Barca Igazolások
Egyébként lehet még egyáltalán valaki a kalapban? Mármint úgy értem cikkeznek még valakiről? Koemanék teljesen kiestek a pikszisből?
Mondjuk ha Valverde meg tudja valósítani azt a felfogást amit az előző csapatainál nagy gond nem lesz vele. Mondjuk nálunk nagy unikum,hogy a játékosoknak is óriási beleszólása van,úgyhogy ki tudja mennyire lesz "szabad keze"...ha értitek mire gondolok.
Mondjuk ha Valverde meg tudja valósítani azt a felfogást amit az előző csapatainál nagy gond nem lesz vele. Mondjuk nálunk nagy unikum,hogy a játékosoknak is óriási beleszólása van,úgyhogy ki tudja mennyire lesz "szabad keze"...ha értitek mire gondolok.
Abi & Tito
- visca el barca
- Presidente del Barça
fogadóíróak is levitték valverde oddsait, a múltkori 1.5 (asszem' annyi volt) helyett már csak 1.35 körül adják mindenhol.
sztem lassan lehet neki topicot nyitni. komolyan mondom jobban várom ez miatt a kupadöntőt mint maga a játék miatt
sztem lassan lehet neki topicot nyitni. komolyan mondom jobban várom ez miatt a kupadöntőt mint maga a játék miatt

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
Szeintem meg nem. Elég karakteresnek tűnik, szerintem a fejefölött nem fognak dönteni, vagy legalább is nem fogja szó nélkül hagyni. Olvasd el a főoldali cikket, az alapján nem tűnik bólogató Jánosnak. Az más kérdés, hogy mennyire lesz jó, de ugye a remény hal meg ......Samper írta:Normandia írta:
Eleve az volt a tét, hogy olyan edző lesz-e, aki hagy a vezetőségnek napi szintű beleszólást, vagy nem olyan. A baj csak az, hogy ha a vezetőség beleszólhat, akkor a sztárjátékosok is bedobhatják a durcát. Félek, Valverde ilyen lesz, mert nincs mögötte olyan múlt, amire hivatkozhatna.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Eleve az volt a tét, hogy olyan edző lesz-e, aki hagy a vezetőségnek napi szintű beleszólást, vagy nem olyan. A baj csak az, hogy ha a vezetőség beleszólhat, akkor a sztárjátékosok is bedobhatják a durcát. Félek, Valverde ilyen lesz, mert nincs mögötte olyan múlt, amire hivatkozhatna.Normandia írta:
De mi az övön aluli? Mind kettő megy, tudjuk, gondolom a játékosok is meg a szúrkolók is. Mitől lenne ez övön aluli, tisztavizet önteni a pohárba? Mindegy, tegyünk úgy mintha nem tudnánk semmit. Szerintetek ki lesz az edző?.
- Normandia
- Director del Fútbol
De mi az övön aluli? Mind kettő megy, tudjuk, gondolom a játékosok is meg a szúrkolók is. Mitől lenne ez övön aluli, tisztavizet önteni a pohárba? Mindegy, tegyünk úgy mintha nem tudnánk semmit. Szerintetek ki lesz az edző?.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 74/?type=3
Ez már kezd elég egyértelmű lenni. Nyilván a Bilbao szurkolókkal szemben is sportszerűtlen lenne a szezon vege elott barmit bejelenteni.
Anno a Guardiola-Pellegrini transzfer is finoman szólva övön aluli volt.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
2010-ben még mennyire másképp gondolkoztam... és mégis idejutunk?Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 74/?type=3
Ez már kezd elég egyértelmű lenni. Nyilván a Bilbao szurkolókkal szemben is sportszerűtlen lenne a szezon vege elott barmit bejelenteni.

