Barça are bothered by Neymar's life off the field. A club director sees a chance of him being sold if an interesting offer comes [cope]
Csak fel kellett vetni a témát..
LG írta:Hát pedig a whoscored szerint is ő volt a legjobb a szezonban a középpályások közül. Nagyon alulértékelt játékos, évek óta mondom. Az első évében meg inkább ő könnyitette meg Alves, és Messi dolgát, nélküle meghalt volna a védekezésünk azon az oldalon, nem egyszer mentette látványosan a brazil seggét. Egy ilyen ember kellett ide, most megvan, akkor miért elégedetlenkedünk.
Neki van a legtöbb gólpontja, nem lepődök meg ezen..
Nekem ezzel az érveléssel az a gondom amúgy, hogy most se Alves, se Messi nincs az oldalán, ezt a "terhet" meg ő nem bírja el. Neki sokkal kisebb felelősség kell labdakihozatalokkor és támadásépítéskor, de így, hogy a brazil eltűnt mellőle, megérezte ezt a jobbos. Eleinte még jónak tűnt, mert Rakéta szezon elején pár meccsig nagyon bekezdett, SR is god mode-ban tolta, csak aztán mindketten visszaestek, és meghalt kb az oldal. Ha nyáron átszervezések után megint egy Alves féle arc után kell takarítania, akkor ismét kulcsfigura lehet, de egyébként szerintem ismét ki fognak jönni a hiányosságai. Ebben a szezonban is nem egyszer neki kellett volna lennie a vezérnek a középpályán Ini hiányában, erre viszont egy ekkora szintű klubnál nem képes sajnos. Gomesnél és Denisnél meg persze, hogy jobb volt, de azért remélem nem fog ennyire lecsökkenni a léc, hogy aki azt übereli, az már automatikusan jó lesz. Jövőre nálam ő SR-el versenyezne, ketten együtt tartok tőle, hogy elég impotens középpályát alkotnának.
De mondom, minden azon múlik igazából, hogy hogy változik a keret, meg a játékunk. Látok arra is opciót, hogy kulcsjátékos lesz, meg arra is, hogy akár el is igazolhat - meg még másik is. Utóbbi mondjuk nem fog bekövetkezni, de értető azért remélem mire céloztam.