Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sorold a peldakat. A fellebbezeseket es hogy mennyit fogadtak el beloluk. Gondolom ezutan a komment utan ez nem fog neked gondot okozni annyira magabiztosan allitod azt amit allitasz.S.Agüero írta:Nem meglepő, nekik szinte minden fellebbezést elfogadnak.
Csúnya média hibája ez is.
Ez szerinted pirosat ért vagy egy elmaradt sárga lap is már ilyen mély nyomokat hagy néhány barca szurkolóban?MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... SMAIfG5CBI
0:08-tól a lényeg.
Azért hihetetlen hogy Ronaldoék ilyeneket is megúsznak mindenféle szankció nélkül....
Neymar persze 3 meccs egy tapsért.
Ez is csak most találtam, mert nem lett felfújva az ügy...
Nacho sárgáját meg természetesen eltörölték közben, pedig először elvileg elutasították.

Miért tennének? Most ezt tök komolyan kérdezem, mert nem értem. Nekik nem akkora jelentőségű meccs ez, helyezés szempontjából lényegtelen, nekik az is tökmindegy gondolom, hogy ki nyeri a bajnokságot, miért szórnának ki plusz prémiumot azért, hogy megnyeressék velünk a ligát? Vagy a nagyok ellen ez mindig szokás?miro. írta:Ennyit kapnak toletek,de maga a Celta is szerintem letesz egy kis osztonzot..

Csak 3 millió? Én adnék 30-at plusz egy Denis Suarezt ajándékbaNero. írta:3 millát kap tőlünk a Celta ha megverik a Realt, plusz eléggé fogadkoznak a hazaiak. A kupában idèn már megviccelték őket.![]()
![]()
![]()
Anno a Real is csinált ilyet asszem, de ez szabályos dolog amúgy?Nero. írta:3 millát kap tőlünk a Celta ha megverik a Realt, plusz eléggé fogadkoznak a hazaiak. A kupában idèn már megviccelték őket.![]()
![]()
![]()
Biztos, hogy hajtani fognak, de valószínűleg igy is kevés lesz. Maximum izgulunk egyet, mint a 06/07-es szezon végén.Nero. írta:3 millát kap tőlünk a Celta ha megverik a Realt, plusz eléggé fogadkoznak a hazaiak. A kupában idèn már megviccelték őket.![]()
![]()
![]()
szerintem sem kutyaütő, de a valós értéke közel sem akkora amiért vették. volt egy felhypeolt vb-je, aztán kifizettek érte brutál pénzt.LG írta:
James-nak meg azért elég jó a marketing értéke, és egyáltalán nem olyan kutyaütő játékos, mint amilyennek a madridisták beállítják. A kevés játéklehetőség ellenére azért nem produkált rossz számokat. Jól kell használni, majd JM megmutatja.
Ez igaz, csak nem biztos, hogy ugyanazoknak adja vissza, mint akiktől elvette. Pl. ott van Ballack...nem igaz, hogy ő nem érdemelt volna meg legalább 1 BL címet.Mindegyik jó példa, amit pro-kontra felhoztok, én nem akartam így belemenni, de ez is azt bizonyítja, amit ugatok x éve, a sors ad és elvesz.
Nem 100, olyan nincs, ez tiszta sor. De Rafinha, Denis 25 minimum, Arda is egy jó 30-40 millió, főleg ha angliába megy. Vagy mondhatnám Sandrot, aki ingyen ment, Tellot, aki 3-4 éve kölcsönben van.. 15-öt a mai piacon simán leakasztana érte egy átlagos klub.Normandia írta:Palesz, mondj már csak egy játékost a Barcából, akit megközelítőeg ennyiért el tudnál adni és nincsen rá szükség.