Ez meg olyan, hogy a 2002. vb döntőn is Collina az első 10 percben kiadott 1-1 sárgát és mindenki istenítette, hogy milyen jól megfogta a meccset. Annyi a különbség, hogy akkor még fociztak a játékosok, most meg csak a keménykedés megy, aztán ha valaki odarúg, elesik és papért kiállt...ferninho írta:Cakir már az elején elcseszte, egy nudli semmi magaslábra kiszórta a sárgát Danilonak, onnantól meg Savic is megkapta elsőre és el is vesztette a meccs kézbentartását.Bob_Marley írta:Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért szerintem a stábtagok jobban látják milyen állapotban vannak a játékosai és mi az előzetes meccsforgatókönyv, amit felírtak. Elmentek 2:0-ra azt bírni nem lehetett, félidő alatt két gól azt hiszem kimaxolták.
Másodikra tartalékoltak, helyzete nem volt a Realnak, szép egyéni akció után szépítettek.Meccsfelépítés teljesen jó volt, gólt kaptak. Pont te is írtad, hogy bármikor benne van a Realban a gól és majd úgyis eltesznek egyet, ha kitámadnak ezerrel és kontrából jön akkor meg az lenne felróva.
Másodikra tartalékoltak, helyzete nem volt a Realnak, szép egyéni akció után szépítettek.Meccsfelépítés teljesen jó volt, gólt kaptak. Pont te is írtad, hogy bármikor benne van a Realban a gól és majd úgyis eltesznek egyet, ha kitámadnak ezerrel és kontrából jön akkor meg az lenne felróva.

Azért Carrasco hátulról odatalpalása inkább durva volt, mintsem sima odalépés. Sok paraszt, a Modric féléket sajnálom.Bob_Marley írta:Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.
Cakir már az elején elcseszte, egy nudli semmi magaslábra kiszórta a sárgát Danilonak, onnantól meg Savic is megkapta elsőre és el is vesztette a meccs kézbentartását.Bob_Marley írta:Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.
madridista
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Remélem legalább kipirosoznak valakit a döntőre, ha már más nem.
Bár úgyis fellebbeznek és eltörölnék, úgyhogy mindegy.
Amugy errôl beszéltem, 20 perce, hogy az atmanak ez nem célra vezető amit csinált.
2-0, nyomni kellett volna tovább, nem visszállni és védeni a semmit.
Kapták is a gólt ahogy megjósoltam. De gondolom megint én vagyok a hülye, meg a negatív.
Bár úgyis fellebbeznek és eltörölnék, úgyhogy mindegy.
Amugy errôl beszéltem, 20 perce, hogy az atmanak ez nem célra vezető amit csinált.
2-0, nyomni kellett volna tovább, nem visszállni és védeni a semmit.
Kapták is a gólt ahogy megjósoltam. De gondolom megint én vagyok a hülye, meg a negatív.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Túlmisztifikálja ezt Hajdú B, egy rangadó ilyen. Odalépnek, tudnia kell az ellenfélnek, hogy ki az úr. Sokkal inkább az a baj, hogy a bíró elvesztette a tekintélyét és reklamál mindenki.

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Hihetetlen hogy ez a Real közel áll a címvédéshez, CR meg az aranylabdához. Ramos a tiszteletreméltó CSK mintha direkt ki akarná állíttatni magát. Úgysem fogják kirakni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.05.10. 21:33:28-kor.
Csak is Puyol
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jellemző hogy az lövi akinek egy szigorúbb bírónál már pályán sem kéne lennie...
Na ez is szép volt mindkét féltől..

Na ez is szép volt mindkét féltől..
- csababarca
Agyatlan mindkét brigád.
Na atletico meg is oldotta, ezért nem kell visszaállni.
De legalább nem a leggyengébb rúgta a gólt.
Persze Hajdú B kiemeli őt, hihetetlen és eszi a sajtó :Dddd
Na atletico meg is oldotta, ezért nem kell visszaállni.
De legalább nem a leggyengébb rúgta a gólt.
Persze Hajdú B kiemeli őt, hihetetlen és eszi a sajtó :Dddd
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól benézték, s nem bírták ki a szünetig. Isco nagyon fontos gólt.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na ennyi is volt, ezt hogy tudták elbénázni?
A legvilágtalanabb etett meg 3-mat
A legvilágtalanabb etett meg 3-mat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.05.10. 21:29:07-kor.
Ez a meccs megint akkora botranyba fog fulladni mint a tavalyi Bayern elleni, remeljuk Simeone most nem pofozza le a stabtagokat. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nem nézem, de Cakir vezeti?? Ő adott pirosat pár éve Naninak egy BL meccsen ont a Real ellen 

- csababarca
Reklamálásokra bezzeg dobja a lapokat az idióta bíró, elképesztő.
Bárki bármit mond, hogy csúnya dolog reklamálni, de amikor a dumáért kapsz sárgát, azért meg nem, mert hátulról odavágsz az ellenfélnek... És nem csak a Real csinálja ezt, mind a két madrid.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Piros alert bárkinek. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Persze hogy ezért Gabinak ad sárgát, amikor Ramos csinálja ezt meccsenként az semmi... 
Isco meg is úszta ha jól látom,szép..

Isco meg is úszta ha jól látom,szép..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.05.10. 21:23:36-kor.
Casemirora más szabályok érvényesek. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- MatyiG
- Adminisztrátor
3. után esetleg.csababarca írta:Casemiro fog kapni ebben az életben sárgalapot? Pároslábbal nyújtva hátulról...
Most meg leránt valakit és le sem fújjákki ez az ember ?
Ronaldo is kapott végre egy embereset.

Zola, Ramost azt életben nem fogják kiállítani ezen a meccsen, de ne legyen igazam.
Ramos besárgult, ott még bármi lehet. Valamilyen sámán tuti áttette Pepéből a brutalitást Ramosba.csababarca írta:Casemiro fog kapni ebben az életben sárgalapot? Pároslábbal nyújtva hátulról...
Atletico szokasos, jol haladnak aztan amikor folyatni kene a tamado focit akor inkabb leallnak fat vagni meg hentelni. Begyulladtak, ebbol igy megint nem lesz semmi... 
Benzemat lehet kritizalni de a palinak osszevissza kell jatszania mindenfele pozicioban mert Ronaldo epp odahelyezkedik ahol helyzet lehet.

Benzemat lehet kritizalni de a palinak osszevissza kell jatszania mindenfele pozicioban mert Ronaldo epp odahelyezkedik ahol helyzet lehet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.05.10. 21:22:05-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”