Ehhez hozzájön, hogy én most már 25 éve szurkolok a csapatnak és sok mindent megéltem, kupákat és játékosokat valamint edzőket egyaránt. Ez idő pont arra volt bizonyíték, hogy emberek jönnek-mennek, de a csapat örök lesz. És ez egy üzlet, valaki írta múltkor, hogy nem lehet cégnek tekinteni. Hát azért, ami termel 600+ milliót az azért nem egy sarki zöldséges.Stalkyard írta:Mondjuk ha a vezetőség tagja lennél, akkor megérteném, ha az üzleti részét tartanád fontosabbnak, de hogy szimpla szurkolóként hogyan tudod teljesen erről az oldalról szemlélni ezt a sportot és magát a Barcát, az számomra felfoghatatlan. Már nem először találkozom ezzel tőled, hogy az üzleti részét kell nézni, már nem bírtam ki reagálás nélkül. No offense.Bob_Marley írta: Hát azért mester pl Griezmannt ha nem fogadnád el akkor azért na.
Többin lehetne vitatkozni, hatékonyságra szerintem is fejlődik Neymar, de még mindig olyan hullámzó, hogy hihetetlen, de ebben az esetben nem is ez a lényeg. 200 millió olyan vad pénz, hogy nálam nem lenne személyi kérdés, mert sohasem ragaszkodok senkihez. Üzleti részét kell nézni, pótlásról később. Pótolhatatlan ember sosincs.

És sokkal nagyobb szerepet kap, hogy ki hogyan költi a pénzét. A Milan se azért tart ott, mert kiöregedtek a játékosai, hanem mert elfogyott a pénz. Régen a Lyon kirobbanthatatlan volt a francia elitből, most hol versenyzik egy PSG-vel vagy Monacoval?
De írhatnám spanyolból a Valenciát is.
Egyszerűen a világ halad, s az is fontos, hogy a Barcelona az Barcelona legyen 20 év múlva is meg 30. Én átéltem mint sokan mások, amikor üres volt a kassza és gyengék is voltunk. Az hogy most jól megy, nem azt jelenti máskor is jól megy, ha elszórakozzuk a pénzt.
Ezért mondom, hogy bárki pótolható, mert egy Ronaldo vagy Rivaldo vagy xy nincs itt mégis eredmények vannak. Teszem azt 200 millióból a felét elköltöd xy-ra és nem fogunk hatodikok lenni a bajnokságban, maradékból meg építesz 2 akadémiát Szváziföldön és megteremted, az esélyt, hogy 20 év múlva legyen egy új Xavi. Nem garancia rá, de a jelenlegi eredmények se garancia semmire, ha a pénzt vagy az egészet az alapján értékeli az ember, hogy nyerünk-e vagy sem.