Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-25-ig lehet mezszámot választani Hispániában.Normandia írta:Ezt nem értem. Mitől számit, ha a 10-est visszavonultatják a csapat létszámában?palesz77 írta:Spanyolba nem szoktak mezt visszavonultatni, akkor csak 24 játékost nevezhetnénk onnantól maximum. Ha másért nem, már csak ezért is meg fogják hagyni.
Ezt nem értem. Mitől számit, ha a 10-est visszavonultatják a csapat létszámában?palesz77 írta:Spanyolba nem szoktak mezt visszavonultatni, akkor csak 24 játékost nevezhetnénk onnantól maximum. Ha másért nem, már csak ezért is meg fogják hagyni.
Ez meg már erősen a ló túloldala.Nero. írta:Elmebeteg összeg Messi fizetése, viszont kristopnak adok igazat. Amikor majd itt hagy minket azonnal vissza kell vonultatni a 10es mezt és a stadiont is róla kell elnevezni. Felbecsülhetetlen mindaz amit értünk tett. Evidens hogy neki kell a világ legjobban kereső futballistájának lennie.
Amugy odaát a portugál se kap sokkal kevesebbet. Csak ismételni tudom magam, nem kellett volna ilyen degenerált transzfereket csinálni és akkor most lenne pénz.
neymarnal meg beszelhettunk errol, de messinel nem. a tortenelem legjobb jatekosa, gyerekkora ota itt jatszik, klublegenda, aki meg mindig huzoembere a csapatnak. ot nem lehet euromillokban meg verrattikban merni, vele hosszabbitani kell, meg ha miatta valakit nem is tudunk leigazolni.Bob_Marley írta:Én egyáltalán nem tudok tapsikolni Messi új szerződésének, ilyenkor kicsit nézzük azt is meg, hogy keres mondjuk durván 20 milliót most és a hírek 30-35 körüliről szólnak. Az 10-15 milliós differencia, na ebbe 2 Verratti fér bele, csókolom.
Raadasul sokan elfelejtik, hogy egy 30-35 millios fizetes csak a netto, es a vegosszeg evente 50 milla korul jon ki adozassal. Brutalis.Bob_Marley írta:Az FFP és a fizetések miatt lehet gond, még anno volt is cikk, hogy a szerződéshosszabbítások során Neymar és Messi új kontraktusai nagyon komolyan befolyásolhatják az új érkezőket.
Én egyáltalán nem tudok tapsikolni Messi új szerződésének, ilyenkor kicsit nézzük azt is meg, hogy keres mondjuk durván 20 milliót most és a hírek 30-35 körüliről szólnak. Az 10-15 milliós differencia, na ebbe 2 Verratti fér bele, csókolom.
Nero. írta:Látják ők az biztos, csak az kérdés hogy mennyire vastag a pénztárcánk az elmúlt 10 év után, annak függvényében hogy mennyire áron alul adtuk el a játékosaink 80%át, és több mint egy tucat felesleges vétel volt.
Nekem van egy olyan érzésem hogy igen csehül állunk.
50 milliót ajánlattunk Coutinhoért, ez még április elsején is sértő.![]()
Az szép... Szinte biztos hogy Ernesto jön nagyon nem orulok.visca el barca írta:viccből megnéztem hogy adják az edzőjelöltek oddsait![]()
valverde 1.57
unzue 7.50
blanc 8.50
pochettino 19.00
koeman 21.00
oscar garcia 23.00
sampaoli-wewnger 25.00
emery-allegri 29.00
A Google pontatlanul fordít, rengeteg mindent félre lehet így érteni. Ennek fényében nem látom, hogy miért linkelgetsz olyan spanyol szövegeket, amiknek a magyar hozzáférése rendkívül korlátozott.Kubla9 írta:Nekem is a Google fordítja a dolgokat,gondolom ez a funkció másnak is elérhető.
Nekem is a Google fordítja a dolgokat,gondolom ez a funkció másnak is elérhető.Petr írta:Az magyar emberek jelentős többsége nem tud spanyolul, még ezen a fórumon sem. Nekünk fordítsad le, ha már belinkelsz egy ilyet.Kubla9 írta:Hidd el lefordítottam,vajon mit nem vettem észre? Semmit,egyszerűen jobb ajánlatot kapott ennyi.
Az magyar emberek jelentős többsége nem tud spanyolul, még ezen a fórumon sem. Nekünk fordítsad le, ha már belinkelsz egy ilyet.Kubla9 írta:Hidd el lefordítottam,vajon mit nem vettem észre? Semmit,egyszerűen jobb ajánlatot kapott ennyi.
Hidd el lefordítottam,vajon mit nem vettem észre? Semmit,egyszerűen jobb ajánlatot kapott ennyi.geridoss írta:[jótanács]Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/barc ... =hootsuite Hát persze,legalább ne majomkodjunk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spanyol cikket illik lefordítani.
[/jótanács]
[jótanács]Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/barc ... =hootsuite Hát persze,legalább ne majomkodjunk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most ezt tök komolyan kérdezem, hogy te ennyiszer láttad játszani Theot, hogy így kiakadtál azon, hogy a Madrid vitte el? Tényleg ekkora játékost szalasztottunk el személyében?Kubla9 írta:...