Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
durva, pont most láttam én is, nehéz eldönteni nagyon, de arról miért nem írnak, hogy Marcelo-t utólag eltiltják, esetleg vizsgálják az esetet??visca el barca írta:csulázott vagy a foga volt?![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=9GxbucsOYyA" target="_blank
most lehet ott ültek, nem lehet tudni.recrea írta: Csak ott általában nem szoktak vendég szurkolók ülni![]()
De én sem tudom elképzelni, h a Madridot akarta hergelni.
Csak ott általában nem szoktak vendég szurkolók ülnicsababarca írta:Járt a sárga érte természetesen.
Felvelé mutogatott, barca szurkolóknak, végig felfelé nézett.
bár gondolom a madridisták már megokfejtették hogy hergelte a publikumot direkt.
Igen.corol írta:Azt jól láttam, hogy a gólörömért (mez levétel) sárgát kapott?Nero. írta:A gólörömnek mi volt az apropója? Üzent valakinek vagy csak a fővárosi publikumnak jelezte hogy ki a főnök?
Azt jól láttam, hogy a gólörömért (mez levétel) sárgát kapott?Nero. írta:A gólörömnek mi volt az apropója? Üzent valakinek vagy csak a fővárosi publikumnak jelezte hogy ki a főnök?
Messi játékstílusa változik, nem azért, mert fásul, vagy mert már nem tud erősen gólra menő produkciót nyújtani, hanem mert a jelenlegi rendszer, csapatszerkezet nem teremti meg neki ugyanazokat a szituációkat mint mondjuk a Guardiola korszakban...Igen, kénytelen a védővonalig hátrajönni mert ő labdát nem fog kapni senkitől, így megeshet, hogy 1-1 keményen védekezőbb csapat ellen úgy tűnhet, hogy bújócskázik, pedig ottvan ő, de mivel ti Ronaldoból kiiundulva csak a gólokig láttok, így ez a meglátás még reális is annak ellenére, hogy egy óriási böszmeség, de megértem a madridistákat.makkaroni írta:És bebizononyosodott teljes mértékben amikről beszéltem a tegnapi meccsen. Az utóbbi 3-4 évben Messi nem az igazi, elveszett benne az a hatalmas direkt foci és hajtás ami jellemezte korábban, brutálisan támadta a kaput. Erről a különbségről beszéltem, láthattátok ti is, hogy a tegnapi performanszhoz képest döntő helyzetekben bizony sokszor gyenge volt és fásult, de egy-egy meccsre még képest előhúzni ha nagyon szükséges és ha megvan a kellő motivációja.
Még egy dolog markionni . aktuális spanyol góllövőlista - Messi 31, Ronaldo 19 - miről is beszélsz? A mezőnymunkát meg talán hagyjuk is.markionni írta:Csaba nem nem erről van szó, hogyha nem jön a gól akkor bújkál. De mi a nagyobb meccs-befolyásoló tényező? A gól és direkt foci vagy amikor kevesebb találattal hátulról osztogat gólpassz értékű kulcspasszokat amit nagy százalékban kihagynak a társak mert nem tudnak hozzá felnőni?
Nálam ez visszaesés az eredményre való hatás terén.
én meg csak azért azt a két meccset írtam, mert azok döntők voltak és szerinted a döntő meccseken nem tud jól játszani stb..markionni írta:pep71: a hozzászólásom utolsó része választ ad neked.![]()
Aki szerint meg összehasonlítható a tegnapi Messi vagy a Guardiola féle Messi az utóbbi időben nyújtott teljesítményéhez mind szerepkörben mind teljesítményben, max az folytatja a hülyeséget.
Természetesen nem, de javíts ki ha tévedek de én tucatszámra emlékszem neki ilyen meccsekre még az irányító korszaka előtt.Tehát akkor az elvárás vele szemben, h minden meccsen így játszon, ahogy tegnap? Te sem gondolod komolyan.
az a baj, hogy megint kozmetikázod a dolgot.markionni írta:Csaba nem nem erről van szó, hogyha nem jön a gól akkor bújkál. De mi a nagyobb meccs-befolyásoló tényező? A gól és direkt foci vagy amikor kevesebb találattal hátulról osztogat gólpassz értékű kulcspasszokat amit nagy százalékban kihagynak a társak mert nem tudnak hozzá felnőni?
Akkor nem értem miről/mivel vitatkozol? Nézd meg évekre visszamenően a gólok számát, mellette a kiosztott kulcspasszok számát és találsz egy univerzális játékost, aki számolatlanul lövi a gólokat és mellette temérdek helyzetet teremt a társaknak. Ráismersz erre a figurára? Gondolom meg is tudod nevezni? Annyit segítek, hogy nem C-vel vagy R-el kezdődik a neve.markionni írta:Csaba nem nem erről van szó, hogyha nem jön a gól akkor bújkál. De mi a nagyobb meccs-befolyásoló tényező? A gól és direkt foci vagy amikor kevesebb találattal hátulról osztogat gólpassz értékű kulcspasszokat amit nagy százalékban kihagynak a társak mert nem tudnak hozzá felnőni?
azért ennek a 3-4 évnek nézz már jobban utána.markionni írta:
És bebizononyosodott teljes mértékben amikről beszéltem a tegnapi meccsen. Az utóbbi 3-4 évben Messi nem az igazi, elveszett benne az a hatalmas direkt foci és hajtás ami jellemezte korábban, brutálisan támadta a kaput. Erről a különbségről beszéltem, láthattátok ti is, hogy a tegnapi performanszhoz képest döntő helyzetekben bizony sokszor gyenge volt és fásult, de egy-egy meccsre még képest előhúzni ha nagyon szükséges és ha megvan a kellő motivációja.
Természetesen nem, de javíts ki ha tévedek de én tucatszámra emlékszem neki ilyen meccsekre még az irányító korszaka előtt.Tehát akkor az elvárás vele szemben, h minden meccsen így játszon, ahogy tegnap? Te sem gondolod komolyan.
Senki nem mondott ilyet, ez netto hazugság.Rivaldo11 írta:Én megvédem a srácot. Azt mondta, hogy a nagy csapatok ellen megy csak a bújócska .Messias2 írta: A madridista srácot, aki itt osztotta az igét pár napja, hogy Messi bújocskázik, megkérdezném, hogy ma is bújocskázott-e szerinte Leo?![]()
![]()
![]()
Viccen kívül, óriási meccse volt ez a mai minden idők legjobbjának. Sajnálom, hogy egy ronaldot hozzámérnek egyesek, pedig zongorázhatatlan a difi kettejük közt.