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... de#p554348" target="_blank
https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 74/?type=3" target="_blank
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hát pedig egyre több forrás hozza azt hozta már le hogy Valverde lesz az utód.Samper írta:Képesek rá, de Unzué már legalább ki van lőve. Bárhogy felnagyították ezt a Neymar sztorit, annyi biztos igaz belőle, hogy ő is megy. Még Valverdet kell kibekkelni valahogy, mert alacsony a horizontja.Normandia írta: Ne reménykedj. Lenyilatkozták, hogy Luchora való tekintettel nem neveznek meg jelöltet. Nyár előtt nem tudjuk meg és azt sem, hogy az új edzőnek van e beleszólása a keret kialakításában, vagy sem. Ez valamiért "hadititok".
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ha egy Nzonzi-Rakitic-Busquets kezdő, ki irányítana? Rakitic és Busquets egyébként is a fél szezont átaludták. A támadásépítés volt a legfőbb gond és a labdakihozatalok, no meg az hogy a szétjátszatott MSN mai szinten keveset tudott villogni, amikor meg égett a ház, védekezni. Isten mentsen hogy egy darab Nzonzi jelentse Valverdének a megoldást.
Abban egyébként biztosak lehettek, hogy a megállapodás megvan az új trénerrel és nyilván már vele együtt kezdtek cseresznyézni a következő igazolásokra Fernandezzel. Ahhoz nem kell Barcelonában tartózkodnia, hogy elkezdje a munkáját.
Abban egyébként biztosak lehettek, hogy a megállapodás megvan az új trénerrel és nyilván már vele együtt kezdtek cseresznyézni a következő igazolásokra Fernandezzel. Ahhoz nem kell Barcelonában tartózkodnia, hogy elkezdje a munkáját.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Képesek rá, de Unzué már legalább ki van lőve. Bárhogy felnagyították ezt a Neymar sztorit, annyi biztos igaz belőle, hogy ő is megy. Még Valverdet kell kibekkelni valahogy, mert alacsony a horizontja.Normandia írta: Ne reménykedj. Lenyilatkozták, hogy Luchora való tekintettel nem neveznek meg jelöltet. Nyár előtt nem tudjuk meg és azt sem, hogy az új edzőnek van e beleszólása a keret kialakításában, vagy sem. Ez valamiért "hadititok".
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Igen, de ehhez hozzátartozik, hogy ezért alkalmaznak egy verőembert, Casemiro személyében. NálunkÉs nehogy azt mondd már, hogy az RM-nél nincs kreativitás a középpályán? Modric és Kroos akkor mi, ha nem kreatív középpályás?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem lettek rosszabb játékosok, én nem is feltétlenül igazolnék oda. N'Zonzival az "identitás" se változna, mert jó passzkészséggel rendelkezik. Ott lenne Iniesta mint kreatív emberke a padon, Rakitic a meló, Busquets mint ész és jöhetne erő. Ellenféltől, eredménytől függően lehetne variálni és lehetne lépni. Most nem igazán tudunk.

Szerintem Bob inkább arra gondolt, hogyha felíveli az ellenfél a labdát, akkor lesz, aki felveszi a versenyt a támadókkal. Plusz ott vannak a szögletek is.S.Agüero írta:Hiába várod ezt, egy Barca nem fogja ezt játszani, akármennyire is szeretnéd. Legalábbis nem hiszem. Mikor játszottuk ezt utoljára?
Továbbra sem ez volt a gond a középpályával, hanem az, hogy egyszerűen nem volt középpályánk, mert Rakitic ki lett téve a szélre, így eltávolodtak a játékosok egymástól, nagyobb hibával, lassabban járt a labda. Szimplán egy N'Zonzival ez nem fog megoldódni.![]()
Egyébként egyetértek veled, kiegészítve azzal, hogy egy periódus sem volt a szezonban, amikor a kezdő kp. hármasunk mindegyike egészséges volt és jó formában is játszott. Ini szezonja majdnem teljesen kuka (túlzok nyilván, de ennyi sérüléssel...) Rakitic és Busquets is komoly formahanyatláson ment át. Ezt még kiegészítjük azzal, amit Te is írtál, hogy Rakitic nem is a posztján játszott többségében, megkapjuk az egyenlet eredményét: sikertelenség.
Taktikai váltás is kell az új játékos mellett, sőt, az előbbi még fontosabb is. Rakitic nem lett rosszabb játékos, Iniesta meg talán a nyári alapozáson rendbe jön. Ha ez a kettő tényező rendben lenne, már nem lenne itt akkora gáz.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hiába várod ezt, egy Barca nem fogja ezt játszani, akármennyire is szeretnéd. Legalábbis nem hiszem. Mikor játszottuk ezt utoljára?És N'Zonzi meg ráadásul nem hiába volt hónap játékosa sem a Ligában, 30 centihez adalék, hogy a legtöbb és legjobb százalékban nyeri a fejpárbajokat (mikor néztem így volt, lehet azóta változott, de top) hát könyörgöm mekkora segítség lenne már. Juventus ezt tolta, hogy lőtték fel a labdákat és fejelte le Mandzukic.
Továbbra sem ez volt a gond a középpályával, hanem az, hogy egyszerűen nem volt középpályánk, mert Rakitic ki lett téve a szélre, így eltávolodtak a játékosok egymástól, nagyobb hibával, lassabban járt a labda. Szimplán egy N'Zonzival ez nem fog megoldódni.

