Barça vs. Real - El Clásico
Azért a kispadokat is érdemes megfigyelni, jóhogy szezon vége felé járunk és vannak sérültek, de nálunk beáll Gomes, addig nálunk James, Isco, Kovacic, Morata kispad van. Csak nevek szempontjából is jobban hangzanak. Nálunk, ki tudsz betenni, hogy hozzon frissítést támadójátékba főleg.
A Barcának ez a baja, hogy évek óta nincs minőségi cseresora. Akik vannak azok kevesek, még a kis meccsekhez is. Nemhogy a rangadókhoz.
A Barcának ez a baja, hogy évek óta nincs minőségi cseresora. Akik vannak azok kevesek, még a kis meccsekhez is. Nemhogy a rangadókhoz.
-
- Barça C
Gratulálok, most a barca egy Messivel mindenképp jobb volt. De ez amilyen jó a barcának, olyan veszélyes is, mert ha szerdán nem lesz kedve futni, akkor viszont láthattuk idén nem egyszer, hogy bárki veszélyes rátok. Ti itt a csapat ingadozásáról beszéltek, hogy egyszer nagyon jók, máskor meg semmiérők. Én ahogy nézem, ez nem a csapat, hanem Messi kedvén múlik és ez a nagy függőség nagyon nem jó a barcára nézve. Ő is öregszik, egyre több ilyen meccs lesz jövőre, amikor unja a dolgot.
Szóval én az idei barca legnagyobb gyengéjének ezt látom. Sürgősen kell még egy agy legalább a csapatba, mert így jövőre is buktok majd kiscsapatok ellen, ha Leo épp inkább moziba ment volna az nap este.
Szóval én az idei barca legnagyobb gyengéjének ezt látom. Sürgősen kell még egy agy legalább a csapatba, mert így jövőre is buktok majd kiscsapatok ellen, ha Leo épp inkább moziba ment volna az nap este.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"Sergio Ramos failed to win a single tackle or make an interception before being sent off in the 77th minute."
Azért ez nem semmi egy ilyen meccsen.
Hát na, hozta a formáját.
De már egy jóideje nem a védőmunkája miatt van elsősorban a csapatnál.
Azért ez nem semmi egy ilyen meccsen.
Hát na, hozta a formáját.
De már egy jóideje nem a védőmunkája miatt van elsősorban a csapatnál.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végiggondolva, miután egyből piros volt, így minimum kettő meccs Ramosnak. Főhet majd a fejük.Nero. írta:Kovi meccsen Nacho-Casemiro vedoparos. Lehet bízni a vereségbe.csababarca írta:Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?
van egy tippem, hogy nem három meccset....

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Köszimiro. írta:Gratula sracok.
Legalább megtudtátok milyen a 90+ után elveszíteni egy meccset. Idén még csak a másik oldalon álltatok. Ilyen is van.miro. írta: Ami irritalo,hogy a 92.percbe mi az Istennek maradtunk font,aztan ugye Marcelo hagyta 60 metert labdat vezetni Sergi Robertot..
Elkepeszto amator dolog volt reszunkrol.
10 emberrel,visszaallni ment volna 30mpt a meccs es lefujtak volna..
Nem,mi folmentunk,es ott kiesett 6 jatekos a vedekezesbol kb.
Csak is Puyol
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Oké, csal nem mintha kárognék vagy ilyesmi csak nekem azt mutatja, hogy nagyon oda kell figyelni, mert heroikusan megvertük a PSG-t, kikaptunk a Riazorban. Ma is elég eszetlenül játszottunk és úgy nyertünk, de muszáj fogni a többit is, s ebben benne van a félsz. Nyerésre állunk, nem szabad tíz ember ellen gólt kapni, egy bajnok nem engedheti meg. Nyertünk, rohadt örömteli, de remélem LE és a stáb elemzi a dolgokat és nem hátradőlünk, hogy nyertünk. Mert nem nyertünk semmit, az esélyt tartottuk meg.

