Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szerintem az a szemet szúró, hogy úgy változik a véleményed, ahogy a szél fúj. Visszanéztem 2 hónapja még gyakorlatilag, mindennek elmondtad őket, most meg ömlengesz róluk, mint egy wannabe real drukker. Mondjuk szíved joga, csak elég feltűnő.Nero. írta:Amikor jobb volt naluk egy Las Palmas, Betis stb meg hasonlo kozepcsapatok akkor lemertem irni hogy gyengek, most meg hogy lesimaztak a Bayernt, Atleticot, velunk partiba voltak akkor meg leirom hogy fejlodtek es jok lettek az gond?
Tehat ha mondjuk valaki 2015 majusban leirta hogy mi vagyunk a vilag legjobb csapata, de iden azt irja hogy komoly gondok vanank es valtoztatni kell akkor maganak mond ellent? Az nem lehet hogy az eletben meg a futballban valtoznak a dolgok?
Akarmelyik madridista megerositi hogy telen Zidane es Ronaldo is kozellenseg volt naluk.
Hidd el, ez csak napok kérdése, rövid időn belül fel fogunk hergelnitibcsaninja írta:Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Nagyjából 95 óta vagyok Real drukker (előtte gyerekként a világverő Milan-t kedveltem, de az nem volt ilyen őszinte szerelem), de kérem, higgyétek el, nem kárörvendeni/fikázni/bajnoki arannyal a zsebünkben magas lóról okosakat mondani jöttem át.
Nero hozzászólásában azt éreztem, ez a szemellenző nincsen rajta, mint ahogy sokatokon sincs. Csak azért léptem most be, hogy annyit mondjak erre: respect!A 6-1 masnapjan atneztem a tuloldalra kivancsi voltam mit irnak, 15 emberbol 14 birozott, egy gratulalt. Na erre mondtam azt hogy a ket forum kozt szinvonalban kulonbseg nincs (hogy is lenne ugyanolyan hus-ver emberek irnak oda is)
Ezt meg nagyon túltoltad, inkább nem reagálok.De tudjatok mit, az UEFA huti a golyokat, a Realnak lefekudtek az ellenfelek, CR egy kozepszer tisztelni nem kell, Zidane csapata egy hiba a matrixban, es ti tudjatok hogy min ment el a szezon meg hogy kell 11est loni mert ti jatszottatok a megye 3ban

Messias2 írta:Erre én is kiváncsi vagyok, elég nagy pálforduláson ment keresztül az ürge.recrea írta: Te mikor lettél Real drukker Nero?
Buta vagy bármikor vihetik Pérez-t is, lehet a következő klasszikust már együtt nézik bent. Egyébként cserélnék én veleNero. írta:Nem ők állnak anyagilag csehül, és nem az ő ex-elnökük ül a kóterban.Kovbal88 írta:Na a Real idén már meg is kezdte a pénzmosást! .
Erre én is kiváncsi vagyok, elég nagy pálforduláson ment keresztül az ürge.recrea írta: Te mikor lettél Real drukker Nero?
Te mikor lettél Real drukker Nero?Nero. írta:Nem ők állnak anyagilag csehül, és nem az ő ex-elnökük ül a kóterban.Kovbal88 írta:Na a Real idén már meg is kezdte a pénzmosást! .
Nem ők állnak anyagilag csehül, és nem az ő ex-elnökük ül a kóterban.Kovbal88 írta:Na a Real idén már meg is kezdte a pénzmosást! .
Tehát az ugyanannyira fair, ha valaki átlépi a labdát, hogy gól legyen, mint ha valaki kettőzött erővel játszik az ellenfél ellen?Ennyi erővel sok játékosnak, lásd Sandro meg duplázott erővel tolta végig, pedig neki se volt semmilyen tétje, az mennyivel fairebb?
Celta Vigo is telibe leszarta már a bajnokságot hetek, de talán hónapok óta, de valami kegyetlenül, azt olyan szinten nekiestek a Realnak, hogy nêzni rossz volt, nagyon necces egy meccs volt.
United ellen így játszanak simán kiverik őket.
Mintha életükért játszottak volna, vagy behaluzták, hogy az volt az EL Döntő
Persze ilyeneket itt nem tudtok, mert a legtöbb ember nem nézi meg a Real meccset, csak lát max 1-2 kiragadott dolgot azt kész, Malaga meccsét is vissza lehet nézni, voltak bőven necces időszakok a Realnak, Sandro is majdnem meglőtte élete gólját.

Ezzel a szurkolók nagy többsége így van, föleg amikor ilyen szoros a bajnokság. Mindkét oldal jogosan érezheti azt, hogy ha azon ez egy meccsen a kicsik ellen jobban koncentrálnak akkor most ök a bajnokok. Nüanszok döntenek csak, és természetes, hogy nem tudnak a játékosok minden kis meccsre felpörögni.palesz77 írta:...
Nagyrészt egyetértek palesszal. Meglátásom szerint leginkább azért hangzik el ennyiszer, hogy mi vesztettük el, mert olyan pályákon, olyan ellenfelek győztünk le, ahonnan nem 3 ponttal szoktak távozni vagy éppen pontot rabolni. És ennek ellenére "csupán" 90 pontot sikerült összeszorgoskodni. Ebben viszont valljuk be van igazság Ha ennyi rangadót sikerült behúzni a közvetlen riválisoktól, és ti is összesen 1 pontot tudtatok szerezni tőlünk, ami valljuk a két meccs alapján inkább rátok nézve hízelgő, akkor ennyi ponttal befejezve igenis csalódás.palesz77 írta:
Ferninek, és a többi Madrid drukkernek szól ez meg, bár csak saját meglátás lesz ez is. De szerintem azért írja itt a többség azt, hogy mi vesztettük el a bajnokságot, mert ugye ez egy Barcelona fórum. És a szurkoló hajlamos a saját csapatától csúcsformát várni, ha pedig ez nem jön össze, akkor az a játékosok/edző/bárki hibája, de a végeredménye összességében mindig az, hogy nem adtak 100%-ot ki a srácok a pályán, ezért pontot/kupát buktunk. Amikor viszont mindent kiadnak, akkor azért döntő többségben hozzuk a meccseket az utóbbi években, ezt még ti is beláthatjátok. Ezért lehet, hogy "lekicsinylőnek" hat, ha valaki leírja ezt a "mi buktuk el" dolgot", de szerintem javarészt ennyi áll mögötte, hogy nem úgy kapott ki a csapat, hogy beleadta a tudása legjavát, és az ennyire volt elég. Ez amúgy minden tábornál felfedezhető, rengeteg Madridos véleményt is lehetett olvasni tavaly is, miszerint előnyt adtatok a bajnokságban nekünk, meg megnyerettétek a bajnokságot, idén megnyerettétek velünk a kupát a kieséssel, Clásicot is csak egy kitámadó, 10 emberrel felálló Madrid ellen tudtuk hozni, stbstb. Ez a szurkolók velejárója, szerintem pl ha a Madrid kikapna a BL döntőben 1 góllal úgy, hogy mindenki a legrosszabb formáját hozza, benned is feljönne, hogy ezt megnyerhettétek volna, ha jobban játszotok..