Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
majd bekezdünk egy matyiő+AG+DS trióval, aztán 0-1nél jöhet iniesta erőlködnicsababarca írta:most fontos, hogy szerdán kimenjünk, és izomból lezúzzuk az Osasunát, már az első félidőben, kérdést sem hagyva.
igen, amúgy érthetetlen, hogy egy olyan rutinos játékos mint marcelo, miért nem rúgta fel SR-t...recrea írta:10-ből 9 játékos meg lezúzza SR-t, Marcelo rossz döntést hozott.
Kovbal88 írta:Simán nyerhettek volna, két nagy helyzetük is volt, és már menni nem bírtak a játékosok. Mégha les is volt a bíró továbbengedte és szerencse, hogy nem ment be csúnya lett volna megint lesgóllal nyerni. Ramos gólhelyzetét is simán le lehetett volna fújni, az se igaz, hogy ott bárki látta ki van lesen és ki nincs.hedora írta:Az egója elvittte Z.Z t . Okosan vissza kellett volna állniuk, persze ezt így utólag nagyon könnyű!
Hibázott, ez egyértelmű, de a szememben ettől nem lett rosszabb edző mert a helyében én sem alkudtam volna meg.
"Tökös" gyerek, sok sikert néki!
Amúgy Zidane is olyan LE szintű edző lehet, szakmai pluszt nem tud a csapatnak adni, de bíznak benne és tudja őket motiválni.
Bajnokság, ahhoz, hogy bajnokok legyünk nagyon kicsi az esély, a Realnak nagyon jól jön ez az elmaradt mérkőzés. És mi se hibázhatunk, sok van még hátra, amikor az Atletico lett a bajnok egymást múlták alul a csapatok a végén. Meglátjuk mi lesz. Jelenleg a Real vezet 80-20 % ban nálam
Ennyi erővel fel lehetne hozni Suarez esését is a PSG ellen, hogy műesés volt, mert az és talán Ronaldo is rájátszott, de a kontakt megvolt mindkét esetben...Umtiti megrúgta Ronaldo sípcsontját a 16-oson belül s protugál meg földhöz vágta magát, mindenki ezt tette volna a helyében.mess2009 írta:egy dolgot még: megnéztem újra, mindenki elmaradt jogos 11-est említ megspékelve a sp.1 szakértőivel nos én nem így látom! világos, hogy HOZZÁÉRT a lábával Umt. de ettől függetlenül az egy tökéletes CR. MŰESÉSVOLT !. azért mert két játékos a 16-on belül összeér mindjárt büntetőt?! sz.tem ezúttal jól döntött a bíró.
Simán nyerhettek volna, két nagy helyzetük is volt, és már menni nem bírtak a játékosok. Mégha les is volt a bíró továbbengedte és szerencse, hogy nem ment be csúnya lett volna megint lesgóllal nyerni. Ramos gólhelyzetét is simán le lehetett volna fújni, az se igaz, hogy ott bárki látta ki van lesen és ki nincs.hedora írta:Az egója elvittte Z.Z t . Okosan vissza kellett volna állniuk, persze ezt így utólag nagyon könnyű!
Hibázott, ez egyértelmű, de a szememben ettől nem lett rosszabb edző mert a helyében én sem alkudtam volna meg.
"Tökös" gyerek, sok sikert néki!
nem a meccs előtt, hanem mikor dzsémsz beverte. nem nagyon bírom a stresszt, meg gondoltam a psg ellen is bejött, úgyhogy a most a 85. percben tértem nyugovóra. lehet ezentúl minden meccset átalszokMessias2 írta:VEB vajon lefeküdt aludni még a meccs előtt, mint a PSG ellen?
Rinku írta:A Barcelona 2016-17 szezonos játéka egy kész érzelmi hullámvasút. Remény, bukás, mennyek, pokol. Szó szerint minden héten háború. Tegnap kicsit gatyába lett szedve a real, hogy tudják, hogy hol a helyük. Innentől türelemjáték és feszes sgg. Asszem a 2006-07 bajnoki végkimenetel érik visszafelé is, megérdemelnénk. És kereken 10 éve történt az a viszketés, ami a mai napig nem múlt el... Most már nehogy elcsesszétek!
Ok rendben, abban a részében képes vagyok kompromisszumra...crixus írta:Kösz, de nem.Res írta:Elosztottam a címeket:
A Real meg fogja nyerni a bajnokságot, mert megérdemlik.
Mi megnyertük a klasszikust, mert ez járt nekünk. Megnyerjük a kupát is, mert valamit azért illik...
A BL-t meg a Juventus, vagy az Atletico nyeri meg. Mert megérdemelnék...![]()
A bajnokság nem érdemre jár, de ha már érdemről beszélünk akkor mi minden mutatóban jobbak vagyunk náluk, ők elénk kerülhetnek 3 ponttal az elmaradt meccs miatt. Ha innentől ők mind a 6 meccsüket behúzzák akkor azt mondom jobban megérdemelték, de ha nem, és mi behúzzuk a mi 5 meccsünket akkor mi fogjuk jobban megérdemelni.
Amiről fontosabb lenne beszélni, az az ,hogy Umtiti vajon miért nem mozdult rá a labdára előbb. Állva várta, miközben CR beelőzött. Pedig simán az övé kellett volna, hogy legyen és akkor nincs miről beszélni. Nagyon jó játékos, és vannak meccsek, amit hiba nélkül hoz le, de azért volt már párszor, hogy miatta is aggódni kellett...mess2009 írta:egy dolgot még: megnéztem újra, mindenki elmaradt jogos 11-est említ megspékelve a sp.1 szakértőivel nos én nem így látom! világos, hogy HOZZÁÉRT a lábával Umt. de ettől függetlenül az egy tökéletes CR. MŰESÉSVOLT !. azért mert két játékos a 16-on belül összeér mindjárt büntetőt?! sz.tem ezúttal jól döntött a bíró.
Realnak van még az elmaradt meccse a Celta ellen idegenben. Nem nagyon látom, hogy tudnának elég pontot elszórni, talán a kiélezett bl meccsek előtti bajnokikon. Barcelonának szerintem a Las Palmas elleni meccs lehet a legnehezebb.DaVeR írta:Azért most megnéztem mi van még hátra.. Nos azt hiszem nem megoldhatatlan.. Bár a Villareal nem tudom mit fog produkálni.. Vagy épp az Espanyol bár én az előbbit tartom veszélyesebbnek hiába Katalán derbi a másik..
Osasuna H
Espanyol I
Villarreal H
Las Palmas I
Eibar H
Madrid sorsolása:
Deportivo La Coruna I
Valencia H
Atletico Madrid BL - H
Granada I
Atletico Madrid BL - I
Sevilla H
Malaga I
Kíváncsi leszek h bírják.. Bár, hogy az érdekes meccseket Otthon játszák nem a legbiztatóbb..
Kösz, de nem.Res írta:Elosztottam a címeket:
A Real meg fogja nyerni a bajnokságot, mert megérdemlik.
Mi megnyertük a klasszikust, mert ez járt nekünk. Megnyerjük a kupát is, mert valamit azért illik...
A BL-t meg a Juventus, vagy az Atletico nyeri meg. Mert megérdemelnék...
Atalanta! Úúúgy szeretem a jóslataidat!Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.