Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Méghozzá szerintem 3 okból nem működik: egyrészt más a játékosállomány, nem úgy tűnik, hogy végigbírják a szezont ilyen tempóban, pedig ősszel azért elég jók voltak (főleg játékban), másrészt a két liga közötti tempókülönbség, mert nem mindegy, hogy a Freiburg ellen futkározunk vagy a West Brom ellen, harmadrészt pedig nekem úgy rémlik, hogy elég kevés sérüléssel megúszták a BVB-nél Klopp idején (kivéve persze Reus, de neki mindegy, ki az edző), ennek meg az is lehet az oka, hogy kevésbé sérülékeny játékosok alkották a keretet vagy éppen az, hogy felkészültebb orvosi stábbal dolgoztak.visca el barca írta:a poolnak annyira gyenge a a kerete, hogy nekik a kétfrontos bulikázás nem fog menni. visszatérnek a 5-6. hely környékére. ráadásul klopp rohangálós focija sem működik annyira angliában mint előtte németben.
a poolnak annyira gyenge a a kerete, hogy nekik a kétfrontos bulikázás nem fog menni. visszatérnek a 5-6. hely környékére. ráadásul klopp rohangálós focija sem működik annyira angliában mint előtte németben.palesz77 írta:Tottenhamnél a kulcs az lesz, hogy mennyire tudják egybentartani a csapatot. Elvileg senkit nem kell eladniuk, van pénz, kíváncsi leszek.
A Pool és a City is odaért végül a BL-t érő helyekre, örülök nekik nagyon. Remélem okosan erősítenek a nyáron majd, mert azért lenne hova fejlődni..
Özil szerintem biztosan, Sánchez-ben nem vagyok már biztos...palesz77 írta:Alexis és Özil szerinted maradnak?
Úgyis maradni fog, de nem sok olyan meccsre emlékszem, ahol az ő klasszisa kellett, hogy pontot/pontokat szerezzünk, szóval én szívesen látnám Szczesny-t ismét a csapatban.messideco írta:Miért látod Cech távozását ennyire biztosra?
Ez a Spurs nagyon egyben van most, Son iszonyatosan beérett, Alli meg nem véletlen lett asszem másodszor is zsinórban az év fiatalja a plben. Ráadásul Pochettino ezt nagyon összerakta.palesz77 írta:Tottenhamnél a kulcs az lesz, hogy mennyire tudják egybentartani a csapatot. Elvileg senkit nem kell eladniuk, van pénz, kíváncsi leszek.
A Pool és a City is odaért végül a BL-t érő helyekre, örülök nekik nagyon. Remélem okosan erősítenek a nyáron majd, mert azért lenne hova fejlődni..
Dehogy szorítokmessideco írta: Amúgy szorítasz az ágyúsoknak, vagy csak figyelemmel követed?
Sanszos, ha meglesz a kupa és/vagy a negyedik hely, marad... Tíz éve lépnie kellett volna az öregnek. Mondjuk a második félévre összekapta a csapatot, gondolok a BL blamára.MQuCsabi írta:Nem lenne jó, ha Wenger ismét maradna. Lassan egy középcsapattá csúsznak majd vissza, ha így folytatódik.
Részben, azért Mertesackert szívesebben nézném a védelemben mint pl. Gabrielt, vagy akár Holdingot, aki még sötét ló nálam.Veidt_madridista írta:Egyik sem erősítés. Cazorla újabb komoly sérülésre van predesztinálva, Mertesacker pedig már évek óta közelében sincs egy angol topcsapat szintjének. Más kérdés az öltözőben betöltött szerepe.messideco írta: És már van két igazolás: Cazorla és MertesackerHiányoztak azért nagyon.
Pénz miatt, plusz játékosokat is könnyebb lesz szerezniük és tovább tudnak építkezni.Nero. írta:Mondjuk jó kérdés, hogy megéri-e a BLbe indulni a Unitednek. Anyagilag biztosan, de ott mégjobban szétalázzák majd őket.Bob_Marley írta:Ezzel lefőtt, így a végére a sérülések és terhelés na meg a sorsolás megpecsételte a United sorsát. De az EL-t még behúzhatják, Ajaxért szorítok, de a rutin az angolok mellett szól és sokat jelenthet.
6. hely, értékelhetetlen.
Mondjuk jó kérdés, hogy megéri-e a BLbe indulni a Unitednek. Anyagilag biztosan, de ott mégjobban szétalázzák majd őket.Bob_Marley írta:Ezzel lefőtt, így a végére a sérülések és terhelés na meg a sorsolás megpecsételte a United sorsát. De az EL-t még behúzhatják, Ajaxért szorítok, de a rutin az angolok mellett szól és sokat jelenthet.
Chelseanek mindenképp mélyítenie kell a keretét, idén meg tudták oldani úgy, hogy 11-ből 9 ember kb mindig kezdett, de jövőre ha BL-ben tovább akarnak vitézkedni, ez már neccces lesz. De ha Bakayokoról pl igazak a hírek, szerintem vele is jól járnának, Conte focijába el tudnám képzelni.LG írta:...
A belga stílusa nagyon passzolt volna a Chelseabe, de Bonucci és Morata is jó fogások lennének szvsz, ha utóbbit megszerzik, Costa akár mehetne is.Veidt_madridista írta:Conte maradni fog, azt mondta. Szerintem akar meg egy elődöntő is benne van náluk, feltéve ha jol igazolnak. Nainggolan maradni fog Rómában, azt mondta ket nappal ezelőtt, ot nagyon szerette volna megszerezni Conte. Bonucci szinten ilyen, o allitolag hajlik a váltásra, mert nagyon szereti Contet es a kisfia betegséget csak Angliában tudjak kezelni, tobbszor jart mar Londonban ilyen ugyben. Meg ott van Morata, aki tegnap kb. nyolc Chelsea-játékost követett be Instagramon...