Az a bizonyos kettősmérce pont azoknál a fórumozóknál is megvan, akik minden marhaságon picsognak, meg folyamat a Reallal vannak elfoglalva.
Semmi meglepő nincs Ramos 1 meccsén, főleg, h sosem volt több, de tavaly többször volt olyan, h egyből piros után egy meccset sem kapott a játékos. Neymar 3 meccse mondjuk nevetséges, sztem is túlzás, mondjuk nem kell hülyének lenni.
Marcelo könyököse is szándékos volt, pár ezer meccset lejátszottam, véletlenül még soha, senkit nem könyököltem le és fordítva. Brutál jó focista, de és sunyi patkány. Bár, nálam ez még mindig a férfiak sportja, szóval vissza kell verni neki, vagy a 92-ben győztes gólt rúgni, úgyse rossz.
Bármilyen meglepő, de ha nem nyerjük meg a bajnokságot, az nem a bírók, a szövetség vagy a pech miatt lesz, hanem magunknak köszönhetjük.
Eimenis,
javaslom nézz vissza néhány bajnokit, egyáltalán nem arra megy a bíráskodás, amit írsz

Most vannak primadonnák, anno Maradonat, Baggiot vagy Ronaldot szó szerint agyonrúgták, most meg Neymar repül a szellőtől is.