Messias2 írta:Benne van, persze. De kezd vicces lenni, hogy a GSW ellen kb. mindenki kidől. Remélem, hogy ez hosszú távon kiegyenlítődik.
Ó, hogyne, csak a Warriors ellen... Durant nem sérült meg idén az alapszakasz végére, aztán a PO-ban meg a vádlijával... Persze most már úgy tűnik rendben van.
De tavaly mondjuk Curry az első PO-meccsen KO lett, aztán hiába volt _elvileg_ rendben később, azért végig szenvedett a térdével/bokájával. Meg Iguodala háta is teljesen rendben volt a döntőben a Cavs ellen, és Bogut sem dőlt ki (nem mintha akkora impakt lett volna a csávó).
Röhejes sérülésekkel jönni és mutogatni. Teljesen véletlenszerű, hogy kinek és mikor lesz sérülése. Sajnálatos, de ez van. Szerintem mindenki jobban örülne, hogy ha minden csapat egészségesen mehetne végig a rájátszáson. Jobb lenne a Warriorsnak is, mert úgy nem mutogathatnának az emberek, mint ahogy Te is, hogy "csak azért jutottak tovább, mert Leonard kiesett", "csak azért lettek bajnokok, mert Olynyk kitépte Love karját, aztán meg szétment Irving térde", "mindig csak a Warriors ellen sérülnek meg".
Egyébként, csak még így lábjegyzetben idebiggyesztem, hogy kicsit furának hat ez az egész Warriors-utálat. Mármint értem én, hogy a kigyó, meg a cupcake, meg a puhány, semmirekellő, gyáva Durant odament a Warriorsba, ezért most utálni kell egész Oaklandet. De hogy mondjuk hogyan lehet utálni Curryt, aki nekem az NBA Neymarja, Messije, kb... Bár nem is egészen, mert náluk sokkal-sokkal szerethetőbb karakter, főleg a pályán kívül. James viszont nekem egy az egyben az NBA C. Ronaldoja. Meg nem tudom magyarázni konkrétan miért, de ki nem állhatom az ürgét. Lehet azért, mert annyival jobbnak tűnik mindenkinél egyénileg (főleg fizikálisan, mint Ronci), hogy nem tudok neki szurkolni, nem tudom kedvelni. A picsogásai meg csak rádobnak egy lapáttal erre. Szóval itt számomra a Barca-Real párhuzam. Barcásként az NBA Ronaldojáért hogyan lehet szorítani, ugyanakkor meg a "barcás stílusban játszó" Warriorst utálni?! Nekem ez fura. Bár tudom, tudom, majd megkapom, hogy a kosár meg a foci két teljesen különböző sportág, semmi hasonlóság nincs közöttük és abszolúte semmi párhozamot nem lehet vonni...
Szóval ja, a high roadot választó James tavalyi döntős ténykedése teljesen tiszta volt, de a dirty Pachulia hogyan merészel arra a pályára lépni, ahol Leonard van, mert direkt aláugrott, hogy megsérítse örök élet plusz két évre.