Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is egyetértek.Charlie írta:Jó persze,jobban tetszik mint az előző.redlions írta:Jó, ahogy van!rhynn írta:Gáz van vele? Azért írtam át, mert hogy mért ne! De ha gáz, akkor visszaállítom. Szerintem így jópofa
C.
Jó, ahogy van!rhynn írta:Gáz van vele? Azért írtam át, mert hogy mért ne! De ha gáz, akkor visszaállítom. Szerintem így jópofa
Biztos az ő kezük van benne.....Szval teccikérteni?Zsolti írta:Ja értem.Valami új rendelet a kocsordi tanács Részírűl mi?Charlie írta:Zsolti írta:Hé csárli!! Hogyhogy nem prezidenték vagytok?
Hát Árpád biztos jó munkásember......Vmiféle újítás ez![]()
C.
Ja értem.Valami új rendelet a kocsordi tanács Részírűl mi?Charlie írta:Zsolti írta:Hé csárli!! Hogyhogy nem prezidenték vagytok?
Hát Árpád biztos jó munkásember......Vmiféle újítás ez![]()
C.
Nézd meg a Kiemelt: Fórum újítások topicot!Zsolti írta:Hé csárli!! Hogyhogy nem prezidenték vagytok?
Zsolti írta:Ronnie 17!!!Énis 17 éves lázadó kamasz vagyok,de nem írok csúnyákat.Légyszives te se írjál,mert a Redlionsék,meg az Enriqueék kimoderálnak okesz?
Jó gyors vagy még nem is láttam 1et sem...redlions írta:Ronaldinho 17! Véget ért a szabadszályúság! Kicsit fogd vissza magad! A trágár szavak nem illenek a fórumra!
Enrique! A trágárságot nem tűröm!
Küld el privátba,pedig mindig vigyázok,most lehet hogy rosszat tettem,bocsi akkor.......de küld csak el!redlions írta:Nem idézem!Charlie írta:Melyiket?Mire?![]()
C.Nem akkarom moderálni utána magam!
Nem idézem!Charlie írta:Melyiket?Mire?![]()
C.