Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
X-es? Komolyan?Balinho írta:Sztem X-es meccs volt, de nem is értem a végén mit akart a Madrid, hogy 5 a 3-ra vihettük a kontrat, emberhatranyban, az utsó percben.Cseri írta:Megérdemeltük!
Ami sajnos bajosabb, hogy Suarez botrany, Paco is megremegett a ziccerben és a padunk is őrült rövid...
Ramos pirosa abszolút adható, kivancsi vok kap-e plusz büntit a tapsért
Sztem X-es meccs volt, de nem is értem a végén mit akart a Madrid, hogy 5 a 3-ra vihettük a kontrat, emberhatranyban, az utsó percben.Cseri írta:Megérdemeltük!
Ne jinxeld el.D.i.N.h.O írta:Oléolé Campeones olé!reméljük pár hét és tényleg...
Puskásbalinteer írta:Remélem ezek után nincs kérdés, hogy ki a világ valaha volt legjobb játékosa.
Messi parádé.![]()
Nem volt les, és TS kiszolgáltatott helyzetben volt, nem az övé volt. Problem?eimenis1212 írta:amellett h óriási les, szajkozzuk együtt: "nem TS-é volt"...
Lajos roberto szintjén van, vagy alatta.palesz77 írta:Jobbak vagyunk mint amit hittem az elso 10 perc alapjan. Ott elmaradt egy tizi mondjuk, de Marcelo es Casemiro se csodalkozhatnanak, ha nen jatszananak mar szerinte.. SR a leggyengebb talan, lyukas az az oldal sokszor, hal istennek a Real valamiert nem akarja kihasznalni. Kar azert a golert, az egesz vedelem csak leste, de hogy MAtS mit csinalt.. Mint Valdes szebb napjain, ugy futott ala.