Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új vezetőedzőt, szerintem Lippi lesz az.S.Agüero írta:Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új edzőt, szerintem Valverde lesz az.
A példád azért sántít, mert egyetlen munkahelyen sem kérdezik meg a munkavállalót arról, hogy milyen főnököt szeretne.crixus írta:
Azt viszont abszolút nem tudom felfogni, hogy hogy lehet az, hogy egy munkahelyen a munkavállalók belepofáznak abba, hogy ki legyen a főnök. Majd én is szólok már pár munkatárssal, hogy mi az xy-t szeretnénk a jogi osztályunk vezetőjének, mert ő jó fej...![]()
Vicc ez az egész. A vezetőség feladata lenne egy szakmailag felkészült, jó edzőt a klubhoz hozni, a játékosoknak meg kutya kötelességük lenne elfogadni. Legalábbis tiszta lappal indítani. Röhej.
Szezon közben kizárólag Unzue-t tudom elképzelni.palesz77 írta:Ebben az esetben én kétlem, pont most oltotta be az újságírókat finoman, hogy ne találjanak ki semmit a jövőjéről. Fura lenne, ha rá 4 napra meg elismerné, hogy mégis jön, bár nyilván benne van ez is, láttunk már cifrábbakat is.S.Agüero írta:Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új edzőt, szerintem Valverde lesz az.
Ebben az esetben én kétlem, pont most oltotta be az újságírókat finoman, hogy ne találjanak ki semmit a jövőjéről. Fura lenne, ha rá 4 napra meg elismerné, hogy mégis jön, bár nyilván benne van ez is, láttunk már cifrábbakat is.S.Agüero írta:Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új edzőt, szerintem Valverde lesz az.
Teljesen egyetértek azzal, hogy egyik választás sem örömteli, legalábbis nem sok jót ígér.Normandia írta: Egyik választás sem örömteli, már ha igaz, hogy Unzue vagy Valverde a két jelölt, de az sajnos vagy sem, lényegi kérdés, hogy a játékosok elfogadják. Itt sztárokat kel kezelni és nem egyet, ha nincsen meg a támogatás, akkor jöhet ide akárki. Konfliktusokkal nehéz bajnokságot nyerni. Szóval én csak azt mondom, ha a csapat tényleg Unzuet akarja, akkor valszeg ő is lesz a kövi edző.
Egyik választás sem örömteli, már ha igaz, hogy Unzue vagy Valverde a két jelölt, de az sajnos vagy sem, lényegi kérdés, hogy a játékosok elfogadják. Itt sztárokat kel kezelni és nem egyet, ha nincsen meg a támogatás, akkor jöhet ide akárki. Konfliktusokkal nehéz bajnokságot nyerni. Szóval én csak azt mondom, ha a csapat tényleg Unzuet akarja, akkor valszeg ő is lesz a kövi edző.Stalkyard írta:Úgy látszik a játékosoknak egy báb kell, akit félre lehet tenni, ha úgy van, nem lepődnék meg ezen, ha tényleg ez lenne a háttérben. Ha meg az az egyetlen indok, hogy ismerik, akkor innentől nevetséges profi futball klubnak hívni magunkat, hétvégente le lehet menni lötyögni a haverokkal, meg a span edzővel, egy spanyol első osztályban és a BL-ben nem annyira...A Piqué-Busquets-Alba-Messi tengelynek adnék egy Simeonét vagy egy Contét, azt hiszem kifelejtődne a szótárukból egy időre az a szó, hogy alibi... De így nézhetjük majd amíg ez a generáció ellötyögi azt a pár évet ami még bennük van, aztán talán elindul majd valami normális építkezés is a jövőben, ami tart is valamerre.
Jöjjön az újabb Tata Martino, sikerkorszak.
az igen...nem hiszem el, hogy egy ilyen kerethez nem tudnak egy komoly sikereket elért edzőt hozni...MesQueUnClub írta:Sajnos mai sajtóhír hogy a vezetőség Valverdet favorizálja míg a játékosok Unzuet...pep71 írta:Csoda lenne ha Arda-ból látna még pénzt a klub...Eriksen-es hír is jó, végre nem André Gomes féle ismeretlen emberekről szólnak a hírek.
