Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik se hiányzik ide.Abból az Arsenalból ami 5-öt minden további nélkül megkapott egy nem is igazán nyomó Bayernről vagy a nihil és kilátástalanságban évek óta tengődő Valenciáből nehogy már elgozzunk 50-60 millióért vegyünk egy védőt...S.Agüero írta: Mario Gaspar, Cancelo jobb?
khm, ricardo pereira, khm. ha mar francia bajnoksag.LG írta:A francia ligában tuti hogy van, egy most még viszonylag ismeretlen arc, aki nemsokára ott lesz a poszt legjobbjai között. Touré és Umtiti sem voltak ismert játékosok, mikor megszereztük őket, Kanté és a semmiből robbant be tavaly a Leicesterbe, a Monacoból idén robbantak be páran, szóval én alaposan körülnéznek a franciáknál.
A másik kettőről nem tudok nyilatkozni, mert alil-alig láttam őket játszani, Bellerint viszont elég sokat, és az alapján nem hoznám, főleg nem egy valag pénzért. Azt nem akarom elhinni, hogy nincs normális jobbhátvéd, aki megszerezhető. A francia ligában tuti hogy van, egy most még viszonylag ismeretlen arc, aki nemsokára ott lesz a poszt legjobbjai között. Touré és Umtiti sem voltak ismert játékosok, mikor megszereztük őket, Kanté és a semmiből robbant be tavaly a Leicesterbe, a Monacoból idén robbantak be páran, szóval én alaposan körülnéznek a franciáknál. Bob, vagy más, aki figyelemmel követi őket, biztos tud mondani neveket, akiket érdemes figyelni, szerintem jhv-et is.S.Agüero írta:Én nem vagyok fan, teljesen mindegy, ki jön oda, sok értelmes megszerezhető jobbhátvéd nincs a piacon. Mario Gaspar, Cancelo jobb?LG írta:A Bellerin fanok amúgy figyelemmel is követik, hogyan teljesit mostanában a kedvencük, vagy csak ész nélkül szajkózzák a nevét? Kifejezetten gyatra szezont fut, szóval nem is értem miért erőltetitek.
Én nem vagyok fan, teljesen mindegy, ki jön oda, sok értelmes megszerezhető jobbhátvéd nincs a piacon. Mario Gaspar, Cancelo jobb?LG írta:A Bellerin fanok amúgy figyelemmel is követik, hogyan teljesit mostanában a kedvencük, vagy csak ész nélkül szajkózzák a nevét? Kifejezetten gyatra szezont fut, szóval nem is értem miért erőltetitek.
Egyrészt ez vagy 250 millió, másrészt pedig Bellerin?Messias2 írta:AS:
Barcelona want to sign Theo Hernández, H. Bellerin, Coutinho and Verratti in the summer transfer window.
Én ezzel ki is egyeznék a nyárra.
Samper írta:A tegnapi közvetítés során nem azt láttam, mintha Unzué készülne a vezetőedzői szerepre. Persze lehet, hogy a látszat csal.
Ezt azért megcáfolnám, mert igen vannak drága igazolások, de azért pl tavaly is 5 volt 50 millió felett. AZ hogy az angolok sokat költenek, nem azt jelenti hogy másnak is feltétlen kell. És a legtöbb csapat nem is teszi. Top igazolások nagyon nagy része angol.Nero. írta:Az a baj, hogy sokan leragadtak az 5 évvel ezelőtti áraknál. Nem kis infláció van a futballban, ma már egy Higuain 90 milla, egy Gomes 40 és egy Griezman is 100 fölött fog elmenni. Verrattinak az értéke olyan 85 milla körül lehet most, és egy ekkora klubnak mint mi ez nem szabad hogy gondot okozzon.
Kérdés hogy Unzué mennyire van bele szerelmesedve a sajátjaiba, és lehet hogy nem kell neki már ha ő lesz az edző.
nekem bőven elég lenne ha elboltolnánk úgy, hogy dulifulit visszahozzuk helyette és max pár millát bukjunk az egészen.Legendinho írta:Szerintem mindegy, hogy kihez megy (ha megy) 1-2 millánál többet úgysem kapunk értevisca el barca írta:a mundo szerint sok más egyéb csapat mellett az inter is elkezdett arda után érdeklődni.
Szerintem mindegy, hogy kihez megy (ha megy) 1-2 millánál többet úgysem kapunk értevisca el barca írta:a mundo szerint sok más egyéb csapat mellett az inter is elkezdett arda után érdeklődni.