Bob, a mostani MU-ban nem sok rutin van szerintem. Kíváncsi leszek, h José beáll-e védekezni.
A Juve simán jutott be a döntőbe, egy Barca-Monaco kettős ellen lehoztak 4 meccset 1 kapott góllal. 2 éve megverték a Realt az elődöntőben. Nagyon egyben vannak.csababarca írta:mi alapján vannak jobb formában?Nero. írta: Jah most látom nekem kicsit meglepő szerintem a Juve jobb formába van de majd meglátjuk.
real a címvédő, a végső győzelemre már indulásnál is kisebb volt az oddsuk (=esélyesebbek voltak), számomra az meglepő hogy most ennyire magasra van rakva, 1,4 körülre vártam.
mi alapján vannak jobb formában?Nero. írta: Jah most látom nekem kicsit meglepő szerintem a Juve jobb formába van de majd meglátjuk.
Jah most látom nekem kicsit meglepő szerintem a Juve jobb formába van de majd meglátjuk.S.Agüero írta:1,8 a RM győzelme, 2,1 a Juvéé.de abban biztos vagyok hogy rájuk van kisebb odds.
Én személy szerint azért tartom a jelenlegi Madridot olyan piszok jó csapatnak, mert elbír egy ilyen kétballábas szerencsétlent...már bocs, de az.Tegnapi meccshez visszaterve meg le a kalappal benzema elott..
Letudta hozni majus 10-en a harmadik jo meccset a szezonba,illetve olyan dolgot csinalt emellett,ami 8 ev alatt egyszer sem sikerult neki,azaz,kicselezett egynel tobb embert egymasutan!!!!!!!!
ez szép és jó, csak akkor ne halljunk többet övrebőzést sem EGYÁLTALÁN... egy olyan meccset hoznak fel a kollégáid folyamatosan világi csalásként, ami úgy indult, hogy a 3. percben Ballack kezezett a 16-oson belül (eskü, ha kell, megkeresem a gif-et is...), és még Abidalt is kiállították...Veidt_madridista írta:Sztem Ti is tudjátok, hogy összességében nem a bírói teljesítmény miatt jutott tovább a Madrid a Bayern ellen.
Juventus is a lehetőségekhez képest kétszer is az elég könnyűeket kapta, s nem volt felhozva. Ez a kinek mi a sorsolása szerintem annyira kifogáskeresés. Jó a RM, nagyon jók, fejet kell előttük hajtani. Mentálisan és fizikálisan bőven legendás csapat. Mióta átvette őket Zidane, hányszor kaptak ki? 6-7? Elképesztő erősek.MessiNeymarSuarez írta:Feast4:
Ez egyértelmű, szerintem én elég nagy zsugával megteszem a RM győzelmet, és majd reménykedek hogy elmenjen.
Amúgy idén totál megérdemlik, nagyot mennek, csak az a tavalyi viccsorsolásos mázlis dolog nem kellett volna...
Nem is lenne baj azzal hogy BL-t nyernek, de hogy annyi legendás csapat után pont egy ilyen csapattal egy könnyített EL után védjenek címet, az azért nem valami igazságos, persze ilyen a foci sajnos. Nekünk meg szigorúan ki kell ejtenünk magunkat, nehogy összekerüljünk pont mi velük, talán az egyedüliek akik képesek legyőzni őket.
Ha a mai meccs másra nem volt jó, legalább megmutatta az Atleti hogy azért nem érinthetetlen a Real és meg lehet őket bizony fogni...
Szerintem ilyen 2-3 elmaradt sárga lap -amin egyesek képesek heteken keresztül pattogni- meg 1-2 lesgól még nem a világvége, főleg ha a Bayernt vesszük alapul, akik a 2 meccsen ha 3 veszélyes támadást vezettek már sokat mondok.Veidt írta:Sztem Ti is tudjátok, hogy összességében nem a bírói teljesítmény miatt jutott tovább a Madrid a Bayern ellen.
Idén teljesen megérdemelten vagytok ott. Aki mást állít azon szemellenző van, sajnos.Veidt_madridista írta:Sztem Ti is tudjátok, hogy összességében nem a bírói teljesítmény miatt jutott tovább a Madrid a Bayern ellen.
Szerintem senki nem hiányzik nekik. Ez a Juve most nagyon jol néz ki, mindenki bele tanult a posztjába, nagyon éhesek de mellé magabiztosak is. 13as Munchen meg a 15os Barca jut róluk eszembe. Babonából mar nem mondok semmit, de abban biztos vagyok hogy rájuk van kisebb odds.PCsabi írta:Juventus players sold since UCL Final in 2015:
Tevez
Vidal
Pirlo
Pogba
Coman
Morata
Evra
A mostani erősebb csak szerintem pont megint nem fog kijönni a lépés.Sajnos a történelemkönyv következő lapja nagyon íródik...messideco írta:Ez nem sok, csak az első négy kulcsjátékos volt. Azt a Juvét erősebbnek éreztem...PCsabi írta:Juventus players sold since UCL Final in 2015:
Tevez
Vidal
Pirlo
Pogba
Coman
Morata
Evra
Azért az durva, hogy Juvenél milyen szinten megy azóta a csapatépítés, nem akármilyen csapatot raktak össze, míg mi a 2015-ös döntő óta folyamatosan lefele megyünk...messideco írta:Ez nem sok, csak az első négy kulcsjátékos volt. Azt a Juvét erősebbnek éreztem...PCsabi írta:Juventus players sold since UCL Final in 2015:
Tevez
Vidal
Pirlo
Pogba
Coman
Morata
Evra