Gratula sracok. Mindket csapat nyerhetett talan volna,de most nektek sikerult.
Ramos piros lapjara ideges voltam,de igazabol Casemirot ki lehetett volna allitani.
Volt itt is ziccer ill nalatok is.
Nagyon [auto_cenzúra] meccs volt.
Ami irritalo,hogy a 92.percbe mi az Istennek maradtunk font,aztan ugye Marcelo hagyta 60 metert labdat vezetni Sergi Robertot..
Ramos meg piquenek tapsikolt,azert is nezett visszara.
Messi oriasi volt, le a kalappal,eldontotte a mait.
Nalunk a kihagyott helyzetek csak a szokasosak.
Ronaldonak nem ment ma be,Asensionak se volt szerencseje,meg hat Benzema hozta a szokasost.
Elkepeszto ez a lusta alibis.
Megint 3 meterrol rafejelte a kapusra..
nem tud eldonteni egy meccset se,mar fogom a fejem hogy miert mindig ra jon ki a vege..
Az a lovese ott az elso felidobe meg nevetseges. Mint egy megyes jatekos aki a rosszabbik labaval kerul helyzetbe.
Akkor lennenk igazan jo csapat ha ilyen hitvany csatarral is tudnank ellenetek nyerni..
:D:D
Remelem eltakarodik,es a helyere kerul, egy arsenalba.
Ramos piros lapjara ideges voltam,de igazabol Casemirot ki lehetett volna allitani.
Volt itt is ziccer ill nalatok is.
Nagyon [auto_cenzúra] meccs volt.
Ami irritalo,hogy a 92.percbe mi az Istennek maradtunk font,aztan ugye Marcelo hagyta 60 metert labdat vezetni Sergi Robertot..
Ramos meg piquenek tapsikolt,azert is nezett visszara.
Messi oriasi volt, le a kalappal,eldontotte a mait.
Nalunk a kihagyott helyzetek csak a szokasosak.
Ronaldonak nem ment ma be,Asensionak se volt szerencseje,meg hat Benzema hozta a szokasost.
Elkepeszto ez a lusta alibis.

Megint 3 meterrol rafejelte a kapusra..

Az a lovese ott az elso felidobe meg nevetseges. Mint egy megyes jatekos aki a rosszabbik labaval kerul helyzetbe.

Akkor lennenk igazan jo csapat ha ilyen hitvany csatarral is tudnank ellenetek nyerni..

Remelem eltakarodik,es a helyere kerul, egy arsenalba.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Ilyen a foci, ilyen a sport, ilyen az egesz élet.Bob_Marley írta:Vicc az, hogy mennyit számít egy gól. Ha ez 2-2 akkor bőven arról beszélnénk, hogy sikerült emberelőnyben gólt benyelni, így meg mennyire más.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vicc az, hogy mennyit számít egy gól. Ha ez 2-2 akkor bőven arról beszélnénk, hogy sikerült emberelőnyben gólt benyelni, így meg mennyire más. 

úgy illik, hogy visszanyúljak a saját előzetesemhez: nem hittem sem a győzelmünkben sem abban, hogy ilyen játékkal rukkolunk ki. mentség? ez a szezon ilyen! meghülyítenek bennünket (ok. nem mindenkit) a hullámzó teljesítménnyel de azért mondtam mást is, bizony sikerült beleköpni a levesükbe rendesen
és ahogy ígértem, ha ezt a meccset nyerjük minden meg van bocsátva!!!

