Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Paco beveripalesz77 írta:Na, szóval hivatalos kezdők.![]()
Barca XI: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez, Alcácer
Real Madrid XI: Keylor; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Bale, Benzema, C. Ronaldo
Ezt adnám én is!Tobias88 írta:Én Alcacer helyett én valami ilyent képzelnék el 3-5-2ben:
Ter Stegen, Sergi Roberto, Mascherano, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez
Ha mindkét csapat úgy játszik mint hét közben, akkor bőven van esély, csak rúgjuk be a nyamvadt helyzetek felét... (és ne rúgjon a Madrid 2 lesgólt)
pedig hazai pályán sanszosabb h oda fog fújni.LG írta:Hát nagyon remélem, hogy ma ilyen nem lesz. Meg azt is, hogy ezúttal a les szabály a Realra is érvényes lesz, és nem maradhat senki fent tőlük 4-5 sárgalapot érő megmozdulás után, mint tavaly Ramos, vagy kedden Casemiro.visca el barca írta:tényleg ez a vak meg haverjai voltak azok akiknek nehéz volt észrevenni hogy kb 1 méterrel a gólvonal mögött van a labda... ejj, ha meglenne az a 2 pontunk most
Ő állította ki a Málaga ellen Neymart is, nem?visca el barca írta:tényleg ez a vak meg haverjai voltak azok akiknek nehéz volt észrevenni hogy kb 1 méterrel a gólvonal mögött van a labda... ejj, ha meglenne az a 2 pontunk most
Hát nagyon remélem, hogy ma ilyen nem lesz. Meg azt is, hogy ezúttal a les szabály a Realra is érvényes lesz, és nem maradhat senki fent tőlük 4-5 sárgalapot érő megmozdulás után, mint tavaly Ramos, vagy kedden Casemiro.visca el barca írta:tényleg ez a vak meg haverjai voltak azok akiknek nehéz volt észrevenni hogy kb 1 méterrel a gólvonal mögött van a labda... ejj, ha meglenne az a 2 pontunk most
Betisvisca el barca írta:hernadez harnandez lesz a mai bíró. én már nem tudom ezeket követni, de gondolom ez is a vakok közül való
idegenben a Real ellen?? mikor a juventus simán nyert 3-0-ra...amiben mi gyengék vagyunk ők abban pont nagyon jók, csak pár dolgot említenék: szögletekben, beívelésekben életveszélyesek még mi sorra kapjuk belőle a gólokat, kontrák..Nero. írta:Továbbra is tartom hogy a két csapat kozt mutatott játékban jelentős különbség van és a mi javunkra. Ha nem szórakozzuk el a helyzeteiket akkor hendivel is nyerunk. Remelem méregből odavagunk nekik!!
Fogadkozni nagyon tudnak a fiaink, az mindig megy. Egy éve is ment, hogy Cruyff emlékére behúzzuk, stb., aztán meg előálltak egy lélektelen, gyenge produkcióval. Egyedül a PSG ellen jött be a fogadkozás, de ahhoz kellett az ellenfél, játékvezető, meg a szerencse is.Kovbal88 írta:Közbe meg egy a nagy fogadkozás, hogy megmutatjuk, aztán a Juve ellen is csak helyzetecskék voltak, olyan fejfogós nagy helyzetek amik centiken múltak már nem.Vakmacska írta:SAjnos nekem rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban.
Az az érzésem, hogy simán kikapunk. Tudom, hogy a klasszikus az más, de ahogy mostanság játszunk... az az érzésem, hogy még gólt sem fogunk tudni rúgni, és lesz egy 3-0
Azt gondolom, lehet hogy nem helyesen, hogy erőlétileg a Real a legerősebb csapat a világon. Valahogy mindig ők jönnek ki jobban a meccsek végéből.