Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez teljesen így van, vagy ott van Kroos aki az egyik legjobb kp-tok és nem azért mert villog minden meccsen, hanem mert constans hozza a teljesítményt, rengeteg pontot a szögletekből, mert azokat a labdákat azért oda is kell rúgni, hogy gól legyem. De mégis csak arról szól a fáma, hogy ki lőtt több gólt.daffy írta: szerintem én. mert egyszerűen nem tudom megérteni,hogy Buffont és Ronaldot mi alapján lehet összehasonlítani.
szerintem én. mert egyszerűen nem tudom megérteni,hogy Buffont és Ronaldot mi alapján lehet összehasonlítani.Veidt_madridista írta:Már nem keresem vissza, vki írta hogy külön kellene minden poszton díjazni (kapus, védő, középpályás, támadó). Ezt a megoldást én is maximálisan támogatnám, már csak azért is, mert a három legnagyobb presztízsű díj ebben a kategóriában (aranylabda, fifa, uefa) most teljesen egy kaptafára megy.
Sevcsenko pont nem jó példa, nem vitt be ő akkora sebeket abban az évben. Se kupákban, se gólokban, se játékban nem ő volt a legjobb. Én úgy hiszem, erősen befolyásolta a politikai nyomás azt az Aranylabda szavazást (narancsos forradalom Ukrajnában). Érdekes módon a Fifa által kiosztott Év játékosa díjat Ronaldinho nyerte, de a második Henry is 2x annyi pontot gyűjtött, mint Sevcsenko. Szerintem még Deconak is előznie kellett volna az ukránt.palesz77 írta:Viszont hogy példánál maradjunk, az Aranylabda nem az alapjáraton legjobb fegyvernek jár már-már "alanyi jogon", hanem annak, aki a szezonban - annak is a döntő részein lehetőleg - a legnagyobb sebeket vitte be - ergo nyertek nagy kupákat. Ezért nyerhetett Shevchenko és Nedved olyan korszakban, ahol Zidaneok, Ronaldok és Dinhok is játszottak.
Akkor ezek szerint csak támadók nyerhetnek, mert ők általában ők döntik el a meccseket. Persze tudom, hogy jelenleg ez a helyzet, de pont ezt a hozzáállást kéne megváltoztatni, és akkor szakmailag értékesebb lenne a díj.Ez a 3-4 ember akikrol beszeltek nagy jatekosok, remekul jatszanak ALA, de egyik se meccseket eldonto szemelyiseg. Ez a kulonbseg es ezert nem fognak ok sosem odaerni Aranylabda kozelbe.
Hát jah, végülis Ramos fejesei még 1 meccset sem döntöttek el, vagy adott esetben címet.. Oh wait.markionni írta: Ez a 3-4 ember akikrol beszeltek nagy jatekosok, remekul jatszanak ALA, de egyik se meccseket eldonto szemelyiseg. Ez a kulonbseg es ezert nem fognak ok sosem odaerni Aranylabda kozelbe.
Egyszerűen tényleg teljesen más a 2. Konkrétan már teljesen más a stílus is. Messi tömegesével szórja a jobbnál jobb labdákat a csapatnak, és irányítja az egész csapat támadásait, addig Ronaldo meg már végképp "csak" egy góltermelő aki csatárszinten ott várja a kapu előtt a labdát és beveri.Motaro írta:Teljesen egyetértek. Egyedül a gólok számában összemérhető a két játékos, de ott is Messi vezet. Egyszerűen érthetetlen, mitől aranylabdás szint CR. Szerintem semmitől.csababarca írta: De azokban az években jön fel a labdák számában Ronaldo, amikor leginkább zongorázni lehet a különbséget kettejük között. Ordít a tudásbeli különbség. Ordít.
Igazándiból az egész díjátadósdi egy rossz "miss xy" díjátadó szintjére süllyedt, egy divatműsor lett, szakmai komolyság nélkül.S.Agüero írta: Mondjuk Messi könnyebben fog a közeljövőben nyerni, bár ahhoz kell az, hogy a BL-ben virítsunk valamit, mert szinte már csak az dönt.
Teljesen egyetértek. Egyedül a gólok számában összemérhető a két játékos, de ott is Messi vezet. Egyszerűen érthetetlen, mitől aranylabdás szint CR. Szerintem semmitől.csababarca írta: De azokban az években jön fel a labdák számában Ronaldo, amikor leginkább zongorázni lehet a különbséget kettejük között. Ordít a tudásbeli különbség. Ordít.
Ezt mondjuk nem hiszem. Ahhoz az kellett volna, hogy Ronaldo valami olyat nyújtson, hogy kikerülhetetlen legyen, mint anno Messinél a 91 gól. Azzal nem tudsz mit csinálni...S.Agüero írta:Bár szerintem egy esetleges Juve BL-cím esetén is odaadják a portugálnak.
Ez a 3-4 ember akikrol beszeltek nagy jatekosok, remekul jatszanak ALA, de egyik se meccseket eldonto szemelyiseg. Ez a kulonbseg es ezert nem fognak ok sosem odaerni Aranylabda kozelbe.csababarca írta:Számomra akkor is fura, hogy egy olyan ember kapja zsinorban kétszer az aranylabdát, akit a saját klubjában is 3-4 ember felülmúl, minimum. főleg ebben az évben.
de ilyen a rendszer, elfogadom, csak nagyon torzít így.
Bár engem különösebben nem érdekel, hogy kap-e Buffon aranylabdát, de azért ne feledjük, hogy Ronaldonak már van négy, az olasznak meg nulla.markionni írta:Meg birom hogy mindenki eletmudijat akar Buffonnak. Miert akkor Ronaldo ugyanugy nem erdemelne hogy egy olyan poszton nyujt kiemelkedot ami idegen volt neki amiota elkezdte a focit 31 eves koraig es megis itt is mutatja a klasszisat? Szeribtem ez legalabb ugyanannyira tiszteletremelto mint Buffon karizmaja es palyaja.
Valóban nevetséges, hogy négyből három bogyót már egy leszállóágon lévő CR kapott.csababarca írta:De azokban az években jön fel a labdák számában Ronaldo, amikor leginkább zongorázni lehet a különbséget kettejük között. Ordít a tudásbeli különbség. Ordít.
Sajnos tisztában vagyok vele én is.Normandia írta: Most is valszeg ő fogja kapni, akármennyire nem tetszik ez nekünk.