Samper írta:Az bizony nagy szegénységi bizonyítvány lenne a vezetőségnek.
És miért lenne az most komolyan? Lucho 2 hónapja jelentette be, hogy nem marad, gondolom nem egy jelölttel kezdtek, és folyamatosan szűkítik a kört, de szezon közben nem hiszem, hogy olyan egyszerű a jövő Barca projectjéről beszélgetni még aktív szerződéssel rendelkező, és hétről-hétre meccselő edzőkkel . Mondjuk lehet én gondolom túl a dolgot, de nem hiszem, hogy ez az edzőválasztás olyan szimplán megy, mint ahogy azt sokan beállítják itt.
visca el barca írta:+ a benfica elnöke luis filipe vieria barcelonában járt, hogy hogy tárgyaljon semedorol, akinek a kivásárlási ára 30 millió euró (állítólag pep is nagyon akarja, a citiyvel is tárgyaltak, szóval, ha ár verseny lesz, akkor buktuk)
Na, ez viszont jó hír, én örülnék neki - aztán lehet Danilo 2.0 lenne. City meg angolosítani akar, menjenek csak Walkerre..

Nem hiszem amúgy, hogy sokkal nagyobb fizetést ajánlanának neki, a 30 milliót meg ha letesszük, akkor onnantól mindegy. De itt is simán kezdő lehet, ezt ő is érzi szerintem, ha tényleg ez a két csapat megy érte, és neki kell választania, meglepődnék, ha végül a Citybe menne. Bár Pep azért elég meggyőző tud lenni a hírek szerint..