2017.05.10. 23:35:14
Sztem Ti is tudjátok, hogy összességében nem a bírói teljesítmény miatt jutott tovább a Madrid a Bayern ellen. Persze a tévedés értéke ettől nem lesz kisebb, csak az olyan kijelentések h csalás történt vagy hogy tolják a Madridot, nem állják meg a helyüket. Lehetne azt a frázist is ismételgetni, hogy a ligában évek óta a Barcának fújnak, és elhihetitek, hogy rajtatok kívül ez mindenki másnak olyan hiteles, mint nektek a kassaizás. Ilyen a futball, történnek _tévedések_, amiből vagy jól jön ki egy csapat, vagy rosszul. Egy Bayernesre sem emlékszem pl aki sírt volna tavaly hogy a bíró nélkül kiestek volna a Juve ellen, most viszont ment a hőbörgés rendesen. Meg azt sem láttam sehol visszaolvasva, hogy a Dépor ellen két szabályos gólt vettek el a Real Madridtól. Pedig azoknak sincs kisebb értéke, attól függetlenül sem, hogy az egy sima meccs volt. Csak azok senkit nem érdekelnek. Mindenesetre én nagyon reménykedem abban, hogy a döntőben egy (komolyabb) hiba sem lesz a bírói testület részéről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Veidt_madridista 2017.05.10. 23:36:42-kor.