet. Én örülnék Mathieunek, keretben nem zavar senkit, ha játszik lehoz egy elfogadható szintet és a rutin sokat jelenthet.
Isten ments, hagyjuk ezt az embert, szerintem is inkább Marlon kapja meg a perceit, ő meg bagózzon a lelátón.Bob_Marley írta:Nagyon ellett szegény felejtve =valóban összerúghatták a port Enrique-vel), bízom benne új edzőnél tiszta lappal startol ha marad és visszanyeri a bizalmat.Nero. írta:Elvileg Mathieu továbbra is jol érzi magát Barcelonában úgy hogy még nincs kedve menni majd jövő nyaron ha lejárt a szerződése
Amíg nem volt a harapós történet már ott tartott a sztori majdnem, hogy fixen jön a Realba, ők profi labdarúgók, valszeg tényleg szimpatikusabb lehetett neki végig a Barca, de nyugodtan eljött volna a Realba is, ha úgy adódik, amit csababarca írt tökéletesen fedi a valóságot.zeli39 írta:Lehet ,hogy kérvényeznem kell az oldalról való kitiltásomat mert újra és újra kénytelen vagyok megszólalni.csababarca írta:
Jönni akart, de ment volna a realba is ha bevállalják. Úgy helyes a megfogalmazás, hogy Liverpoolból akart mindenképpen távozni.
Már bocs de honnan gondolod,hogy Suarez a Madridban is kiköthetett volna ??Suarez minden álma Barcelona volt a fő indok a felesége családja Barcelona szinte kertvárosában Castelldefels-ben él tehát kézenfekvő Barcelona.
hagyjad már. megvettük a világ legjobb 9esét, annyi volt az ára amit lettünk és kész. jó hogy már nem 20 milliót írtál egy olyan emberért, aki addig 270 meccsen lőtt kb 200 gólt.Kovbal88 írta:A jobbak megcsinálták volna 45-50 millióból. Persze gazdaságilag nem sok jó igazolásunk volt az elmúlt években.
Mondjuk én tökön is bököm magam, ha Valverde neki szavaz majd bizalmat inkább Marlon helyett. Az a gyerek ugyanolyan kemény mint Matyi, csak mellé úgy tűnik előre játékban is megüti a szintet. Ha most visszalépünk Mathieuhöz, nekem az nagy fekete pont.Bob_Marley írta:Nagyon ellett szegény felejtve =valóban összerúghatták a port Enrique-vel), bízom benne új edzőnél tiszta lappal startol ha marad és visszanyeri a bizalmat.