Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.24. 12:58:37

visca el barca írta:csulázott vagy a foga volt? :D :?

https://www.youtube.com/watch?v=9GxbucsOYyA" target="_blank
durva, pont most láttam én is, nehéz eldönteni nagyon, de arról miért nem írnak, hogy Marcelo-t utólag eltiltják, esetleg vizsgálják az esetet??
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.24. 12:54:32

csulázott vagy a foga volt? :D :?

https://www.youtube.com/watch?v=9GxbucsOYyA" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2017.04.24. 12:12:56

Milyen visszaesés? :)
Akkor és azt csinál bárkivel, bármikor amit csak akar....
Vannak napjai amikor "Nyaral", aztán vannak napjai amikor a világ ámul. Hallod a kommentátorokat: MESSI MESSI :) Gondol egyet, a félpályánál van a labda, tudja, ezt én berúgom...
Érdemes megnézni a tegnapi 3. gólt, várta mi történik és ahogy Sergio átlépte a félpályát, Messi elindult és tudta mi lesz a vége...

Hihetetlen a pali.. ÜBER VILÁGVÉGE, HA AKAR NINCS EMBER AKI MEGFOGNÁ, NINCSEN EMBER AKI VÉDEKEZNI TUDNA ELLENE :)
EGYSZERŰEN ÜBER, VILÁGKLASSZIS A TÖRTÉNELEM LEGNAGYOBBJA.

DE JÓ KIMONDANI: BARCA NEVELÉS:)

Felfoghatatlan mit művel az ember :)

https://www.youtube.com/watch?v=_g-dyXWUov8" target="_blank
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.24. 12:03:32

recrea írta: Csak ott általában nem szoktak vendég szurkolók ülni :D

De én sem tudom elképzelni, h a Madridot akarta hergelni.
most lehet ott ültek, nem lehet tudni.

mert akkor simán az első sorban lévőknek döngethette volna a mellkasát.

mindegy igazából, szeirntem semmi nem volt ebben, amiket kapott a meccsen egy szót sem szólhat senki ezért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.24. 12:00:33

csababarca írta:Járt a sárga érte természetesen.

Felvelé mutogatott, barca szurkolóknak, végig felfelé nézett.
bár gondolom a madridisták már megokfejtették hogy hergelte a publikumot direkt.
Csak ott általában nem szoktak vendég szurkolók ülni :D

De én sem tudom elképzelni, h a Madridot akarta hergelni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.24. 11:58:00

Járt a sárga érte természetesen.

Felvelé mutogatott, barca szurkolóknak, végig felfelé nézett.
bár gondolom a madridisták már megokfejtették hogy hergelte a publikumot direkt.

bezzeg Cé gólörömei mindig visszafogottak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.24. 11:53:58

corol írta:
Nero. írta:A gólörömnek mi volt az apropója? Üzent valakinek vagy csak a fővárosi publikumnak jelezte hogy ki a főnök?
Azt jól láttam, hogy a gólörömért (mez levétel) sárgát kapott?
Igen.

Jó a kérdés, mert igazából a vendég szurkolók mindig azon az oldalon szoktak ülni, csak épp a kapu másik oldalán, szóval nekem sem egyértelmű, h kinek mutogatta. Vagy csak összezavart a kameraállás.
corol
Entrenador del Barça

2017.04.24. 11:51:20

Nero. írta:A gólörömnek mi volt az apropója? Üzent valakinek vagy csak a fővárosi publikumnak jelezte hogy ki a főnök?
Azt jól láttam, hogy a gólörömért (mez levétel) sárgát kapott?
Kash
Entrenador del Barça

2017.04.24. 11:45:52

makkaroni írta:És bebizononyosodott teljes mértékben amikről beszéltem a tegnapi meccsen. Az utóbbi 3-4 évben Messi nem az igazi, elveszett benne az a hatalmas direkt foci és hajtás ami jellemezte korábban, brutálisan támadta a kaput. Erről a különbségről beszéltem, láthattátok ti is, hogy a tegnapi performanszhoz képest döntő helyzetekben bizony sokszor gyenge volt és fásult, de egy-egy meccsre még képest előhúzni ha nagyon szükséges és ha megvan a kellő motivációja.
Messi játékstílusa változik, nem azért, mert fásul, vagy mert már nem tud erősen gólra menő produkciót nyújtani, hanem mert a jelenlegi rendszer, csapatszerkezet nem teremti meg neki ugyanazokat a szituációkat mint mondjuk a Guardiola korszakban...Igen, kénytelen a védővonalig hátrajönni mert ő labdát nem fog kapni senkitől, így megeshet, hogy 1-1 keményen védekezőbb csapat ellen úgy tűnhet, hogy bújócskázik, pedig ottvan ő, de mivel ti Ronaldoból kiiundulva csak a gólokig láttok, így ez a meglátás még reális is annak ellenére, hogy egy óriási böszmeség, de megértem a madridistákat.

