Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.23. 17:45:04

S.Agüero írta:Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új edzőt, szerintem Valverde lesz az.
Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új vezetőedzőt, szerintem Lippi lesz az.

legalább leírnád hol olvastad :D valami hiteles oldalon? vagy fcbblaugranahungary_the real facebook csoportban?

egyébként nagyon remélem nem jelentik be, mert az azt jelentené, hogy a tescos unzué lesz a befutó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.04.23. 17:50:03-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.23. 17:05:42

crixus írta:
Azt viszont abszolút nem tudom felfogni, hogy hogy lehet az, hogy egy munkahelyen a munkavállalók belepofáznak abba, hogy ki legyen a főnök. Majd én is szólok már pár munkatárssal, hogy mi az xy-t szeretnénk a jogi osztályunk vezetőjének, mert ő jó fej... :roll:
Vicc ez az egész. A vezetőség feladata lenne egy szakmailag felkészült, jó edzőt a klubhoz hozni, a játékosoknak meg kutya kötelességük lenne elfogadni. Legalábbis tiszta lappal indítani. Röhej.
A példád azért sántít, mert egyetlen munkahelyen sem kérdezik meg a munkavállalót arról, hogy milyen főnököt szeretne.:-D Itt a hibát, ha nevezhető annak, akkor követték el mikor megkérdezték. Viszont, ha megkérdezték és annak ellenére mást neveznek ki, akkor az esetleges sikertelenség odiumát viselniük is kell.
Egyébként egyetértek a fentiekkel.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
daffy
Madridista

2017.04.23. 17:01:01

palesz77 írta:
S.Agüero írta:Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új edzőt, szerintem Valverde lesz az.
Ebben az esetben én kétlem, pont most oltotta be az újságírókat finoman, hogy ne találjanak ki semmit a jövőjéről. Fura lenne, ha rá 4 napra meg elismerné, hogy mégis jön, bár nyilván benne van ez is, láttunk már cifrábbakat is.
Szezon közben kizárólag Unzue-t tudom elképzelni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.23. 16:41:48

Ebben az esetben én kétlem, pont most oltotta be az újságírókat finoman, hogy ne találjanak ki semmit a jövőjéről. Fura lenne, ha rá 4 napra meg elismerné, hogy mégis jön, bár nyilván benne van ez is, láttunk már cifrábbakat is.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.23. 16:35:34

Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik az új edzőt, szerintem Valverde lesz az.
crixus
Entrenador del Barça

2017.04.23. 16:28:39

Normandia írta: Egyik választás sem örömteli, már ha igaz, hogy Unzue vagy Valverde a két jelölt, de az sajnos vagy sem, lényegi kérdés, hogy a játékosok elfogadják. Itt sztárokat kel kezelni és nem egyet, ha nincsen meg a támogatás, akkor jöhet ide akárki. Konfliktusokkal nehéz bajnokságot nyerni. Szóval én csak azt mondom, ha a csapat tényleg Unzuet akarja, akkor valszeg ő is lesz a kövi edző.
Teljesen egyetértek azzal, hogy egyik választás sem örömteli, legalábbis nem sok jót ígér.
Azt viszont abszolút nem tudom felfogni, hogy hogy lehet az, hogy egy munkahelyen a munkavállalók belepofáznak abba, hogy ki legyen a főnök. Majd én is szólok már pár munkatárssal, hogy mi az xy-t szeretnénk a jogi osztályunk vezetőjének, mert ő jó fej... :roll:
Vicc ez az egész. A vezetőség feladata lenne egy szakmailag felkészült, jó edzőt a klubhoz hozni, a játékosoknak meg kutya kötelességük lenne elfogadni. Legalábbis tiszta lappal indítani. Röhej.
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.23. 15:33:33

Stalkyard írta:Úgy látszik a játékosoknak egy báb kell, akit félre lehet tenni, ha úgy van, nem lepődnék meg ezen, ha tényleg ez lenne a háttérben. Ha meg az az egyetlen indok, hogy ismerik, akkor innentől nevetséges profi futball klubnak hívni magunkat, hétvégente le lehet menni lötyögni a haverokkal, meg a span edzővel, egy spanyol első osztályban és a BL-ben nem annyira... :D A Piqué-Busquets-Alba-Messi tengelynek adnék egy Simeonét vagy egy Contét, azt hiszem kifelejtődne a szótárukból egy időre az a szó, hogy alibi... De így nézhetjük majd amíg ez a generáció ellötyögi azt a pár évet ami még bennük van, aztán talán elindul majd valami normális építkezés is a jövőben, ami tart is valamerre.

Jöjjön az újabb Tata Martino, sikerkorszak. :D
Egyik választás sem örömteli, már ha igaz, hogy Unzue vagy Valverde a két jelölt, de az sajnos vagy sem, lényegi kérdés, hogy a játékosok elfogadják. Itt sztárokat kel kezelni és nem egyet, ha nincsen meg a támogatás, akkor jöhet ide akárki. Konfliktusokkal nehéz bajnokságot nyerni. Szóval én csak azt mondom, ha a csapat tényleg Unzuet akarja, akkor valszeg ő is lesz a kövi edző.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.04.23. 12:26:43

Úgy látszik a játékosoknak egy báb kell, akit félre lehet tenni, ha úgy van, nem lepődnék meg ezen, ha tényleg ez lenne a háttérben. Ha meg az az egyetlen indok, hogy ismerik, akkor innentől nevetséges profi futball klubnak hívni magunkat, hétvégente le lehet menni lötyögni a haverokkal, meg a span edzővel, egy spanyol első osztályban és a BL-ben nem annyira... :D A Piqué-Busquets-Alba-Messi tengelynek adnék egy Simeonét vagy egy Contét, azt hiszem kifelejtődne a szótárukból egy időre az a szó, hogy alibi... De így nézhetjük majd amíg ez a generáció ellötyögi azt a pár évet ami még bennük van, aztán talán elindul majd valami normális építkezés is a jövőben, ami tart is valamerre.

Jöjjön az újabb Tata Martino, sikerkorszak. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.23. 11:20:58

MesQueUnClub írta:
pep71 írta:Csoda lenne ha Arda-ból látna még pénzt a klub...:D Eriksen-es hír is jó, végre nem André Gomes féle ismeretlen emberekről szólnak a hírek.
Amúgy tudja valaki vagy egyáltalán lehet tudni valamit arról, hogy még mindig a Valverde, Koeman, Unzue közül kerülhet ki az új edző vagy vannak bedobva újabb nevek is? köszi a választ
Sajnos mai sajtóhír hogy a vezetőség Valverdet favorizálja míg a játékosok Unzuet... :wink: :wink:
az igen...nem hiszem el, hogy egy ilyen kerethez nem tudnak egy komoly sikereket elért edzőt hozni...
Valverde is biztos jó edző, de középszernek tűnik, egyszerű megoldásnak, Unzue-ről nem is beszélve. na mind1, köszi a gyors választ
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2017.04.23. 11:16:18

pep71 írta:Csoda lenne ha Arda-ból látna még pénzt a klub...:D Eriksen-es hír is jó, végre nem André Gomes féle ismeretlen emberekről szólnak a hírek.
Amúgy tudja valaki vagy egyáltalán lehet tudni valamit arról, hogy még mindig a Valverde, Koeman, Unzue közül kerülhet ki az új edző vagy vannak bedobva újabb nevek is? köszi a választ
Sajnos mai sajtóhír hogy a vezetőség Valverdet favorizálja míg a játékosok Unzuet... :wink: :wink:
pep71
Entrenador del Barça

2017.04.23. 10:55:21

Csoda lenne ha Arda-ból látna még pénzt a klub...:D Eriksen-es hír is jó, végre nem André Gomes féle ismeretlen emberekről szólnak a hírek.
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2017.04.23. 10:36:55

visca el barca írta: ilyen 60-80 milliót biztos nem érne meg.
Másnak biztos megéri majd :cry: épp itt az ideje hogy a zsebébe nyúljon a klub és ne félmegoldásokkal operáljon. Inkább egy tényleg használható ember 70 millióért mint egy papírnehezék 40ért. (csakhát ezt a vezetőség úgyse látja be #-o #-o )
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.23. 10:33:21

az első jó lenne, a második kizárt, főleg ha kókler wenger marad, a harmadik meg ki tudja, ilyen 60-80 milliót biztos nem érne meg.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2017.04.23. 10:31:00

palesz77 írta: Arsenal are closing in on signing Barcelona midfielder Arda Turan (30) for £20M in summer. [CNN Turk]
Ha a török távozik Dulifulit meg kell majd tartani nekem nehogy továbbadjuk megint [-X [-X
És remélem kedvezményt adnak majd Bellerinre a törökért... :lol: :lol: vagy ha igazak a hírek és Jardim érkezhet akkor nálam sokkal inkább Fabinho mint Bellerin. :D :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.23. 09:37:36

Barca have made contacts with PSG full-back Serge Aurier (24). He is open for a move but wants to know will be the coach next season.[l'eqp]

Sanszos, hogy hápog, de ha kicsit több esze lenne, nálam ő lenne a tökéletes jelölt a jelenlegi piacról. De ha jól rémlik 3 év alatt 2 öltözőn belüli balhéja is volt, nem tudom nálunk mi lenne vele, ha épp nem megy a szekér.. Pedig képességek alapján az egyik - ha nem a legjobb - választás lenne.

Arsenal are closing in on signing Barcelona midfielder Arda Turan (30) for £20M in summer. [CNN Turk]

Erre rá is bólintanék szerintem.

Barcelona are interested in Tottenham midfielder Christian Eriksen (25) & could make a move for the Danish International in summer. [MIRROR]

Ez meg tudom, hogy Mirror, de már vártam, hogy mikor kerül szóba.. :D
Samper
Director del Fútbol

2017.04.22. 12:31:27

Attól tartok, hogy még csak megtippelni se lehet, hogy az egyelőre ismeretlen új edző csapatában melyik játékosunk mit fog produkálni. Sötétben tapogatózunk.
Subinho
Director del Fútbol

2017.04.21. 19:35:07

mvik írta:
üdv. ezzel a felállással értek én is egyet, csak ide érzésem szerint olyan játékos kéne a jobbszélsőnek aki a védekezésből is jól ki tudja venni a részét, mert Messi középről se fog azért annyit visszalépni védekezni, a bal szélen Neymar rendszeresen besegít a védelemnek, jobbosra is egy ilyen játékos kéne (ami sajnos szerintem nem Deulofeu, de hát ki tudja). én oda egy ilyen futóbolond vastüdejű játékost gondolnék (ilyen Cuadrado félét, nem pont őt csak ilyesmi játékost), aki elég technikás és jó a támadásokhoz, de azért a védekezésbe is legyen valamennyire otthon. ha sikerülne kifogni egy ilyen játékost akkor simán működne ez a felállás. ja most jut eszembe ilyen pl. a Liverpoolba Mané, csak ő rohadt sokba kerülne :D

Alapból biztos marad a 4-3-3, ez csak ha nyomni kell, mint pl. a PSG elem.

https://www.buildlineup.com/shared/58fa ... 25d4d1abfc" target="_blank

Ebben 2 igazolás+Delu és persze nincs benne a Gomes,Turan,Matyi hármas.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.21. 14:29:16

Jelenleg a legjobb igazolás, egy komoly edző lenne, aki a stábjával rendberakná a csapatot.
kapusposzt megvagyunk
védelem, egy jobb hátvéd mindenképpen kell.
középpálya, ha szűkösen is, de azt kell mondjam itt is megvagyunk, Rakitic, Roberto Busquets, bármelyik csapatba befér, melléjük még van Iniesta és Rafinha aki használható, meg jelenleg Gomes aki csak javulhat jövőre.
Elől, a kezdő adott, Paco, vagy Munír, és Ardaval itt is simán megvagyunk..

szóval okosba meg lehetne ezt csinálni, félő hogy ez a vezetés alkalmatlan a feladatra, de majd meglátjuk.

A Classicon kizárt hogy nyerjünk, inkább a döntetlenre van nagy esély, az jó a Realnak.
mvik
Jugador d'estrella

2017.04.21. 13:17:55

üdv. ezzel a felállással értek én is egyet, csak ide érzésem szerint olyan játékos kéne a jobbszélsőnek aki a védekezésből is jól ki tudja venni a részét, mert Messi középről se fog azért annyit visszalépni védekezni, a bal szélen Neymar rendszeresen besegít a védelemnek, jobbosra is egy ilyen játékos kéne (ami sajnos szerintem nem Deulofeu, de hát ki tudja). én oda egy ilyen futóbolond vastüdejű játékost gondolnék (ilyen Cuadrado félét, nem pont őt csak ilyesmi játékost), aki elég technikás és jó a támadásokhoz, de azért a védekezésbe is legyen valamennyire otthon. ha sikerülne kifogni egy ilyen játékost akkor simán működne ez a felállás. ja most jut eszembe ilyen pl. a Liverpoolba Mané, csak ő rohadt sokba kerülne :D
mvik
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.04.21. 11:51:23

Nekem tetszik ez a 4-2-3-1 es felállás, ahol Messi nem jobboson van, hanem a csatár mögött. Én emiatt is hoznám Deut, mert nincs jobb oldalunk, mert Messi behúzódik. Mondjuk lehet egy Vidallal lenne...Bár inkább én ezt akkor nyomatnám, ha menni kell a gólért. Alapesetben nem.
Initom
Entrenador del Barça

2017.04.21. 11:45:43

Én pedig azt gondolom,hogy a standard 4-3-3 hoz teljesen jól megvannak a játékosaink,gyakorlatilag egy Alves és egy Xavi hiányzik. Ők természetesen kulcsjátékosai voltak ennek a szisztémának,de pótlásuk mondjuk 60-60%(min) al Robi és Rakéta által sikerült. Ez nem prognosztizálná azt,hogy ennyire vissza kéne esnie a játékunknak.

A problémát szerintem legkevésbé a felállásban és az oda beilleszthető játékosokban kell keresni(tudom Matyi Gomes stbs tb,de...),az máshol gyökeredzik. Legalábbis ez a megérzésem.
Valószínűnek tartom,hogy a csapatban öltözői feszkó széthúzás a gond,vagy megunták LE-t és/vagy Bartoékról nem is beszélek inkább.(meggyőződésem ,hogy a vezetőségnél gyökeredzenek a fő gondok és azt kéne megváltoztatni deeeee ez itt off lenne)

Annyiban azonban ide kapcsolódik,hogy a vezetőség fog edzőt igazolni/hozni és ez lesz a kulcsfontosságú tényező a közeljövőben.(és itt kérdőjelezem meg a vezetőségük létjogosultságát is....). Játékos szerintem 2 kéne, egy jobbekk meg talán egy középpályás max. + ha lesz távozó őket pótolgatni..(bár én reménykedem még picit abban,hogy a "fiatalok" közül valaki gyökeret ver)

Szisztémával,felfogással és magával a club filozófiájának változásával van óriási gond...elmadridiasodik a csapat sajnos...Erre pedig soha nem lesz megoldás egy 80milliós Verrati,vagy egy 50 milliós Bellerin.Ilyen szinten sokkal de sokkal komplexebbek a problémák,ezekbe nem látunk bele.
Abi & Tito
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.21. 11:13:54

crixus írta:
visca el barca írta:
ennek ellenére Te 3-4-3-nál ezt a verziót vázoltad mint lehetőséget. csak azt nem értem ha szerinted se jó, akkor miért írtad le?
Látom amellett elsiklottál, hogy még mindig ezt tartom a kivitelezhetőbb verziónak, mint azt, amivel Depor-ok vagy Malaga-k is simán ütik a csapatot.

Szerk.: ez a Milan-féle rombusz, amit próbálgattunk ez csak 4-4-2-ben igazán hatásos, ahogy azt az olaszok is játszották anno. 3 középhátvéddel a szélekről akkor kerül mögénk az ellenfél amikor akar. Juve ezt bemutatta Mathieu vagy Piqué kárára az első meccsen. Ezt nem akarom újfent látni, pláne nem hosszú távon.

én nem tudom, lehet túl magasröptű a gondolatmeneted és síkhülye vagyok, hogy megértsem, tehát:
neked kivitelezhetőbb az a verzió, ahol a középpálya közepén két ember van, messi és buszkecc mint az 3313 amivel mostanában egy csomót betliztünk, úgy, hogy itt elvileg több ember vana pálya közepén?

a milan-féle ancelottis rombusz, sztem a mai napig a legerősebb volt, amit valaha láttam,de!!! az akkor működött jól 10 éve, ma egy ilyen kp-t egy kante-féle emberekkel felálló csapat egy félidő alatt agyonverne.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.20. 23:24:36

vinszentvega írta:Azèrt, mèg mielött az összes bitcoin vagyont elköltenètek, egyik-màsik nagyobb nèvre, lebegjen a szemetek elött, hogy spanyol csapatunk van, ergo spanyol nemzetisègünek kellene lennie( felvett àllampolgarsag is jo ). Azt hiszem van egy uefa szabàlyzat is a lètszàmot illetöen nem?

eu-s szabályozás érvényes, az eu-n kívüliek száma van szabályozva.
én úgy tudom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.04.20. 23:18:40

Azèrt, mèg mielött az összes bitcoin vagyont elköltenètek, egyik-màsik nagyobb nèvre, lebegjen a szemetek elött, hogy spanyol csapatunk van, ergo spanyol nemzetisègünek kellene lennie( felvett àllampolgarsag is jo ). Azt hiszem van egy uefa szabàlyzat is a lètszàmot illetöen nem?
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Válasz küldése