Bob_Marley írta:Durva, hogy kicsit olyan mint ha már most elkészültek volna erővel.
Hitehagyottak lennek, azért is tűnik így.
Valahogy találnának gólt, akkor hidd el tudnának darálni.
Bob_Marley írta:Durva, hogy kicsit olyan mint ha már most elkészültek volna erővel.
Akar mindenki, én ezt nem tudom szóvá tenni, hogy vannak nagyon kemény belépők, utánrúgások.csababarca írta:én nagyon ritkán róvom fel egy csapatnak, ha azért kap gólt, mert hátrányban mer támadni, és gólratörően játszani egy olyan sportban, amit gólra játszanak, az nem én vagyok.Bob_Marley írta: ha kitámadnak ezerrel és kontrából jön akkor meg az lenne felróva.
visszaállást oké, tegyük fel elfogadom, de miért kell átmenni közben gyökérbe, és hentelni? úgyse szór ki senkit a 30. percben a bíró egy ilyen meccsen, döntő előtt, kár hergelni egymást.
Egy ferninho hozzászólás van.RM-szurkolókra gondoltam amúgy.
Látom, hogy nem mész bele...Pont, hogy te fröcsögsz itt leginkább szerintem a Varane-os meg egyéb hozzászólásaidat visszalehet olvasni, de nem megyek bele személyeskedésbe. Fenti sorokat ki írta, mert visszanéztem nem látok erre utalást.
én nagyon ritkán róvom fel egy csapatnak, ha azért kap gólt, mert hátrányban mer támadni, és gólratörően játszani egy olyan sportban, amit gólra játszanak, az nem én vagyok.Bob_Marley írta: ha kitámadnak ezerrel és kontrából jön akkor meg az lenne felróva.
S.Agüero írta:Bírom, megy a fröcsögés a Tico játékára, de 5-6 éve ők is ugyanebből éltek, mert másból nem sikerült.
Ez meg olyan, hogy a 2002. vb döntőn is Collina az első 10 percben kiadott 1-1 sárgát és mindenki istenítette, hogy milyen jól megfogta a meccset. Annyi a különbség, hogy akkor még fociztak a játékosok, most meg csak a keménykedés megy, aztán ha valaki odarúg, elesik és papért kiállt...ferninho írta:Cakir már az elején elcseszte, egy nudli semmi magaslábra kiszórta a sárgát Danilonak, onnantól meg Savic is megkapta elsőre és el is vesztette a meccs kézbentartását.Bob_Marley írta:Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.
Azért Carrasco hátulról odatalpalása inkább durva volt, mintsem sima odalépés. Sok paraszt, a Modric féléket sajnálom.Bob_Marley írta:Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.
Cakir már az elején elcseszte, egy nudli semmi magaslábra kiszórta a sárgát Danilonak, onnantól meg Savic is megkapta elsőre és el is vesztette a meccs kézbentartását.Bob_Marley írta:Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.