Mondjuk most nem tudom mi volt a bunom megint, off se volt, raadasul Csabanak valaszoltam es belemszallsz.
Feladom, moderatorokat kernem toroljek az accom.
Feladom, moderatorokat kernem toroljek az accom.
Fogalmazzunk inkább úgy, h Ronaldonak azért nem az a feladata, mert képtelen rá.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hagyjuk már a Roncit, egy kiégett Van Nistelrooy féle fazon lett, nem szint Messihez képest, ezen nincs mit ragozni.
A liga így is a madrid kezében van, nekünk meg 100%-ot kéne adni a továbbiakban is. Behúzunk 4-4 pontot a két legfőbb riválistól, a Sevillától mind a 6 egységet, de sikerül ezt is hátránnyá változtatni Malagák, Betisek, Deporok ellen...
A liga így is a madrid kezében van, nekünk meg 100%-ot kéne adni a továbbiakban is. Behúzunk 4-4 pontot a két legfőbb riválistól, a Sevillától mind a 6 egységet, de sikerül ezt is hátránnyá változtatni Malagák, Betisek, Deporok ellen...
Rivaldo-A Legnagyobb.
A 3. gól visszajátszásán látszik a Modric és Marcelo közötti különbség. Előbbi tudja, hogy mi a dolga, repül, de nem találja el Sergi Roberto-t, utóbbi meg még a kezét is felemeli, egyáltalán nem volt ott fejben. Érdekes, mert Messi ellen még ment neki a durvaság, mikor felemelte a könyökét arcmagasságig...
Ronaldo-n látszanak az évek. Régen ilyen szituációkból izomból bevágta a kapuba a labdát, manapság össze vissza rugdossa. Persze Barca szurkolóként nem kellene, de azért sajnálom hogy tényleg kezd öregedni, de a Barca szempontjából ez azért jó hír. Messi-n még nem látszik hogy korosodna, de a játéka sokkal kevésbé korfüggő szerintem, szóval ő még 34-35 évesen is tud majd így focizni (most is ritkán fut már
)
Ronaldo-n látszanak az évek. Régen ilyen szituációkból izomból bevágta a kapuba a labdát, manapság össze vissza rugdossa. Persze Barca szurkolóként nem kellene, de azért sajnálom hogy tényleg kezd öregedni, de a Barca szempontjából ez azért jó hír. Messi-n még nem látszik hogy korosodna, de a játéka sokkal kevésbé korfüggő szerintem, szóval ő még 34-35 évesen is tud majd így focizni (most is ritkán fut már

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.04.23. 23:22:07-kor.
94:39 6 - 1
- Messithebest
- Director del Fútbol
kellett ez, mint egy falat kenyér. te jó isten mennyire kellett, az elmúlt hetek kínlódásai után. Már csak annyi elvárásom volt a Juve után, hogy a klasszikust meg a kupadöntőt húzzuk be. Egy pipa, de nem sírnék ha a bajnokság is meglenne..

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
En ha jol lattam az Piquenek szolt de majd a nagyokosok kielemzik.csababarca írta:Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?
markionni, látjuk, nem is erről volt szó lentebb.
de én meg remélem látjátok mi a különbség mezőnyben Cé és Messi között.
Persze egyertelmu a kulonbseg, de teljesen mas a szerepkoruk, Ronaldonak a kapu elott kell lennie ha lehetoseg van es minel elobb rakni ki szelre aztan erkezni kozepre mig Messin all vagy bukik minden, o az iranyito, a vezer. Nem biztos hogy emiatt osszehasonlithatoak a mezonybeli munkajuk alapjan.
Nero: Varane mar felepult de nyilvan a kihagyas miatt ma meg nem jatszhatott.
Kovi meccsen Nacho-Casemiro vedoparos. Lehet bízni a vereségbe.csababarca írta:Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ramos mennyit fog kapni a tapsikolásért egyébként?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jo kis meccs volt, eldolhetett volna ide is oda is. Gratulalok! Messitol ezt a jatekot hianyoltam kielezett szituaciokban, remelem most latjatok a kulonbseget egy top Messi es egy fasult Messi kozt. 
Nagy hajra lesz, gyozzon a jobb.

Nagy hajra lesz, gyozzon a jobb.
Majdnem.Messias2 írta: Én tippem egyébként 2:3 ide. Messi triplával.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nem.S.Agüero írta:Umtitivel eddig mindig nyertünk a bajnokságban, nem?![]()

Malaga ellen kezdett.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati