Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én őt bármikor hoztam volna, de úgy tűnik hatalmas lokálpatrióta és colchonero lesz örökre. Atletico nevelés, nem tud váltani.palesz77 írta:Koke 2024-ig aláírt az Atmához. Nem is tudtam, hogy ennyire lőre lehet ilyet..Bár lehet az utolsó 2 csak opciós, és úgy szabályos.
Amúgy pont azon agyaltam mostanában, hogy ha Messi megy be Suárez mögé, és jön egy Dembélé féle arc jobbra, akkor Busi mellé lehet pont őt kéne elhozni, ha már Verratti esélytelen lesz. Hát így már ő is, csírájában elfojtotta a gondolatot.
Gondolom az EL donto végeredményétől függ. Nem mintha a United olyan nagy elore lépés lenne, de az Atletico sosem fog tudni kitörni a Real árnyékából.PCsabi írta:Griezmann: "My future will be decided within 2 weeks. On a scale of 1 to 10, the chanches that I sign with Man Utd are a 6."
Nem baj, akkor is az EL-re tartalékolnak!MessiNeymarSuarez írta:A Celta nem 17-én találkozik a Real Madriddal?
Az EL elődöntő pedig május 4-én, és 11-én van.
Én se fűzök hozzá nagy reményeket, de igazából ezt se érteném meg, van 4 meccs a szezonból, abból 3 bajnoki, miért ne próbálnák meg a srácok? Max nem jön össze, de nincs már hova máshova tartalékolni. Max annyi, hogy a kupadöntőre ne sérüljön le senki. Azt mindenképp be kéne húzni, Luchot illene minimum egy kupagyőzelemmel elbúcsúztatni azért..crixus írta:Én elengedném már ezt a bajnokságot.
A Celta pont ezért nem lesz ellenfél.Ha az MUval összejön egy X.Vagy akár egy egy gólos vereség, a Celta a visszavágóra ráteszi az életét.Egy percig se fogják a Real elleni meccset nézni.markionni írta:Azert ezen a Celta felallason eroteljesen latszik a jovo heti EL meccs.hdavid írta:Bilbao szépen kisemmizte ezt a celtát... Reálnak se lesz ellenfél ha így játszanak...
Azert ezen a Celta felallason eroteljesen latszik a jovo heti EL meccs.hdavid írta:Bilbao szépen kisemmizte ezt a celtát... Reálnak se lesz ellenfél ha így játszanak...
Lehet, hogy ebben az esetben az új lendület azt jelenti, hogy nem 20 gólt kaptak, hanem "csaK" 9-et az elmult 4 meccsenpalesz77 írta:Tony Adams eddig parádés, 4 meccs, 4 vereség, 1 rúgott gól, és matematikailag is kiesett a Granada. Nyilván csodát nem vártam tőle, de azért azt se hittem, hogy 4-ből 4-en megverik őket, az új edzők új lendületet szoktak hozni általában. Bár elnézve azt az edzésvideót, nem tudom miért lepődök meg igazából..
Szerintem ez verte le a biztositekot. Mondjuk tenyleg nem volt tul sportszeru nyilatkozat, de a sejk majom tulreagalta.Bízik egy málagai sikerben az utolsó fordulóban a Madrid ellen?
„Ha a nagymamámnak lennének kerekei, ő is egy bicikli lenne…”