Szerintetek ha nincs gól = egész meccsen nem csinált semmit, bújócska, kiélezett szituban teljesen impotens...Mondjuk ez Ronaldora még igaz is :D

Sajnálom igazából a Madridot, régóta egy igaz játékmesteretek nem volt a csapatban, sem Modric, sem Kroos nem sorolható ide. Amikor Messi megkapja a labdát a pálya felborul és az egész csapat mozgása megváltozik.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.24. 11:45:33

A gólörömnek mi volt az apropója? Üzent valakinek vagy csak a fővárosi publikumnak jelezte hogy ki a főnök?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.24. 11:39:17

Az visszaesés, hogy a rengeteg gól mellé zseniális labdákat ad? :D :D

Nem a kapu előtt várja a sültgalambot, hanem visszajár és nagyon fontos eleme már a KP játéknak is.

Rengeteg szebbnél szebb labdát ad, olyanokat képes meccsenként, amit bármelyik irányító megirigyelne. Ez visszaesés? :D
Akkor azt hiszem, hogy a világ összes játékosa szeretne ilyen értelemben visszaesni.

Régebben amikor Xaviéktól kapta ezerrel a labdákat, rá lett fogva hogy nélkülük semmit sem ér, hát most elég erősen bizonyít, hogy képes ő maga az egész csapatot nagyon sokat segíteni, és filléres labdákat adni meccsenként, ebben persze benne van a kényszer is, hogy a KP kezd sajnos teljesen visszaesni és ezért kell besegítenie.

De pl a Juventus elleni odavágón is 2 zseniális labdát varázsolt a többieknek, az Iniestának passzolt labda pedig tényleg egyenesen a FIFA-ból jött, ha ott nem Buffon lett volna, akkor a kapus is végig mozizta volna hogy" miafene, mit keres itt a labda?"

Tegnap is 7 sikeres csele volt egy nem akármilyen csapat ellen(vagy kiscsapat?)

Szinte minden meccsen villan valamit, ritka az olyan meccs, ahol tényleg labdába sem ér, és semmit sem tesz hozzá a meccshez.

Arról nem is beszélve, hogy a mai modern fociban nehezebb megtréfálni az ellenfelet, mivel éjjel-nappal elemzik, és az ellenfél játékosainak lehet még esti mese helyett is róla való felvételeket raknak be... :D
Nem lehet, hogy ez esetleg kényszeres belelátás, reménykedve hogy" áhh, hátha végre már kezd kiöregedni és teljesen legyengül hamarosan"? (igen, 29 évesen... :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.04.24. 11:45:58-kor.
hedora
Jugador del Barça

2017.04.24. 11:19:06

Messi egy másik bolygó!
Tegnap azon filóztam... ha elé húznának egy betonfalat, képes lenne 3 perc alatt kitalálni, hogyan kerülje meg:)

Nem lehet megfogni, nem lehet ellene, okos taktikát kitalálni, nem lehet megmagyarázni hogyan és miért csinálja azt amit.

Ha van kedve , azt csinál amit csak akar, ha nincs akkor baj van mert igazából semmit nem csinál, sétálgat:), nézeget, el van mint a befőtt:), de Ő ilyen így kell elfogadni.....
El tudom képzelni, ül egy classico előtt az öltözőben és ásítozik mert baromira ne mondja meg neki senki, mit és hogyan csináljon.

Egyébként ki az az ember aki bármi újat és okosat tudna neki mondani?
Mindig vigyorgom amikor összehasonlítják Ronaldóval, ég és föld a kettő....Ronaldó nagyon jó játékos, de a cipőfűzőjét sem köthetné meg MESSINEK.

A sportszerűsége meg világvége, amit tegnap kapott...
corol
Entrenador del Barça

2017.04.24. 10:56:40

markionni írta:Csaba nem nem erről van szó, hogyha nem jön a gól akkor bújkál. De mi a nagyobb meccs-befolyásoló tényező? A gól és direkt foci vagy amikor kevesebb találattal hátulról osztogat gólpassz értékű kulcspasszokat amit nagy százalékban kihagynak a társak mert nem tudnak hozzá felnőni?
Nálam ez visszaesés az eredményre való hatás terén.
Még egy dolog markionni . aktuális spanyol góllövőlista - Messi 31, Ronaldo 19 - miről is beszélsz? A mezőnymunkát meg talán hagyjuk is.
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.24. 10:53:32

Azért emlékszel annyira, mert az a CSAPAT bucira vert mindenkit, a mai meg olyan, amilyen. Még mindig a rossz emberben keresed a hibát. Akkoriban, ha megfogtak minket, ugyanúgy pocsékul játszott Messi, mint ma, amikor elvernek minket. Csak manapság sokkal sűrűbben fordul elő.

