Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-3-1-3 át akartam, de az iPad máshogy gondoltaP.U.Y.O.L. írta:3-3-1-1nél arra gondolsz, hogy Suárez és Neymar kicsit formán kívül vannak?
Theo még nagyon fiatal, szóval ő még ki fogja nőni ezt a stílusát, az alapjai viszont jók. Bellerín egy 2km/h-val gyorsabb Vidal, csak kapura kevésbé veszélyes, mellé a védekezése sem jobb. Verrattinak kifejezetten örülnék, ő egyáltalán nem kérdés. Coutinho lehetne irányító Messivel karöltve, legalább nem csak egy embertől kéne várni a "csodát". Egyébként ha esetleg tovább tudnánk fejleszteni a 3-4-3/3-3-1-1 vonalat, akkor nem egy Bellerín, hanem sokkal inkább egy kezdő KH kéne.Messias2 írta:AS:
Barcelona want to sign Theo Hernández, H. Bellerin, Coutinho and Verratti in the summer transfer window.
Én ezzel ki is egyeznék a nyárra.
Na igen, jelenleg az egyik legjobb a ligában.kristop írta: khm, ricardo pereira, khm. ha mar francia bajnoksag.
palesz77 írta:Umtiti előtt is az volt az elfogadott nézet, hogy csak Laporte és Marquinhos az olyan fiatal kh aki megütné a szintet, aztán láthattuk, hogy mégse. Most is őszintén kétlem, hogy csak Bellerín jelenthet megoldást, max ő van leginkább felkapva.
Ő meg egy férfi nemi szerv.Képességekben nem gáz csak ő kb. A jobbhatvédek Balotellije.Ezen felül rendben lenne...S.Agüero írta:Más opció nincs oda szerintem, maximum még Aurier.
Egyik se hiányzik ide.Abból az Arsenalból ami 5-öt minden további nélkül megkapott egy nem is igazán nyomó Bayernről vagy a nihil és kilátástalanságban évek óta tengődő Valenciáből nehogy már elgozzunk 50-60 millióért vegyünk egy védőt...S.Agüero írta: Mario Gaspar, Cancelo jobb?
khm, ricardo pereira, khm. ha mar francia bajnoksag.LG írta:A francia ligában tuti hogy van, egy most még viszonylag ismeretlen arc, aki nemsokára ott lesz a poszt legjobbjai között. Touré és Umtiti sem voltak ismert játékosok, mikor megszereztük őket, Kanté és a semmiből robbant be tavaly a Leicesterbe, a Monacoból idén robbantak be páran, szóval én alaposan körülnéznek a franciáknál.
A másik kettőről nem tudok nyilatkozni, mert alil-alig láttam őket játszani, Bellerint viszont elég sokat, és az alapján nem hoznám, főleg nem egy valag pénzért. Azt nem akarom elhinni, hogy nincs normális jobbhátvéd, aki megszerezhető. A francia ligában tuti hogy van, egy most még viszonylag ismeretlen arc, aki nemsokára ott lesz a poszt legjobbjai között. Touré és Umtiti sem voltak ismert játékosok, mikor megszereztük őket, Kanté és a semmiből robbant be tavaly a Leicesterbe, a Monacoból idén robbantak be páran, szóval én alaposan körülnéznek a franciáknál. Bob, vagy más, aki figyelemmel követi őket, biztos tud mondani neveket, akiket érdemes figyelni, szerintem jhv-et is.S.Agüero írta:Én nem vagyok fan, teljesen mindegy, ki jön oda, sok értelmes megszerezhető jobbhátvéd nincs a piacon. Mario Gaspar, Cancelo jobb?LG írta:A Bellerin fanok amúgy figyelemmel is követik, hogyan teljesit mostanában a kedvencük, vagy csak ész nélkül szajkózzák a nevét? Kifejezetten gyatra szezont fut, szóval nem is értem miért erőltetitek.
Én nem vagyok fan, teljesen mindegy, ki jön oda, sok értelmes megszerezhető jobbhátvéd nincs a piacon. Mario Gaspar, Cancelo jobb?LG írta:A Bellerin fanok amúgy figyelemmel is követik, hogyan teljesit mostanában a kedvencük, vagy csak ész nélkül szajkózzák a nevét? Kifejezetten gyatra szezont fut, szóval nem is értem miért erőltetitek.
Egyrészt ez vagy 250 millió, másrészt pedig Bellerin?Messias2 írta:AS:
Barcelona want to sign Theo Hernández, H. Bellerin, Coutinho and Verratti in the summer transfer window.
Én ezzel ki is egyeznék a nyárra.
Samper írta:A tegnapi közvetítés során nem azt láttam, mintha Unzué készülne a vezetőedzői szerepre. Persze lehet, hogy a látszat csal.