recrea írta:
Én mondjuk mindig is imádtam és védtem a brazilt, de ő se kapart, h itt maradjon. Írjátok, h meg kellett volna kapnia amit kért, én meg azt mondom, el kellett volna fogadnia, amit a klub ajánlott...és mindkettő igaz.
Ez nagyon igaz. Dani is lehetett volna "hűségesebb", de én teljesen megértem, hogy elment. Ez volt az utolsó nagy dobása, ki akarta hozni belőle a max-ot, én ezért nem hibáztatom. Viszont gyanítom, hogy ebből az üzletből nem ő húzta a rövidebbet.
A vezetőségnek nem volt terve arra az esetre, ha elmegy, és ez elfogadhatatlan. Gyakorlatilag mióta elment Alves meghalt az az oldal, Messi nem tud kivel összejátszani. Nem azt mondom, hogy ezen kupák mentek el, mert ezt sose tudhatjuk, de egy olyan fegyvert vesztett Alves távozásával a klub, amit még nem tudtak pótolni, ami egy ekkora klub esetében, (még ha Alvesről is van szó) hatalmas blama.
Jó, Vidal sérülése nagy érvágás volt, és lehet, hogy ha nem sérül le, akkor most szóba se jönne Alves, de jelen helyzetben, nekünk nagyon fájó a távozása.