nem akartalak tönkretenni.Bob_Marley írta:Veb látod nem fogadtál.

mindegy a döntő egy meccs, bármi lehet, egyszer nekik is fordulhat úgy a kocka h semmi nem jön össze. innentől a mai párharcban a juvénak szurkolok, mert ők talán megfoghatják őket
nem akartalak tönkretenni.Bob_Marley írta:Veb látod nem fogadtál.
Bob_Marley írta: Nekem erő hiányzik leginkább a kp-ról. Párharc, párharc, párharc. Ez a kulcs, viszont a többivel nem értek egyet. Suarez vagy Iniesta ziccereit a mostani Ronaldo kíméletlenül bevágja, ők kihagyták. Több helyzetünk volt a Juve ellen mint a PSG ellen és 0 rúgott gól és nem a kp miatt.
Azt sajnos mindenkinek el kell fogadnia és megértenie végre, hogy a fociban a statisztikák döntik el ki a legjobb, illetve a BL elődöntő és döntő meccsei...Ronaldo lőtt legtöbb gólt BL-ben, vágott 5-öt a Bayernnek és 3-at most az Atleticonak...Hiába süt le Messi minden megmozdulásáról, hogy a közelében nincs senki tudásban, ez a modern fociban nem számít.Messias2 írta:Azért vicces ezt az össznépi "goatozást" olvasgatni az interneten Cével kapcsolatban.
Melyik gólja volt ma igazán az extra, a les szituációt követő, vagy a mákosan elépattanó, esetleg a 10 méterről becsorgó?
Gyakorlatilag "csak" bevágta a ziccereit, ennyi. Éles volt, meg minden, de azért messze van ez a földönkívüli teljesítményről.
Ja, hihetetlen, hogy mennyire érezte, hogy hova fog hullani Casemiro eltört labdája.recrea írta: feltűnt Neked is, h valahogy, érdekes módon Ronci mindig ott van, ahova a labda érkezik....véletlenül![]()
ha mást nem is, ezt még nagyon tudja.recrea írta:
Nyilván ettől még nem lett a világ legjobbja vagy Messi előtt, de csak remélni tudom, h feltűnt Neked is, h valahogy, érdekes módon Ronci mindig ott van, ahova a labda érkezik....véletlenül
Erre szokták azt mondani, h ezt nem tanítják.
Nyilván ettől még nem lett a világ legjobbja vagy Messi előtt, de csak remélni tudom, h feltűnt Neked is, h valahogy, érdekes módon Ronci mindig ott van, ahova a labda érkezik....véletlenülMessias2 írta:Azért vicces ezt az össznépi "goatozást" olvasgatni az interneten Cével kapcsolatban.
Melyik gólja volt ma igazán az extra, a les szituációt követő, vagy a mákosan elépattanó, esetleg a 10 méterről becsorgó?
Gyakorlatilag "csak" bevágta a ziccereit, ennyi. Éles volt, meg minden, de azért messze van ez a földönkívüli teljesítményről.
Azért ez is erős túlzásNero. írta:Így van nagyon unalmas már ez a sírás. Ha hozzák a bajnokságot meg a BLt, akkor nem kérdés hogy ez a portugál éve volt.más poszt Ronci meg Messi, mit lovagolsz ezen, h több labdát kap?! Suarez is kap eleget, aztán a gólvonalon tökön rúgja magát.
Így van nagyon unalmas már ez a sírás. Ha hozzák a bajnokságot meg a BLt, akkor nem kérdés hogy ez a portugál éve volt.más poszt Ronci meg Messi, mit lovagolsz ezen, h több labdát kap?! Suarez is kap eleget, aztán a gólvonalon tökön rúgja magát.
S.Agüero írta:Mi BL-győzelmünk simább volt '11-ben és '15-ben is.
A Juve nagyon jó lenne, csak nincs csatáruk, Higuan mégha 90 milliós is nem szint oda. Monaconak kizárt, hogy esélye legyen. A Juvének is max 50 százalék. Azért, amikor kell a Real berúgja vagy talál egy góltStalkyard írta:Én amúgy sem vagyok biztos benne, hogy a Juve simán bejut a döntőbe... Sőt, az a 2.85-ös szorzó a Monacora hazai pályán elég csábító.... Szerintem koppanni fognak páran holnap. Egy Real-Monaco döntő meg nagy foci lehetne, de szerintem a Monaco össze is roppanna a teher alatt, meg rutinból be is darálnák őket sajnos.
Én is így gondolom, hogy fizikálisan és gyorsaságban csak a Monaco van velük egy szinten. Több gólt lőttek beadásból is, beton kemény kp-juk van és 90 percig bírják. A védelmük sebezhető főleg SIdibe.recrea írta:Mondjuk még nem nyerték meg. De ezen a csapaton lehet látni, h győzni akarnak, nálunk kettő sétál, kettő hisztizik, kettő meg a mezt dobja ki a pályára. Ordít a különbség, ezek nekimennek a Ticonak, minket meg hülyére ver egy Juve.
A kieséses szakaszban brutál jól játszanak, és még a cserék is löknek a csapaton. Nem vagyok benne biztos, h a Juvét akarom nekik, birkózásban ritkán kapnak ki az urak.
Más poszt Ronci meg Messi, mit lovagolsz ezen, h több labdát kap?! Suarez is kap eleget, aztán a gólvonalon tökön rúgja magát.
Azt komolyan irtad, hogy megerdemli az aranylabdat?Kovbal88 írta:Roberto bedarálta őket a classicon, de ez biztos, hogy az egyik erősségük, hogy végigbírják. Azért az a lesajnált Ronaldo mi gólmennyiséget vág megint. Simán megérdemli az aranylabdát.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Roberto bedarálta őket a classicon, de ez biztos, hogy az egyik erősségük, hogy végigbírják. Azért az a lesajnált Ronaldo mi gólmennyiséget vág megint. Simán megérdemli az aranylabdát.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Nekem erő hiányzik leginkább a kp-ról. Párharc, párharc, párharc. Ez a kulcs, viszont a többivel nem értek egyet. Suarez vagy Iniesta ziccereit a mostani Ronaldo kíméletlenül bevágja, ők kihagyták. Több helyzetünk volt a Juve ellen mint a PSG ellen és 0 rúgott gól és nem a kp miatt.MessiNeymarSuarez írta:Pontosan.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Emellett mégnagyobb tanulság az is, hogy igen erőteljesen meg kell erősíteni a KP-t és a csapatjátékot... Míg az általunk szídott RM valahogy mindig képes a legnagyobb nyerőemberüket, Ronaldot kínálni elég labdával, addig mi meg a legnagyobb nyerőemberünket rákényszerítjük arra hogy a KP közepén játsszon, mert túl gyenge a KP...
És ez most nem Messi fanboyság, felőlem a szertáros is rúghatja a gólt, de ott azért eléggé bajok vannak ha a legnagyobb gólfelelősnek KP-n kell játszania hogy elbírja a csapat a KP hiányosságait..
Elég megnézni Ronaldo hány labdát kapott kapu előtt Bayern+Atleti ellen, és Messi hányat a Juve ellen...