Beleolvasgattam! Potenciálissan 4-5 nevet irogatnak mindenhol, egy név van aki minden listán szerepel gyakorlatilag, és az Bellerín.Samper írta:Olvassa valamelyiktek, hogy a spanyol kommentelők mennyire akarnak nagyobb változásokat a keretben? Melyik játékosokra vannak kiakadva?
Amivel egyet is értek, mindig is kulcs pozició volt nálunk. Szerintem Vidal mehetne, mert időről időre Sr lehozza azt a posztot, amúgy meg játszon az eredeti posztján.
Szerintem amúgy jönni fog Belle, az ágyúsok a mi malmunkra hajtották a vizet azzal hogy, csak EL-be mennek. 50-re saccolom az árát maximálisan, de tuti megmutyizzuk valami perem ember átengedésével.

Másodikként Deulofeu a legtöbbet emlegetett, sokan visszavennék, de potenciálisan nagy az a tábor, aki inkább Sandrot hozná vissza. Érdekes, hogy Munirt nem olvasom sehol.
Verratti meg valószínűleg a legnagyobb nyári Saga lesz nálunk, eredménytől függetlenül, de erre nem mernék jóslatot tenni. Ha akarjuk úgyis leigazoljuk, ha nem akarjuk akkor nem jön de úgy is írógatnak majd róla.
Komment szinten arra nem térnek nagyon ki, hogy utálnának valakit, vagy csak elsiklottam felette.