Azért ment visszább osztogatni, mert nincs más. Nincs Xavi, nincs csúcs Iniesta, nincs olyan brutális területvédekezés, mint x éve.
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.24. 10:50:19

markionni írta:pep71: a hozzászólásom utolsó része választ ad neked. :wink:

Aki szerint meg összehasonlítható a tegnapi Messi vagy a Guardiola féle Messi az utóbbi időben nyújtott teljesítményéhez mind szerepkörben mind teljesítményben, max az folytatja a hülyeséget. :?
Tehát akkor az elvárás vele szemben, h minden meccsen így játszon, ahogy tegnap? Te sem gondolod komolyan.
Természetesen nem, de javíts ki ha tévedek de én tucatszámra emlékszem neki ilyen meccsekre még az irányító korszaka előtt. :)
én meg csak azért azt a két meccset írtam, mert azok döntők voltak és szerinted a döntő meccseken nem tud jól játszani stb..
amúgy az utóbbi 3-4 évben rengeteg nagyon jó meccse volt, akár ilyesmik mint amit a Real ellen hozott tegnap, csak azokra azért nem emlékszik annyira az ember mert nem a Real ellen volt, hanem gyengébb ellenfelek ellen és ez tőle megszokott :D
Ronaldo-nak viszont hány olyan meccse volt, amin nem rúgott gólt és mégis azt lehetett róla mondani, hogy jól játszott?? Mert Messi-nek van jó pár ilyen is..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.24. 10:49:16

markionni írta:Csaba nem nem erről van szó, hogyha nem jön a gól akkor bújkál. De mi a nagyobb meccs-befolyásoló tényező? A gól és direkt foci vagy amikor kevesebb találattal hátulról osztogat gólpassz értékű kulcspasszokat amit nagy százalékban kihagynak a társak mert nem tudnak hozzá felnőni?
az a baj, hogy megint kozmetikázod a dolgot.
amikor az alapvita volt napokkal ezelőtt nem volt szó "eredményre való hatásról".
beírtátok, hogy a nagy meccseken bújkál, és ezt azzal indokoltátok, hogy kevés gólja van. :D

ne haragudj már, de ez egy elég rossz érvelés. mert csomó olyan meccsen, ahol ti nagynulláztok, meg határszaroztok, meg bújkál címszóval illetitek, hozza azt amit tegnap, csak nem jön a gól. Ami igen, fontos tényező, de egyébként is mint írtam, végig nyerte a párharcait, helyzeteket csinált, létszámfölényt, stb...magyarul mondjuk egy 10es skálán nyomott egy 8,5 meccset a gólokat nem nézve is.

Egyébként valahol a kettő között van az igazság, igen volt hogy nem döntött el meccseket, nyilván, de nekem ez a bújócska szó szúrta a szemem.

persze leegyszerűsíthetjük a focit anyira, hogy gól=minden, de elég becsapós így a dolog és fals képet ad.
corol
Entrenador del Barça

2017.04.24. 10:48:35

Akkor nem értem miről/mivel vitatkozol? Nézd meg évekre visszamenően a gólok számát, mellette a kiosztott kulcspasszok számát és találsz egy univerzális játékost, aki számolatlanul lövi a gólokat és mellette temérdek helyzetet teremt a társaknak. Ráismersz erre a figurára? Gondolom meg is tudod nevezni? Annyit segítek, hogy nem C-vel vagy R-el kezdődik a neve.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.24. 10:40:43

Csaba nem nem erről van szó, hogyha nem jön a gól akkor bújkál. De mi a nagyobb meccs-befolyásoló tényező? A gól és direkt foci vagy amikor kevesebb találattal hátulról osztogat gólpassz értékű kulcspasszokat amit nagy százalékban kihagynak a társak mert nem tudnak hozzá felnőni?
zola8787
Director del Fútbol

2017.04.24. 10:37:39

A világ valaha volt legjobbja és még van jó pár éve, hihetetlen amiket csinál.