És nehogy azt mondd már, hogy az RM-nél nincs kreativitás a középpályán? Modric és Kroos akkor mi, ha nem kreatív középpályás?

Ez olyan, mint mikor leírtad, hogy Gumbaut miért volt érdemesebb behívni a csapatba, mint Sampert, merthogy ő magasabb...

- Normandia
- Director del Fútbol
Ne reménykedj. Lenyilatkozták, hogy Luchora való tekintettel nem neveznek meg jelöltet. Nyár előtt nem tudjuk meg és azt sem, hogy az új edzőnek van e beleszólása a keret kialakításában, vagy sem. Ez valamiért "hadititok".Samper írta:Minden csapat, amelyiknek lehet tudni, hogy ki lesz őszre az edzője, előbbre tart a felkészülésben és a tárgyalásokban, mint mi. Jól kicselezzük magunkat. De legalább végül legyen jó edzőnk - nem afféle majd csak lesz valahogy. Az a jó edző, akinek sztárjaink előtt is van respektje.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért nem tudok veled egyetérteni, mert körbe kell nézni máshol, nincs annyi "kreativitás" máshol és mégis előrébb vannak. MSN jobb formát mutat mint pl a BBC (sérülések is benne vannak) és bedarálnak mindenkit. Egy Monaco szétfutja az ellenfeleit egy Juventus "kreatívabb" mint mi? Megvan a puskapor előre, hátulra meg erőre nincs meg. Nekem az ilyen Coutinhokkal pont ez a bajom, hogy csak orrnehezek lennénk vele.Chino írta:Lehet, hogy jó korban van, de nem igazán ilyen típusú játékosra van szükség. Kell a kreativitás, gyorsaság, támadó szellem a középpályára. Az egy dolog, hogy stabil, meg jól védekezik, de Rakitic-csal meg Busival lehet, hogy combos kp lenne, de iszonyat statikus. Egy Verratti, Thiago (vagy pl. ahogy Gündogan tolta a Dortmundan) pont a stabilitást tudná megadni, úgy hogy előre is pluszt tud adni. Láttuk mi a különbség, ha mondjuk egy Gomes típusú játékos van Neymarék mögött és milyen ha egy Ini. Nyilván van különbség N'Zonzi és AG között, de a stílusuk inkább egymásra hajaz, mint a fentebb említettekre.Bob_Marley írta:Dembele nagyon kiforratlan, szertelen játékos semmiképpen nem hoznám olyan összegért, ami felmerült (?), eladásokban meg ekkora mozgás szerintem sem lesz.
Ugyanezeket N'Zonzi és Fabinho érkezésével meglehetne oldani és ketten együtt 75-ből kijönnek és lehetne variálni 3-4-3 vagy 4-3-3 felállást is, plusz pihentetni is lehetne. Grátiszba, hogy jönne egy belső védő vagy Semedo vagy más ha az eladások úgy jönnek össze az plusz. Csapatot sem kellene felforgatni, frissítés is jönne (kit érdekel hogy 29 éves N'Zonzi, legjobb korban van, a csapatunknak most kell nyerni mikor 30 körül és csúcson van Pique-Busquets-Messi, nem 3 év múlva) és fizikálisan is erősödnénk. Szerintem nagyon kézenfekvő megoldások lennének. Arda-t pl nem is adnám el, maradjunk ennél a szónál, hogy backup.jobbat nem igen találnánk.
Az hogy 30 centivel alacsonyabb nem a világ. Ini sem volt magasabb, mégis tökéletesen illett/illik a csapatba. Hiányzik az a játékintelligencia, passzkészség ami Ini után űrt hagy. És lehet, hogy az olasz nem egy csúcsnéger és dönt mindenkit le a lábáról, viszont érzi a passzsávokat, rengeteg labdát szerez és nagyon harcos.
Kreativitás nélkül agyhalott a kp-nk, ami nagyon nem jönne jól, idén is sok bajunk volt vele. Nem azt mondom, hogy N'Zonzi nélkülöz minden játékintelligenciát, de nekünk nem ilyen ember kellene. Ha Busit kellene helyettesíteni azt mondanám ő a tökéletes választás, de ahol nálunk most hiány van azt nem N'Zonzi oldaná meg.
Rohadtuk nem ezen múlik, s a kulcs, hogy labdát kell szerezni, ráadásul N'Zonzi kiválóan passzol is, támadó harmadban is felismeri magát.
A támadószellem sokkal inkább átterelődik a támadókra. Nem ildomos Xavi-Iniesta sort felhozni példának, mert jó pár éve volt és a foci abba az irányba megy, hogy kőkemény btb középpályások, gyors támadás, gyors szélsők. "Tilitolizni" már nem igen lehet eredményt elérni, tényleg csak a fenti példák, de lehetne mondani pl most az EB-t is, franci kp sor? Wales? Portugália?
Ez kell, ebben erősödnünk kell véleményem szerint, mert pl azt írod nem jelent a 30 centi, hát egy szögletnél azért de.

