recrea írta:
Nem vagyok sértődős típus

nem veszem támadásnak, ez csak egy vita, attól, h ugatok neked, még nincs semmi bajom Veled
Azért nincs semmi értelme bírózni, mert ide hozok egy középhülye madridistát és elmagyarázza Neked, h őket sújtották többször a sporik ebben a szezonban. Összerak egy olyan videót, amire azt mondjuk, h "huhh mennyit tévedtek a Real kárára". Mert össze lehet ilyet rakni. Ez tipikusan olyan dolog, h nézőpont kérdése, olyan, mint az a kép, amikor két ember vitázik azon, h két oldalt állva 6-ost vagy 9-est lát. Mindkettőnek igaza van, közben mégsem. Ramos esete egyik oldalon 10-15 meccs, másik oldalról meg sárga, mert nem szelte ketté Messit. A legszebb, h egyikre se tudod azt mondani, h oltári marhaság.
Matyira is reagálva, pontosan azért nem 3 meccsből áll a szezon, h ne legyen meghatározó egy-egy bírói baki, ezért van 38 meccs. 38 meccsen nincs mismásolás, magyarázkodás, akinek több pontja van, az nyer.
Én ezt értem és valszeg úgy is lenne, ahogy mondod, de pont nem érdekel, hogy a Madridnak mennyit tévedtek a javukra, vagy hátrányukra ettől mi nem vagyunk előrébb, főleg utólag nem. Engem az érdekel és bosszant, hogy lehetne többünk kb 3-4 ponttal, ha az adott aktuális spori nem lett volna fogalmatlan. Tehát, hogy érthető legyek, nem a bíróra fogom a játékunkat, a hektikusságunkat a rossz formát, csak azt mondom, hogy hiányzik az a 3-4 pontocska, ami meg rajtuk ment el.