Hozzátenném, hogy dizájnban is sokkal CR előtt jár, mennyivel menőbb volt már a mokeszes szeme meg a felszakadt szája, mint Cunci házilag elkészített rohadt narancs színű sérója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.24. 10:33:13

markionni írta:
És bebizononyosodott teljes mértékben amikről beszéltem a tegnapi meccsen. Az utóbbi 3-4 évben Messi nem az igazi, elveszett benne az a hatalmas direkt foci és hajtás ami jellemezte korábban, brutálisan támadta a kaput. Erről a különbségről beszéltem, láthattátok ti is, hogy a tegnapi performanszhoz képest döntő helyzetekben bizony sokszor gyenge volt és fásult, de egy-egy meccsre még képest előhúzni ha nagyon szükséges és ha megvan a kellő motivációja.
azért ennek a 3-4 évnek nézz már jobban utána.
pont az utóbbi 3-4 évben érett be a játéka egy magasabb szintre.

ha most nem lőtt volna két gólt, akkoris nyomnátok a nulla volt dumákat, holott egyedül hülyére vette a komplett kp-tokat, világlegjobbja Kroos és Modriccal együtt is.

ezzel azt akarom mondani, hogy rengeteg ilyen meccse van, csak ha nem jön a gól akkor az nálatok bújócska, meg nagy nulla teljesítmény. jah mert ez így megy.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.24. 10:30:53

pep71: a hozzászólásom utolsó része választ ad neked. :wink:

Aki szerint meg összehasonlítható a tegnapi Messi vagy a Guardiola féle Messi az utóbbi időben nyújtott teljesítményéhez mind szerepkörben mind teljesítményben, max az folytatja a hülyeséget. :?
Tehát akkor az elvárás vele szemben, h minden meccsen így játszon, ahogy tegnap? Te sem gondolod komolyan.
Természetesen nem, de javíts ki ha tévedek de én tucatszámra emlékszem neki ilyen meccsekre még az irányító korszaka előtt. :)
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.24. 10:28:36

Motivációval részben egyetértek, hülyére nyerte itt magát, pénz rogyásig, bizonyítania rég nem kell.

Apró különbség volt a tegnapi meg a Juve/Tico meccsek között, h egyrészt sokkal több helye volt Messinek a Real szeleburdi focijaval, meg azzal, h nem volt Neymar a mezőnyben, nem jártkàl be középre. Másrészt gyengébb a Real védelme, továbbá győzni akartak, gólokat rúgni, Casemirot felzabálta, és szinte sose ütközte le senki, miután őt otthagyta.

Sztem Messi semmivel sem lett gyengébb, mint 4-5 éve, a csapat, na az gyengébb lett :)
Motaro
Jugador del Barça

2017.04.24. 10:25:51

És csak erőlteti tovább a hülyeséget...hihetetlen, nem kéne már kitenni innen a sunyiba?
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.24. 10:24:53

Senki nem mondott ilyet, ez netto hazugság.

És bebizononyosodott teljes mértékben amikről beszéltem a tegnapi meccsen. Az utóbbi 3-4 évben Messi nem az igazi, elveszett benne az a hatalmas direkt foci és hajtás ami jellemezte korábban, brutálisan támadta a kaput. Erről a különbségről beszéltem, láthattátok ti is, hogy a tegnapi performanszhoz képest döntő helyzetekben bizony sokszor gyenge volt és fásult, de egy-egy meccsre még képest előhúzni ha nagyon szükséges és ha megvan a kellő motivációja.[/quote]

utóbbi 3-4 évben??? :D neked elment az eszed? :D :D hány Barcelona meccset láttál az utóbbi 3-4 évben, döntőket is beleszámítva? Juve elleni BL döntőd nézd meg, a Bilbao elleni spanyol kupadöntőt pl..:D
markionni
Capitá del Barça

2017.04.24. 10:06:12

Rivaldo11 írta:
Messias2 írta: A madridista srácot, aki itt osztotta az igét pár napja, hogy Messi bújocskázik, megkérdezném, hogy ma is bújocskázott-e szerinte Leo?
Én megvédem a srácot. Azt mondta, hogy a nagy csapatok ellen megy csak a bújócska . :lol: :lol: :lol:
Viccen kívül, óriási meccse volt ez a mai minden idők legjobbjának. Sajnálom, hogy egy ronaldot hozzámérnek egyesek, pedig zongorázhatatlan a difi kettejük közt.
Senki nem mondott ilyet, ez netto hazugság.

És bebizononyosodott teljes mértékben amikről beszéltem a tegnapi meccsen. Az utóbbi 3-4 évben Messi nem az igazi, elveszett benne az a hatalmas direkt foci és hajtás ami jellemezte korábban, brutálisan támadta a kaput. Erről a különbségről beszéltem, láthattátok ti is, hogy a tegnapi performanszhoz képest döntő helyzetekben bizony sokszor gyenge volt és fásult, de egy-egy meccsre még képest előhúzni ha nagyon szükséges és ha megvan a kellő motivációja.
Válasz küldése