Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azóta egyszer-kétszer már bedobták a nevét...palesz77 2014 decemberében írta:A tegnapi meccs után fogalmazódott meg bennem, hogy csodálkozok, hogy Verrattiról még sosem pletykáltak velünk kapcsolatban. Pedig az a srác kegyetlenül passzolna a rövid passzos focinkba, élmény volt nézni tegnap is, meg előző meccsen is amit csinált. Mellé elég harcos is, manapság kincs az ilyen középpályás. Nem tudom mikor szerezte a PSG meg magának, de jó üzlet volt az egyszer biztos.
Nem is értem, hogy a 'Sport' szerkesztői hogy nem dobták még be a nevét, amikor Higuainok és Pellék már szerepeltek a hírekben..
Akkor mondom úgy, hogy a jelenleg nincs olyan játékos, aki akár a közelükbe is érne. Coutinho végképp nem, meg neki más is a posztja, mint a Xavi-Ini párosnak.S.Agüero írta:Ez aztán az érvelés...Az egy kivételes generáció volt, többet valószinüleg nem lesz még hasonló sem.![]()
Bob, Neymarnál is ugyanezeket mondtad, mint most Coutinhonál, berögzött dolog ez nálad, láthatod, hogy Neymar is mennyit védekezik...
Ez aztán az érvelés...Az egy kivételes generáció volt, többet valószinüleg nem lesz még hasonló sem.
Ez is igaz.Mondjuk olyan játékost keríteni aki megfelelő az összes általunk elvárt dolognak meg nem is volt soha semmi baja kb. nem lehet.MatsMessi írta:Coutinho is sérüléleny.Feast4 írta:Mondjuk ha már fizikai paraméterek.Verratti veszettül sérülékeny lett...
Emiatt kicsit félnék tőle.
Coutinho is sérüléleny.Feast4 írta:Mondjuk ha már fizikai paraméterek.Verratti veszettül sérülékeny lett...
Emiatt kicsit félnék tőle.
Miért mondana le akármekkora százalékról is a fizetéséből?Normandia írta:Amennyire tudom a Barcelona érte el legnagyobb működési árbevételt a maga 620 milliós összegével. A bérekre kiadott összeg nem éri el a teljes árbevétel 65%-át. Nem tudom honnan az infója egyeseknek, hogy nincsen pénz? Leo fizetésemelése simán belefér + adjuk hozzá az új szponzori szerződések által ígért összegeket. Igazolásra is van pénz, mielőtt a racionalitásra hivatkozva eladnák itt sokan Messit. Egyébként ebben is elsők vagyunk, mármint a működési árbevételt figyelembe véve. Azt sem árt tudni, hogy minden kifizetett 5 milla 9,6 millióba kerül a klubnak.
Nem is értem Leot, hogy miért nem mond le az eddigi fizetéséről, csakhogy itt játszhasson. Szívtelen egy bolha az biztos.
Az egy kivételes generáció volt, többet valószinüleg nem lesz még hasonló sem.Messias2 írta:Cou egyébként 4. legtöbbet lő rá távolról a PL-ben, és egész jó hatékonysággal el is találja a kaput.
Hajnesz: ha fizikai adottságok tényleg annyit számítanak, akkor Iniesta, Xavi vagy Busquets, de említhetném Messit is, hogyan lehettek all-time top 20-as játékosok a klub történelmében!?
Nálunk nem számitanak a fizikai adottságok, a Realnál számitottak, igy most ők játszák a döntőt és nem mi. A Pl legjobb játékosa egy kis néger lett.Messias2 írta:Azért reméljük, a vezetőség nem a fizikai paraméterek alapján fog játékost venni. Ez még mindig labdarúgás, és nem NBA, ahol tényleg nagyon fontosak a fizikai adottságok.
Fabregas?visca el barca írta:rakéta elég sok gólt lő mostanság, nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen gólerős kp-sunk. talán deco. de neki minden lövése mák voltBarcafanTomee írta:Ó, ezt már hány igazolásunkra mondtuk az utóbbi időben.Egyedül Neymar szokott tüzelni messzebbről, de általában a lelátóra küldi.
Így igaz, ha jól olvastam a cikket, akkor 90 millánál kezdene gondolkodni a Pool egyáltalán az eladásról. Alaphangon, bármelyiküket hozzuk, az 120 + millával terheli a klubot a következő szezonra.visca el barca írta:coutinhos hírből kimaradt, hogy 90 millió az ára.
azt már csak én jegyzem meg, hogy jelenleg heti 240.000 euróval messze a legjobban fizetett pool játékos (csak milner meg sturridge keres 100 fölött, ők heti 140-et tesznek el), nálunk ney meg lajos keres ennyit
rakéta elég sok gólt lő mostanság, nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen gólerős kp-sunk. talán deco. de neki minden lövése mák voltBarcafanTomee írta:Ó, ezt már hány igazolásunkra mondtuk az utóbbi időben.Egyedül Neymar szokott tüzelni messzebbről, de általában a lelátóra küldi.
Ó, ezt már hány igazolásunkra mondtuk az utóbbi időben.Messias2 írta:Végre lenne egy olyan emberünk, aki távolról is elmeri vállalni a lövést, ha nem sikerül az elllenfél védelmét feltörni.
Persze, hogy a következőre hoztuk, hiszen nyáron igazoltuk. Minden nyári igazolás a következő ktg.vetést terheli, hiszen az ezzel járó kiadásokat oda tervezik be.BarcafanTomee írta:Onnan is lehet venni, hogy nincs pénz, hogy mondjuk Gomest is a következő szezon költségvetéséből hozták.
Most azon felül hogy LE erőltette ne mondjuk már hogy nem az!Vastagon az.Normális helyzetben a kezdő közelébe se kerülhetne.Azzal amit ő csinál ennyi pénz...Kubla9 írta:Teljesen igazad van,nem is értem hogy egy vastagon peremember hogy kereshet ennyit.Feast4 írta:Nem Messi Neymar meg Suarez fizetése szerintem a mi gondunk. Sokkal inkább az ilyen Gomes félékkel van a bajom. Most lusta vagyok kikeresni de a multkor azt hiszem pont vebbel beszéltük, hogy ő mi a rákért kap nagyságrendileg akkora összeget mint Verratti? (Jó tudom az ügynöke egy sakál.) Ez nekem nagyon szúrja a szemem pl. Peremembernek való jó esetben és elit fizuja van...![]()
![]()
![]()