Nagyobbik felét? Azaz 13-15 embert el kellene adnunk?Samper írta:Így elnézve a győztes meccset, örülnék, ha az új edző a keret nagyobbik felét elküldené. De ezt hiába várom.

palesz77 írta:Szerintem se lesz 4231, de a Messis résszel nem értek egyet, gyakorlatilag azon a poszton játszotta le a szezont. Néha-néha kilép a jobbszélre, de kb 3:1 arányban van középen, miatta simán lehetne ez a felállás szerintem.
visca el barca írta:nyilván valverde megítélése unzué mellett más. ernesto itt már akkor szóba került mikor tatánál eldőlt h nem marad. én akkor leírtam, hogy sztem egy teljesen színtelen-szagtalan pali, egy pellegrini 2.0. neki egy bilbao, sevilla, valencia kell, az ő játszótere, nem a topklubok. de így, hogy a másik alternatíva unzué, 1000x inkább valverde...palesz77 írta:Én már megbarátkoztam a gondolattal. Én tuti nem őt választottam volna, de bízom benne, hogy Roberték jól döntöttek.
nyilván valverde megítélése unzué mellett más. ernesto itt már akkor szóba került mikor tatánál eldőlt h nem marad. én akkor leírtam, hogy sztem egy teljesen színtelen-szagtalan pali, egy pellegrini 2.0. neki egy bilbao, sevilla, valencia kell, az ő játszótere, nem a topklubok. de így, hogy a másik alternatíva unzué, 1000x inkább valverde...palesz77 írta:Én már megbarátkoztam a gondolattal. Én tuti nem őt választottam volna, de bízom benne, hogy Roberték jól döntöttek.
Koeman kiesett, mikor azt nyilatkozta, hogy csak akkor hagyja el az Evertont, ha BL helyen fognak végezni. Pontosabban az a célja, hogy odavezesse a csapatot. Szeretne majd a Barca edzője lenni, de nem most.Initom írta:Egyébként lehet még egyáltalán valaki a kalapban? Mármint úgy értem cikkeznek még valakiről? Koemanék teljesen kiestek a pikszisből?
Mondjuk ha Valverde meg tudja valósítani azt a felfogást amit az előző csapatainál nagy gond nem lesz vele. Mondjuk nálunk nagy unikum,hogy a játékosoknak is óriási beleszólása van,úgyhogy ki tudja mennyire lesz "szabad keze"...ha értitek mire gondolok.
Szeintem meg nem. Elég karakteresnek tűnik, szerintem a fejefölött nem fognak dönteni, vagy legalább is nem fogja szó nélkül hagyni. Olvasd el a főoldali cikket, az alapján nem tűnik bólogató Jánosnak. Az más kérdés, hogy mennyire lesz jó, de ugye a remény hal meg ......Samper írta:Normandia írta:
Eleve az volt a tét, hogy olyan edző lesz-e, aki hagy a vezetőségnek napi szintű beleszólást, vagy nem olyan. A baj csak az, hogy ha a vezetőség beleszólhat, akkor a sztárjátékosok is bedobhatják a durcát. Félek, Valverde ilyen lesz, mert nincs mögötte olyan múlt, amire hivatkozhatna.
Eleve az volt a tét, hogy olyan edző lesz-e, aki hagy a vezetőségnek napi szintű beleszólást, vagy nem olyan. A baj csak az, hogy ha a vezetőség beleszólhat, akkor a sztárjátékosok is bedobhatják a durcát. Félek, Valverde ilyen lesz, mert nincs mögötte olyan múlt, amire hivatkozhatna.Normandia írta:
De mi az övön aluli? Mind kettő megy, tudjuk, gondolom a játékosok is meg a szúrkolók is. Mitől lenne ez övön aluli, tisztavizet önteni a pohárba? Mindegy, tegyünk úgy mintha nem tudnánk semmit. Szerintetek ki lesz az edző?.
De mi az övön aluli? Mind kettő megy, tudjuk, gondolom a játékosok is meg a szúrkolók is. Mitől lenne ez övön aluli, tisztavizet önteni a pohárba? Mindegy, tegyünk úgy mintha nem tudnánk semmit. Szerintetek ki lesz az edző?.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 74/?type=3
Ez már kezd elég egyértelmű lenni. Nyilván a Bilbao szurkolókkal szemben is sportszerűtlen lenne a szezon vege elott barmit bejelenteni.
Anno a Guardiola-Pellegrini transzfer is finoman szólva övön aluli volt.
2010-ben még mennyire másképp gondolkoztam... és mégis idejutunk?Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 74/?type=3
Ez már kezd elég egyértelmű lenni. Nyilván a Bilbao szurkolókkal szemben is sportszerűtlen lenne a szezon vege elott barmit bejelenteni.
Anno a Guardiola-Pellegrini transzfer is finoman szólva övön aluli volt.
Hát pedig egyre több forrás hozza azt hozta már le hogy Valverde lesz az utód.Samper írta:Képesek rá, de Unzué már legalább ki van lőve. Bárhogy felnagyították ezt a Neymar sztorit, annyi biztos igaz belőle, hogy ő is megy. Még Valverdet kell kibekkelni valahogy, mert alacsony a horizontja.Normandia írta: Ne reménykedj. Lenyilatkozták, hogy Luchora való tekintettel nem neveznek meg jelöltet. Nyár előtt nem tudjuk meg és azt sem, hogy az új edzőnek van e beleszólása a keret kialakításában, vagy sem. Ez valamiért "hadititok".