Amúgy tudja valaki vagy egyáltalán lehet tudni valamit arról, hogy még mindig a Valverde, Koeman, Unzue közül kerülhet ki az új edző vagy vannak bedobva újabb nevek is? köszi a választ![]()
Sajnos mai sajtóhír hogy a vezetőség Valverdet favorizálja míg a játékosok Unzuet...pep71 írta:Csoda lenne ha Arda-ból látna még pénzt a klub...Eriksen-es hír is jó, végre nem André Gomes féle ismeretlen emberekről szólnak a hírek.
Amúgy tudja valaki vagy egyáltalán lehet tudni valamit arról, hogy még mindig a Valverde, Koeman, Unzue közül kerülhet ki az új edző vagy vannak bedobva újabb nevek is? köszi a választ
Másnak biztos megéri majdvisca el barca írta: ilyen 60-80 milliót biztos nem érne meg.
Ha a török távozik Dulifulit meg kell majd tartani nekem nehogy továbbadjuk megintpalesz77 írta: Arsenal are closing in on signing Barcelona midfielder Arda Turan (30) for £20M in summer. [CNN Turk]
mvik írta:üdv. ezzel a felállással értek én is egyet, csak ide érzésem szerint olyan játékos kéne a jobbszélsőnek aki a védekezésből is jól ki tudja venni a részét, mert Messi középről se fog azért annyit visszalépni védekezni, a bal szélen Neymar rendszeresen besegít a védelemnek, jobbosra is egy ilyen játékos kéne (ami sajnos szerintem nem Deulofeu, de hát ki tudja). én oda egy ilyen futóbolond vastüdejű játékost gondolnék (ilyen Cuadrado félét, nem pont őt csak ilyesmi játékost), aki elég technikás és jó a támadásokhoz, de azért a védekezésbe is legyen valamennyire otthon. ha sikerülne kifogni egy ilyen játékost akkor simán működne ez a felállás. ja most jut eszembe ilyen pl. a Liverpoolba Mané, csak ő rohadt sokba kerülne
üdv. ezzel a felállással értek én is egyet, csak ide érzésem szerint olyan játékos kéne a jobbszélsőnek aki a védekezésből is jól ki tudja venni a részét, mert Messi középről se fog azért annyit visszalépni védekezni, a bal szélen Neymar rendszeresen besegít a védelemnek, jobbosra is egy ilyen játékos kéne (ami sajnos szerintem nem Deulofeu, de hát ki tudja). én oda egy ilyen futóbolond vastüdejű játékost gondolnék (ilyen Cuadrado félét, nem pont őt csak ilyesmi játékost), aki elég technikás és jó a támadásokhoz, de azért a védekezésbe is legyen valamennyire otthon. ha sikerülne kifogni egy ilyen játékost akkor simán működne ez a felállás. ja most jut eszembe ilyen pl. a Liverpoolba Mané, csak ő rohadt sokba kerülne
crixus írta:Látom amellett elsiklottál, hogy még mindig ezt tartom a kivitelezhetőbb verziónak, mint azt, amivel Depor-ok vagy Malaga-k is simán ütik a csapatot.visca el barca írta:
ennek ellenére Te 3-4-3-nál ezt a verziót vázoltad mint lehetőséget. csak azt nem értem ha szerinted se jó, akkor miért írtad le?
Szerk.: ez a Milan-féle rombusz, amit próbálgattunk ez csak 4-4-2-ben igazán hatásos, ahogy azt az olaszok is játszották anno. 3 középhátvéddel a szélekről akkor kerül mögénk az ellenfél amikor akar. Juve ezt bemutatta Mathieu vagy Piqué kárára az első meccsen. Ezt nem akarom újfent látni, pláne nem hosszú távon.
vinszentvega írta:Azèrt, mèg mielött az összes bitcoin vagyont elköltenètek, egyik-màsik nagyobb nèvre, lebegjen a szemetek elött, hogy spanyol csapatunk van, ergo spanyol nemzetisègünek kellene lennie( felvett àllampolgarsag is jo ). Azt hiszem van egy uefa szabàlyzat is a lètszàmot illetöen nem?