Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem meg tök nem egyértelmű. majd ha letesz vki vmit az asztalra, akkor kaphat nagy fizut. matyiőnek, turannak, gomesnek rögtön nyitottunk egy 90-100 rugó körüli fizuval.Bob_Marley írta:Tök egyértelmű, hogy ezért kaphat más is többet, mert simán mondhatja, hogy akkor én is többet kérek és teljesen jogosan.
Kubla9 írta:Teljesen igazad van,nem is értem hogy egy vastagon peremember hogy kereshet ennyit.Feast4 írta:Nem Messi Neymar meg Suarez fizetése szerintem a mi gondunk. Sokkal inkább az ilyen Gomes félékkel van a bajom. Most lusta vagyok kikeresni de a multkor azt hiszem pont vebbel beszéltük, hogy ő mi a rákért kap nagyságrendileg akkora összeget mint Verratti? (Jó tudom az ügynöke egy sakál.) Ez nekem nagyon szúrja a szemem pl. Peremembernek való jó esetben és elit fizuja van...![]()
![]()
![]()
Teljesen igazad van,nem is értem hogy egy vastagon peremember hogy kereshet ennyit.Feast4 írta:Nem Messi Neymar meg Suarez fizetése szerintem a mi gondunk. Sokkal inkább az ilyen Gomes félékkel van a bajom. Most lusta vagyok kikeresni de a multkor azt hiszem pont vebbel beszéltük, hogy ő mi a rákért kap nagyságrendileg akkora összeget mint Verratti? (Jó tudom az ügynöke egy sakál.) Ez nekem nagyon szúrja a szemem pl. Peremembernek való jó esetben és elit fizuja van...
Mondom, én ezzel is egyetértek, kivéve az elejével. Nem csak az MSN a "baj" a fizetéseknél ez nyilvánvaló, de azért azt se lehet mondani, hogy ők nem okai semminek. Csak hárman elviszik a fizuk kicsit több mint 1/3-át, és most ez még durvább lesz arányaiban. Azért azt se lehet mondani, hogy ez nem oka semminek szerintem. De az is nyilvánvaló, hogy ha Gomes féle arcok nem keresnének ennyit, akkor is jobb lenne a helyzet, és lehet nem is lenne semmi Messi szerződésével kapcsolatban.Feast4 írta:...
Messi hatalmas Barcásnak van kikiáltva. Akkor miért kell 30-40%kal emelni azt a fizetést,ami már eleve irreális összeg volt? Mert nyilván nem akkora Barcás,azért. Pont olyan,mint bármely más focista,még több pénz kell hozzá,hogy meg lehessen tartani. Pedig minimum annyit köszönhet a csapatnak,mint fordítva. Teljesen mindegy,hogy a világ legjobbja,mert az. De az éves bruttó fizetéséből minden szezon előtt lehet venni egy top játékost.Nero. írta:Elmebeteg összeg Messi fizetése, viszont kristopnak adok igazat. Amikor majd itt hagy minket azonnal vissza kell vonultatni a 10es mezt és a stadiont is róla kell elnevezni. Felbecsülhetetlen mindaz amit értünk tett. Evidens hogy neki kell a világ legjobban kereső futballistájának lennie.
Amugy odaát a portugál se kap sokkal kevesebbet. Csak ismételni tudom magam, nem kellett volna ilyen degenerált transzfereket csinálni és akkor most lenne pénz.
2 Verratti? Észnél vagy? Verratti is bekerült a csúcselitbe.Bob_Marley írta:Az FFP és a fizetések miatt lehet gond, még anno volt is cikk, hogy a szerződéshosszabbítások során Neymar és Messi új kontraktusai nagyon komolyan befolyásolhatják az új érkezőket.
Én egyáltalán nem tudok tapsikolni Messi új szerződésének, ilyenkor kicsit nézzük azt is meg, hogy keres mondjuk durván 20 milliót most és a hírek 30-35 körüliről szólnak. Az 10-15 milliós differencia, na ebbe 2 Verratti fér bele, csókolom.
Nem tudtam.S.Agüero írta:1-25-ig lehet mezszámot választani Hispániában.Normandia írta:Ezt nem értem. Mitől számit, ha a 10-est visszavonultatják a csapat létszámában?![]()
FM-ből tudni kéne...
Bob_Marley írta:Az FFP és a fizetések miatt lehet gond, még anno volt is cikk, hogy a szerződéshosszabbítások során Neymar és Messi új kontraktusai nagyon komolyan befolyásolhatják az új érkezőket.
Én egyáltalán nem tudok tapsikolni Messi új szerződésének, ilyenkor kicsit nézzük azt is meg, hogy keres mondjuk durván 20 milliót most és a hírek 30-35 körüliről szólnak. Az 10-15 milliós differencia, na ebbe 2 Verratti fér bele, csókolom.
1-25-ig lehet mezszámot választani Hispániában.Normandia írta:Ezt nem értem. Mitől számit, ha a 10-est visszavonultatják a csapat létszámában?palesz77 írta:Spanyolba nem szoktak mezt visszavonultatni, akkor csak 24 játékost nevezhetnénk onnantól maximum. Ha másért nem, már csak ezért is meg fogják hagyni.
Ezt nem értem. Mitől számit, ha a 10-est visszavonultatják a csapat létszámában?palesz77 írta:Spanyolba nem szoktak mezt visszavonultatni, akkor csak 24 játékost nevezhetnénk onnantól maximum. Ha másért nem, már csak ezért is meg fogják hagyni.
Ez meg már erősen a ló túloldala.Nero. írta:Elmebeteg összeg Messi fizetése, viszont kristopnak adok igazat. Amikor majd itt hagy minket azonnal vissza kell vonultatni a 10es mezt és a stadiont is róla kell elnevezni. Felbecsülhetetlen mindaz amit értünk tett. Evidens hogy neki kell a világ legjobban kereső futballistájának lennie.
Amugy odaát a portugál se kap sokkal kevesebbet. Csak ismételni tudom magam, nem kellett volna ilyen degenerált transzfereket csinálni és akkor most lenne pénz.
neymarnal meg beszelhettunk errol, de messinel nem. a tortenelem legjobb jatekosa, gyerekkora ota itt jatszik, klublegenda, aki meg mindig huzoembere a csapatnak. ot nem lehet euromillokban meg verrattikban merni, vele hosszabbitani kell, meg ha miatta valakit nem is tudunk leigazolni.Bob_Marley írta:Én egyáltalán nem tudok tapsikolni Messi új szerződésének, ilyenkor kicsit nézzük azt is meg, hogy keres mondjuk durván 20 milliót most és a hírek 30-35 körüliről szólnak. Az 10-15 milliós differencia, na ebbe 2 Verratti fér bele, csókolom.
Raadasul sokan elfelejtik, hogy egy 30-35 millios fizetes csak a netto, es a vegosszeg evente 50 milla korul jon ki adozassal. Brutalis.Bob_Marley írta:Az FFP és a fizetések miatt lehet gond, még anno volt is cikk, hogy a szerződéshosszabbítások során Neymar és Messi új kontraktusai nagyon komolyan befolyásolhatják az új érkezőket.
Nero. írta:Látják ők az biztos, csak az kérdés hogy mennyire vastag a pénztárcánk az elmúlt 10 év után, annak függvényében hogy mennyire áron alul adtuk el a játékosaink 80%át, és több mint egy tucat felesleges vétel volt.
Nekem van egy olyan érzésem hogy igen csehül állunk.
50 milliót ajánlattunk Coutinhoért, ez még április elsején is sértő.![]()