Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Nem néztem a meccset, általánosságban beszéltem. Azért ha összevetjük a Pep-teammel a játék képépt, hát, ég meg a föld kis párhuzam. Ennek ellenére senki nem bírja őket nagyon még megszorongatni se a BL-ben két éve. Elismerésre méltó amit csinálnak, de akkor is kisebb wtf.recrea írta:Speciel ma igen jól fociznak.Stalkyard írta:Tudtam, hogy ez a töketlen Atletico semmire se lesz jó![]()
Hihetetlen amúgy, hogy ezeket senki nem bírja elkapni. Senki egyszerűen. De még ha űrfocit tolnának... De nulla. Pontrúgások meg ívelések. Ilyet még nem láttam b.meg.
Áhh, ha Ramos megint tolna egy olyat mint a Bayern ellen, akkor az atletisek saját lábbal rúgnák ki amilyen bénák...Kovbal88 írta:Még egy Atletico gól azért talán megkavarhatná a dolgokat, de hamarabb kapnak még egyet mint rúgnak.
Speciel ma igen jól fociznak.Stalkyard írta:Tudtam, hogy ez a töketlen Atletico semmire se lesz jó![]()
Hihetetlen amúgy, hogy ezeket senki nem bírja elkapni. Senki egyszerűen. De még ha űrfocit tolnának... De nulla. Pontrúgások meg ívelések. Ilyet még nem láttam b.meg.
Egyedül mi tudnánk talán...De ugye mi mindig kihullunk mielőtt összekerülnénk velük..Stalkyard írta:Tudtam, hogy ez a töketlen Atletico semmire se lesz jó![]()
Miert is igazságtalan? Ok zsinorba négyszer verik ki azt az Atleticot akik három éven belül kétszer búcsúztattak minket.MessiNeymarSuarez írta:Azért abba durva belegondolni, hogy idén behúzzák és konkrétan több BL-t nyernek úgy mint a Guardiola-féle csapat...
Hát, igazságtalan a foci sokszor...
csababarca írta:ők nem lúzerkedik el kategóriákkal gyengébb csapatok ellen a párharcaikat...lásd a Pep-féle csapat az inter ellen, vagy a chelsea ellen.MessiNeymarSuarez írta:Azért abba durva belegondolni, hogy idén behúzzák és konkrétan több BL-t nyernek úgy mint a Guardiola-féle csapat...
10 év alatt nyertünk nyolc bajnokságot, egyet nem cserélnék velük.MessiNeymarSuarez írta:Azért abba durva belegondolni, hogy idén behúzzák és konkrétan több BL-t nyernek úgy mint a Guardiola-féle csapat...
ők nem lúzerkedik el kategóriákkal gyengébb csapatok ellen a párharcaikat...lásd a Pep-féle csapat az inter ellen, vagy a chelsea ellen.MessiNeymarSuarez írta:Azért abba durva belegondolni, hogy idén behúzzák és konkrétan több BL-t nyernek úgy mint a Guardiola-féle csapat...
Full mindegy.Messias2 írta:Abból legalább 4 szabályos is volt.recrea írta:Ronci azért nem gyengén tolja, 7 gól 3 meccsen.
Talán...Messias2 írta:Abból legalább 4 szabályos is volt.recrea írta:Ronci azért nem gyengén tolja, 7 gól 3 meccsen.
Miért nem jogos?hdavid írta:El is dőlt az aranylabda sorsa is...
És rajta kívül másokban tényleg nem sok veszély van, kegyetlen a csávó mennyire éles. Odakerül rendre beveri.recrea írta:Ronci azért nem gyengén tolja, 7 gól 3 meccsen.
Abból legalább 4 szabályos is volt.recrea írta:Ronci azért nem gyengén tolja, 7 gól 3 meccsen.
Azért az brutális hogy Ronaldo ezzel be is fogja érni...hdavid írta:El is dőlt az aranylabda sorsa is...