A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Kell az erő a nyári alapozásra.Nero. írta:De miért nem a gálakezdő megy fel? Miert? Egesz évben pihentetve volt mindig mindenki, mire tartalékolunk még?![]()
![]()
Van még 7 meccs kb...Veb a tv előtt, kezdősípszó, Veb kikapcs, elmegy aludni, mi hátradőlve nézzük a gálát.palesz77 írta:Umtitin kívül Alba és SR is eltiltás veszélyben, megy Digne is a kezdőbe szerintem.Ini meg letolt 2 meccset múlthéten, ma tuti nem lesz kezdő a hétvégi csörte előtt.
De az mostanában csak jó ómen, ha te kinyomod a TV-t VEB..
jóvanakkorsohatöbbetnemnézekmeccsetlegyetekboldogokpalesz77 írta:De az mostanában csak jó ómen, ha te kinyomod a TV-t VEB..

Nekem elég lenne az a Sevillában maradt 2-is....S.Agüero írta:Az öt legnehezebb meccs, és elhoztunk 15 pontot.![]()
Nagyon hiányzik az itthon eldobott 5 pont az Alavés és a Málaga ellen.

csak beleszaladt...Vakmacska írta:lehet, hogy nem téma, de én az ilyenek mellett egyszerűen nem tudok elmenni.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2565227" target="_blank
Persze, egy Granada elleni bajnoki 63. percében vezetett kontránál ezt nem emelném ki, de hogy ezt egy el clásico utolsó másodperceiben ilyen higgadtan végig tudták vinni, az szerintem igenis nagy szó.Nero. írta:Mert az isAztán lehet, hogy én látok/magyarázok bele túl sokat, de nekem itt minden mozzanat tökéletesen megszerkesztettnek tűnik.6 éves koruk óta nyomják, a legszűkebb elit tagjai meg is vannak fizetve érte annyira nem meglepő hogy tudják.
Mert az isAztán lehet, hogy én látok/magyarázok bele túl sokat, de nekem itt minden mozzanat tökéletesen megszerkesztettnek tűnik.