Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem elég lenne az a Sevillában maradt 2-is....S.Agüero írta:Az öt legnehezebb meccs, és elhoztunk 15 pontot.![]()
Nagyon hiányzik az itthon eldobott 5 pont az Alavés és a Málaga ellen.
csak beleszaladt...Vakmacska írta:lehet, hogy nem téma, de én az ilyenek mellett egyszerűen nem tudok elmenni.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2565227" target="_blank
Persze, egy Granada elleni bajnoki 63. percében vezetett kontránál ezt nem emelném ki, de hogy ezt egy el clásico utolsó másodperceiben ilyen higgadtan végig tudták vinni, az szerintem igenis nagy szó.Nero. írta:Mert az isAztán lehet, hogy én látok/magyarázok bele túl sokat, de nekem itt minden mozzanat tökéletesen megszerkesztettnek tűnik.6 éves koruk óta nyomják, a legszűkebb elit tagjai meg is vannak fizetve érte annyira nem meglepő hogy tudják.
Mert az isAztán lehet, hogy én látok/magyarázok bele túl sokat, de nekem itt minden mozzanat tökéletesen megszerkesztettnek tűnik.
Szakmai és esztétikai szempontból valóban voltak bőven emlékezetesebb meccsek, mint a PSG elleni vagy a tegnapi, de azok nagy része sima volt, egy percig se paráztam a Bayern vagy Bilbao ellen, vagy a 0-4-en. Míg az idei 2 emlékezetes meccs után egyaránt percekig remegtem, és nem bírtam magammal.palesz77 írta: Volt ott azért közben egy 0-4, Messi szóló a kupadöntőben, Ini és Suárez csodák a PSG ellen, Messi és MAtS remeklés a München ellen, nekem tavalyról Ini miatt a Sevilla elleni kupadöntő is nagyon megmaradt, Celta elleni gála legurított 11-essel és örömfocival. Voltak még ezeken kívül is nagy csörték azért, bár az igaz, hogy ez a kettő az utolsó perces győzelem miatt emlékezetes lesz szintén. Lesznek azért szép emlékek ebből a korszakból is bőven, maradjunk annyiban..
Én sírtam Roberto golja után de így utólag az marad meg hogy sokra nem mentünk vele vele mert a Juventus ellen ugyanúgy beleszaladtunk a késbe.Nero. írta:
Én sírtam Roberto golja után de így utólag az marad meg hogy sokra nem mentünk vele vele mert a Juventus ellen ugyanúgy beleszaladtunk a késbe.MatsMessi írta:Az biztos, hogy a PSG elleni meccsre nagyon sokáig emlékezni fognak az emberek. És a történelmi tett miatt valószínüleg örökre fennmarad, mint a futballvilág legnagyobb párharc fordítása.Messias2 írta:Egyébként milyen érdekes, hogy Lucho korszak leggyengébb szezonjában játszuk a legemlékezetesebb meccseket, ami ezt az érát illeti.
Az biztos, hogy a PSG elleni meccsre nagyon sokáig emlékezni fognak az emberek. És a történelmi tett miatt valószínüleg örökre fennmarad, mint a futballvilág legnagyobb párharc fordítása.Messias2 írta:Egyébként milyen érdekes, hogy Lucho korszak leggyengébb szezonjában játszuk a legemlékezetesebb meccseket, ami ezt az érát illeti.
Volt ott azért közben egy 0-4, Messi szóló a kupadöntőben, Ini és Suárez csodák a PSG ellen, Messi és MAtS remeklés a München ellen, nekem tavalyról Ini miatt a Sevilla elleni kupadöntő is nagyon megmaradt, Celta elleni gála legurított 11-essel és örömfocival. Voltak még ezeken kívül is nagy csörték azért, bár az igaz, hogy ez a kettő az utolsó perces győzelem miatt emlékezetes lesz szintén. Lesznek azért szép emlékek ebből a korszakból is bőven, maradjunk annyiban..Messias2 írta:Egyébként milyen érdekes, hogy Lucho korszak leggyengébb szezonjában játszuk a legemlékezetesebb meccseket, ami ezt az érát illeti.
néhány különbség: Suarez egyaz egyben rontott kapura a védővel kifejezetten gólhelyzetben... CR. a tiz.hatostól alig egy méterre, egy halovány érintéssel (na jó kettő...) dobta magát a meccs 2.-3. percében....Kash írta:Ennyi erővel fel lehetne hozni Suarez esését is a PSG ellen, hogy műesés volt, mert az és talán Ronaldo is rájátszott, de a kontakt megvolt mindkét esetben...Umtiti megrúgta Ronaldo sípcsontját a 16-oson belül s protugál meg földhöz vágta magát, mindenki ezt tette volna a helyében.mess2009 írta:egy dolgot még: megnéztem újra, mindenki elmaradt jogos 11-est említ megspékelve a sp.1 szakértőivel nos én nem így látom! világos, hogy HOZZÁÉRT a lábával Umt. de ettől függetlenül az egy tökéletes CR. MŰESÉSVOLT !. azért mert két játékos a 16-on belül összeér mindjárt büntetőt?! sz.tem ezúttal jól döntött a bíró.
Szerintem adható lett volna az az eset.