Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
15 tavaszán egyértelműen jobb formában volt, mint most. De ebben a szezonban is volt ősszel egy zseniális időszaka, mikor ontotta a gólokat, és osztogatta a parádés labdákat. Tehát szerintem nincs szó kiöregedésről, vagy megkopásról, a formával van csak a baj, meg a csapat is gyenge körülötte.bp20030918 írta:Sziasztok! Ez most totál off lesz,de kiváncsi vagyok,hogy nektek is hiányzik 2015 tavasza? Ahogy akkor játszott az MSN? Emlékszem volt Messinek egy olyan sorozata,hogy mindig adott egy kötényt minden meccsenMeg volt neki valami kisebb baj a lábával úgy február környékén,vissza is kellet venni-e egy régebbi cipőjét
Áhh az a sok emlék. Számomra Messi akkor volt pályája csucsán. Meg,ahogy Xavi és Iniesta együtt emelte fel a kupát
Most így hirtelen be is könnyeztem a nosztalgiától. Még arra lennék kiváncsi,hogy a 2015 Messi vagy a 2017 Messi véleményetek szerint a jobb? Bocsi,hogy totál off csak így kikivánkozott belőlem
Szerintem azért Ő sem fiatalodik, főleg a robbanékonysága és a gyorsasága kopott meg a korábbi időszakhoz képest. Ma már nagyon ritkán vállal be hosszabb cselsorozatot, viszont a labdái ma is aranyat érnek. Kár, hogy ezekből elég keveset profitálunk, mert az így kialakított legnagyobb helyzeteket is képesek kihagyni a társak.bp20030918 írta:Sziasztok! Ez most totál off lesz,de kiváncsi vagyok,hogy nektek is hiányzik 2015 tavasza? Ahogy akkor játszott az MSN? Emlékszem volt Messinek egy olyan sorozata,hogy mindig adott egy kötényt minden meccsenMeg volt neki valami kisebb baj a lábával úgy február környékén,vissza is kellet venni-e egy régebbi cipőjét
Áhh az a sok emlék. Számomra Messi akkor volt pályája csucsán. Meg,ahogy Xavi és Iniesta együtt emelte fel a kupát
Most így hirtelen be is könnyeztem a nosztalgiától. Még arra lennék kiváncsi,hogy a 2015 Messi vagy a 2017 Messi véleményetek szerint a jobb? Bocsi,hogy totál off csak így kikivánkozott belőlem
MessiNeymarSuarez írta:Az a baj, hogy egész csapat jobb formában volt.
Így, hogy alig kap labdát, nehéz is alkotni.
Nekem is ez a véleményem. Nagyon hiányzik az a motivált MessiS.Agüero írta:2015-ben jobb formában volt szerintem. Nem mintha most rossz lenne, csak most ritkábban hozza az extrát.
Ígyvan, az utóbbi időben, amióta makkaroni fórumtárs velünk van, egyre inkább úgy érzem, hogy a Real Madridhoz húz a szívem és főleg Ronaldo munkásságához...Olyan ez, mint mikor az Age of empires stratégiai játékban paladinokkal térítettem meg az ellenség katonáit.Initom írta:Én örülök,hogy átjött, így legalább végre beláttam és meggyőződtem ,hogy Cr a jobbErre eddig senki nem volt képes,hogy ilyen pozitív gondolatokat ébresszen iránta. De így ,hogy tudom Messi bújócskázik ő pedig ilyen sok gólt lőtt ,ezen két érv felhozása és felerősítése/nagyítása után megyek és megveszem az egyik új CR-es alsógatyát. SÍÍÍ.
Én is ezt akartam írni, nem csak nekem jutott eszembe akkor úgy látom a Mülleres hasonlat.Imperial írta:Fizikálisan tény, hogy az egyik legkomplettebb játékos, de inkább a jelenkorunk Gerd Müllerének látom őt, nem pedig Maradonának vagy Pelének.
Hát ez szép volt.jangamen írta:második találat, nem hiszem, hogy olyan nehéz gugliznimarkionni írta:
Mielott nekem tamadnatok tenyleg linkeljetek olyen statisztikat, biztos vagyok benne hogy alatamsztana a velemenyem.
http://www.totalsportek.com/football/ro ... i-records/" target="_blank
Ja tényleg, a csudimudiba!S.Agüero írta:Az nem számít, a BL a mérvadó csak!De ahogy írtad a nagy csapatok ellen Messi nem csinál semmit, valószínűleg ezért is nullázta jogosan visca a Realt, hiszen a Realnak rúgott eddig 21 gólt, meg adott 13 gólpasszt is, így tehát a te logikád mentén a Real jogosan nevezhető gyenge csapatnak...
Az nem számít, a BL a mérvadó csak!De ahogy írtad a nagy csapatok ellen Messi nem csinál semmit, valószínűleg ezért is nullázta jogosan visca a Realt, hiszen a Realnak rúgott eddig 21 gólt, meg adott 13 gólpasszt is, így tehát a te logikád mentén a Real jogosan nevezhető gyenge csapatnak...
ez is egy ferdítés, amivel nem igazán lehet mit kezdeni.markionni írta:Csababarca: Ha nem is bujocskazott, de a BLben amikor kiestetek rendre leszedtek a palyarol.
Tegnap simán rúghatott volna 2-3 gólt is, egyáltalán nem szedték le a pályáról. Sajnos nem találta el a kaput sem és úgy tényleg nehéz gólt lőni, de hogy bújócskázott...markionni írta:Csababarca: Ha nem is bujocskazott, de a BLben amikor kiestetek rendre leszedtek a palyarol.
Most sem szedték le a visszavágón, tavaly Atlético elleni meccsen sem szedték le.BLben amikor kiestetek rendre leszedtek a palyarol.