Győzni akarunk vagy szépen meghalni, kérdés nélkül első nálam. Nem futottunk rossz idényt idén sem, de pont azért maradt benne, mert egy CHiellini lefejel minket, egy Ramos begyötri egy Depor két gól betuszkol stb.
És N'Zonzi meg ráadásul nem hiába volt hónap játékosa sem a Ligában, 30 centihez adalék, hogy a legtöbb és legjobb százalékban nyeri a fejpárbajokat (mikor néztem így volt, lehet azóta változott, de top) hát könyörgöm mekkora segítség lenne már. Juventus ezt tolta, hogy lőtték fel a labdákat és fejelte le Mandzukic.

Rafinha apja azt mondta hogy a gyerek nem akar elmenni tőlünk,az egész csak kitaláció. És mivel ő a managere lehet neki hinni szerintem.PCsabi írta:Arda 30, Rafinha 25, akkor Dembele hogy lehet 40?
De szerintem a max az tényleg 30 misi lenne amit kapnánk érte se inkább kevesebb.
Minden csapat, amelyiknek lehet tudni, hogy ki lesz őszre az edzője, előbbre tart a felkészülésben és a tárgyalásokban, mint mi. Jól kicselezzük magunkat. De legalább végül legyen jó edzőnk - nem afféle majd csak lesz valahogy. Az a jó edző, akinek sztárjaink előtt is van respektje.
-
- aka Game90
Arda 30, Rafinha 25, akkor Dembele hogy lehet 40? 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Entrenador del Barça
Én Vidalt nem adnám el több okból kifolyólag sem:
1./ Egyrészt nem tudnánk érte pénzt kérni, mert mi a Barca vagyunk, és fél évet padozott miattunk, utána fél évig sérült volt, uh ennek szellemében egy kiló krumpliért elengednénk.
2./ Neki szerintem főleg LE-vel volt, illetve lehetett valami személyes konfliktusa. Két rossz meccs után totál el lett felejtve, holott pl Gomes minden meccsen hasonló szintet hozott, de ő nemhogy keretben volt, hanem sok esetben kezdő is volt. Szóval lehet az új edzőnél kifutja azt, amiért hoztuk!
3./ Mindannak ellenére, hogy LE látványosan mellőzte, és egyszer egy kupameccsen játszatta, ott nagyot játszott. Az élet úgy hozta, hogy be kellett vetni ismét, és iszonyat jó meccseket hozott le. Gólokat lőtt, gólpasszokat adott, és szerintem ha ő van, akkor ez a 3 védős rendszer az ő jobb szélen való játszatásával még jobb lehetett volna! A lényeg, hogy nagyot küzdött, és nem tudom mikor láttam embert annyira örülni Barca mezben a góljának, mint őt!
4./ Azt senki nem vitatja, hogy nem védő, de kisebb csapatok ellen simán elég lehet ő is, míg ha kicsit erőszakosabb lenne, meg jobban helyezkedne, több is lehetne. Szóval cserének bőven jó, a többit majd meglátjuk. De nekem ne próbálja beadni senki, hogy Bellerin jobb, mint ő, mert max az árában előzné meg!
5./ Továbbra is tartom,. hogy akár már idén is egy nagy fegyver lehetett volna a 3 védős rendszerben. Jövőre is hasznos lehet, ha alkalmazzuk néha ezt a szisztémát, de akkor is, ha behúz Messi irányítani, vele számolhatunk az ő helyén is. Úgy lehetne jobb oldalunk, és azt láttuk, hogy támadni jobban tud, mint védekezni...Messi így nem csak balra dobálhaná a felfutó Albanak a forintos labdákat, hanem Vidalnak is. Azon a poszton tuti jobb, mint Arda, aki igazából csak Ney helyén jó, oda meg egy Deu/Munir valamelyike bőven megfelelő!
