Marlon szerintem tökéletes lesz Matyi helyére. Az csak rajta múlik, hogy él-e vele, és megszorongatja-e az öreget a 3. pozícióért. Szerintem ez a 4-es idén megteszi, én egy évig tuti marasztalnám Masc-ot, és jövőre vennék a helyére valakit.
Jobb oldali védő kell csak hátra ezek után szerintem, de hogy ki, azt én sem tudom. De mint ahogy Umtiti esetében bejött, én semmiképp nem "nagynevűt" hoznék, mint pl Bellerin, akinek igazából nem örülnék.
Azzal, hogy Palencia felkerül, és vélhetően SR is visszamegy középre, az új igazolással Vidal feleslegessé válhat. Én személy szerint őt megtartanám jobb oldali támadónak, aki kisebb csapatok ellen játszhat akár védőt is, de jó opció a 3 védős rendszerben is, de ha csak meccs közben kíván belenyúlni az edző a meccsbe és Messit behúzza irányítani, akkor jobb szélre lenne gólerős, gyors emberünk. Nektek erről mi a véleményetek? Ardánál arra a posztra egyértelműen jobb opció, mint ahogy a keret jelenlegi fiataljainál is, de lehet Deunál is, akinek komoly problémát okozhat a mentalitása. Az MSN mögé jó lehetne egy Vidal, Paco, Arda/Munir/Deu? pakk szerintem.
És akkor csak a közepét kéne rendbe tenni a pályának egy Verrattival!