1./ Egyrészt nem tudnánk érte pénzt kérni, mert mi a Barca vagyunk, és fél évet padozott miattunk, utána fél évig sérült volt, uh ennek szellemében egy kiló krumpliért elengednénk.
2./ Neki szerintem főleg LE-vel volt, illetve lehetett valami személyes konfliktusa. Két rossz meccs után totál el lett felejtve, holott pl Gomes minden meccsen hasonló szintet hozott, de ő nemhogy keretben volt, hanem sok esetben kezdő is volt. Szóval lehet az új edzőnél kifutja azt, amiért hoztuk!
3./ Mindannak ellenére, hogy LE látványosan mellőzte, és egyszer egy kupameccsen játszatta, ott nagyot játszott. Az élet úgy hozta, hogy be kellett vetni ismét, és iszonyat jó meccseket hozott le. Gólokat lőtt, gólpasszokat adott, és szerintem ha ő van, akkor ez a 3 védős rendszer az ő jobb szélen való játszatásával még jobb lehetett volna! A lényeg, hogy nagyot küzdött, és nem tudom mikor láttam embert annyira örülni Barca mezben a góljának, mint őt!
4./ Azt senki nem vitatja, hogy nem védő, de kisebb csapatok ellen simán elég lehet ő is, míg ha kicsit erőszakosabb lenne, meg jobban helyezkedne, több is lehetne. Szóval cserének bőven jó, a többit majd meglátjuk. De nekem ne próbálja beadni senki, hogy Bellerin jobb, mint ő, mert max az árában előzné meg!
5./ Továbbra is tartom,. hogy akár már idén is egy nagy fegyver lehetett volna a 3 védős rendszerben. Jövőre is hasznos lehet, ha alkalmazzuk néha ezt a szisztémát, de akkor is, ha behúz Messi irányítani, vele számolhatunk az ő helyén is. Úgy lehetne jobb oldalunk, és azt láttuk, hogy támadni jobban tud, mint védekezni...Messi így nem csak balra dobálhaná a felfutó Albanak a forintos labdákat, hanem Vidalnak is. Azon a poszton tuti jobb, mint Arda, aki igazából csak Ney helyén jó, oda meg egy Deu/Munir valamelyike bőven megfelelő!
Engem sose ezek a noname igazolások zavartak.Sokkal inkább az amikor egy tulhypeolt alanyért kifizet a klub 50 milliót aztán kis túlzással a padra se fér.Na ezek szerintem sokkal dühítőbbek mint az hogy Douglas 10 millió mért 4 meccset játszott.Nero. írta:Jajj mar megint egy csomo noname jatekos akit ugy kell kiguglizni es meg a valogatottjukba se fernek be. Ne vicceljunk mar hogy tovabb akarjuk higitani ezt a keretet.
Akkor vegyuk meg csak Verrattit vagy Coutinhot, a jobbost meg megoldjuk meg egy evig SRel meg Vidallal...

Akinek van ideje, kedve, energiája és elég infója, hogy a média szerint kiket szeretnénk leigazolni, írjon már egy kezdő 11-et róluk. Oké kapus nem kell, azt talán nem mondtak. Kíváncsi lennék 

- Normandia
- Director del Fútbol
Ha minden igaz, akkor már Rijad Mahrezért is bejelentkeztünk.

- Chino
- Llegenda del Barça
Lehet, hogy jó korban van, de nem igazán ilyen típusú játékosra van szükség. Kell a kreativitás, gyorsaság, támadó szellem a középpályára. Az egy dolog, hogy stabil, meg jól védekezik, de Rakitic-csal meg Busival lehet, hogy combos kp lenne, de iszonyat statikus. Egy Verratti, Thiago (vagy pl. ahogy Gündogan tolta a Dortmundan) pont a stabilitást tudná megadni, úgy hogy előre is pluszt tud adni. Láttuk mi a különbség, ha mondjuk egy Gomes típusú játékos van Neymarék mögött és milyen ha egy Ini. Nyilván van különbség N'Zonzi és AG között, de a stílusuk inkább egymásra hajaz, mint a fentebb említettekre.Bob_Marley írta:Dembele nagyon kiforratlan, szertelen játékos semmiképpen nem hoznám olyan összegért, ami felmerült (?), eladásokban meg ekkora mozgás szerintem sem lesz.
Ugyanezeket N'Zonzi és Fabinho érkezésével meglehetne oldani és ketten együtt 75-ből kijönnek és lehetne variálni 3-4-3 vagy 4-3-3 felállást is, plusz pihentetni is lehetne. Grátiszba, hogy jönne egy belső védő vagy Semedo vagy más ha az eladások úgy jönnek össze az plusz. Csapatot sem kellene felforgatni, frissítés is jönne (kit érdekel hogy 29 éves N'Zonzi, legjobb korban van, a csapatunknak most kell nyerni mikor 30 körül és csúcson van Pique-Busquets-Messi, nem 3 év múlva) és fizikálisan is erősödnénk. Szerintem nagyon kézenfekvő megoldások lennének. Arda-t pl nem is adnám el, maradjunk ennél a szónál, hogy backup.jobbat nem igen találnánk.
Az hogy 30 centivel alacsonyabb nem a világ. Ini sem volt magasabb, mégis tökéletesen illett/illik a csapatba. Hiányzik az a játékintelligencia, passzkészség ami Ini után űrt hagy. És lehet, hogy az olasz nem egy csúcsnéger és dönt mindenkit le a lábáról, viszont érzi a passzsávokat, rengeteg labdát szerez és nagyon harcos.
Kreativitás nélkül agyhalott a kp-nk, ami nagyon nem jönne jól, idén is sok bajunk volt vele. Nem azt mondom, hogy N'Zonzi nélkülöz minden játékintelligenciát, de nekünk nem ilyen ember kellene. Ha Busit kellene helyettesíteni azt mondanám ő a tökéletes választás, de ahol nálunk most hiány van azt nem N'Zonzi oldaná meg.
Forca Barca!!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondta Nero. Umtiti leigazolásakor.Nero. írta:Jajj mar megint egy csomo noname jatekos akit ugy kell kiguglizni es meg a valogatottjukba se fernek be. Ne vicceljunk mar hogy tovabb akarjuk higitani ezt a keretet.

Davinson Sánchezt már tavaly is hozni akartuk - úgy ahogy Marlont -, érdemes megnézni az EL-ben az Ajax színeiben, nem hiszem, hogy ennyire háborognál után. Yerri Mináról szintén sokszor volt szó az elmúlt 1 évben, róla nem nagyon tudok nyilatkozni, Uruguay ellen bivaly volt az biztos. Semedo se először kerül szóba, a Portugáloknál most a legfelkapottabb jobbhátvéd, Pep is akarja, BL-ben is elég jól vitézkedett ahogy olvastam róla. Dortmund ellen láttam is, ott tényleg jó volt. Pereira meg a Nice jobbhátvédje, és jelenleg az egyik legjobb a posztján a francia bajnokságban ha minden igaz.Többit meg szerintem ismered te is.
Amúgy közülük max a jobbhátvéd jönne kezdőbe, a kh-ek közül Mathieu helyére jönne valaki, már ha Marlonnal nem "éri be" a vezetőség. Még talán Masch helyett, ha távozni akar, de ez lehet csak párunk heppje.