Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos mai sajtóhír hogy a vezetőség Valverdet favorizálja míg a játékosok Unzuet...pep71 írta:Csoda lenne ha Arda-ból látna még pénzt a klub...Eriksen-es hír is jó, végre nem André Gomes féle ismeretlen emberekről szólnak a hírek.
Amúgy tudja valaki vagy egyáltalán lehet tudni valamit arról, hogy még mindig a Valverde, Koeman, Unzue közül kerülhet ki az új edző vagy vannak bedobva újabb nevek is? köszi a választ
Másnak biztos megéri majdvisca el barca írta: ilyen 60-80 milliót biztos nem érne meg.
Ha a török távozik Dulifulit meg kell majd tartani nekem nehogy továbbadjuk megintpalesz77 írta: Arsenal are closing in on signing Barcelona midfielder Arda Turan (30) for £20M in summer. [CNN Turk]
mvik írta:üdv. ezzel a felállással értek én is egyet, csak ide érzésem szerint olyan játékos kéne a jobbszélsőnek aki a védekezésből is jól ki tudja venni a részét, mert Messi középről se fog azért annyit visszalépni védekezni, a bal szélen Neymar rendszeresen besegít a védelemnek, jobbosra is egy ilyen játékos kéne (ami sajnos szerintem nem Deulofeu, de hát ki tudja). én oda egy ilyen futóbolond vastüdejű játékost gondolnék (ilyen Cuadrado félét, nem pont őt csak ilyesmi játékost), aki elég technikás és jó a támadásokhoz, de azért a védekezésbe is legyen valamennyire otthon. ha sikerülne kifogni egy ilyen játékost akkor simán működne ez a felállás. ja most jut eszembe ilyen pl. a Liverpoolba Mané, csak ő rohadt sokba kerülne
üdv. ezzel a felállással értek én is egyet, csak ide érzésem szerint olyan játékos kéne a jobbszélsőnek aki a védekezésből is jól ki tudja venni a részét, mert Messi középről se fog azért annyit visszalépni védekezni, a bal szélen Neymar rendszeresen besegít a védelemnek, jobbosra is egy ilyen játékos kéne (ami sajnos szerintem nem Deulofeu, de hát ki tudja). én oda egy ilyen futóbolond vastüdejű játékost gondolnék (ilyen Cuadrado félét, nem pont őt csak ilyesmi játékost), aki elég technikás és jó a támadásokhoz, de azért a védekezésbe is legyen valamennyire otthon. ha sikerülne kifogni egy ilyen játékost akkor simán működne ez a felállás. ja most jut eszembe ilyen pl. a Liverpoolba Mané, csak ő rohadt sokba kerülne
crixus írta:Látom amellett elsiklottál, hogy még mindig ezt tartom a kivitelezhetőbb verziónak, mint azt, amivel Depor-ok vagy Malaga-k is simán ütik a csapatot.visca el barca írta:
ennek ellenére Te 3-4-3-nál ezt a verziót vázoltad mint lehetőséget. csak azt nem értem ha szerinted se jó, akkor miért írtad le?
Szerk.: ez a Milan-féle rombusz, amit próbálgattunk ez csak 4-4-2-ben igazán hatásos, ahogy azt az olaszok is játszották anno. 3 középhátvéddel a szélekről akkor kerül mögénk az ellenfél amikor akar. Juve ezt bemutatta Mathieu vagy Piqué kárára az első meccsen. Ezt nem akarom újfent látni, pláne nem hosszú távon.
vinszentvega írta:Azèrt, mèg mielött az összes bitcoin vagyont elköltenètek, egyik-màsik nagyobb nèvre, lebegjen a szemetek elött, hogy spanyol csapatunk van, ergo spanyol nemzetisègünek kellene lennie( felvett àllampolgarsag is jo ). Azt hiszem van egy uefa szabàlyzat is a lètszàmot illetöen nem?
Pedig azzal a felállással volt sikeres Cruyff, és Pep is rengeteget használta az utolsó évében. A Chelsea ellen is ez ment a visszavágón pl, ahol egykapuztunk az angolokkal, csak a 15 helyzetből be kellett volna lőni párat.. Nincs ezzel a formációval semmi gond szerintem, ha jól meg van szervezve, és a játékosok is élesek. Láthattuk a Sevilla ellen is, amikor ment mindenki, parádésan működött. Egy olyan 3-4-3-nál, ahol középen Businak és Messinek kéne azonnal megszűrni a kontrákat, szerintem lényegesen jobban mehetne, de ez is szintén csak személyes vélemény, mint a tied. Ha viszont valami nem klappol a gépezetben, akkor tény, hogy nagyon sebezhető vele a csapat. Ez csak maxra pörgetve működőképes, de akkor szerintem nagyon.crixus írta:Látom amellett elsiklottál, hogy még mindig ezt tartom a kivitelezhetőbb verziónak, mint azt, amivel Depor-ok vagy Malaga-k is simán ütik a csapatot.
Látom amellett elsiklottál, hogy még mindig ezt tartom a kivitelezhetőbb verziónak, mint azt, amivel Depor-ok vagy Malaga-k is simán ütik a csapatot.visca el barca írta:
ennek ellenére Te 3-4-3-nál ezt a verziót vázoltad mint lehetőséget. csak azt nem értem ha szerinted se jó, akkor miért írtad le?
ennek ellenére Te 3-4-3-nál ezt a verziót vázoltad mint lehetőséget. csak azt nem értem ha szerinted se jó, akkor miért írtad le?crixus írta:Annyiban értek egyet, hogy Messi és Busquets elég kétélű fegyver, főleg ha együtt vannak a pályán. Velük csak és kizárólag a klasszikus 4-3-3 működhet hosszú távon hatékonyan
Viszont akkor ha maradunk az idei 3-4-3-nál, ahol Rakitic, Iniesta vagy Gomes kerültek a szélre, akkor a 3 középhátvédnek kellene még plusz a széljátékra is figyelnie, ami elég kényes dolog. Abból is kapnánk a gólokat rendesen, ha a szélekről úgy kerülnek majd mögénk, mint a Juve az első meccsen.palesz77 írta: Ha jól értettem a te tervezetedben a szűrést középen a Busi-Messi kettős végezné, gondolom erre célzott VEB. Nézz meg egy 3-4-3-as felállást bárhol, ott bent középen mindkét ember olyan, aki a védekezésből is rendesen ki tudja venni a részét. Messivel ezt nem nagyon lehet megvalósítani. Busi meg egymaga nem képes ennyit szűrni, neki kell az egész csapat szervezett védekezése ahhoz, hogy ő is hozzáadja az extra pluszt hátrafelé. Ha 30 m-es sávok vannak szabadon, az ő fizikumával körbefutják szemrebbenés nélkül.
Szépen le is játszott így még a Depor vagy a Malaga is, a Juve-ról nem is beszélve. Nagy taktika.visca el barca írta: mit kell ezen indokolni? nem nézed a meccseinket idén? ha 3313-at játszunk, nem csak hogy messi, meg busi, de még másik két ember is védekezik és így is az jött ránk rajtunk aki akar. a meccsek túlnyomó része a középpálya közepén dől el, erre te beállnál oda egy hót lassú buszkeccel.
mit kell ezen indokolni? nem nézed a meccseinket idén? ha 3313-at játszunk, nem csak hogy messi, meg busi, de még másik két ember is védekezik és így is az jött ránk rajtunk aki akar. a meccsek túlnyomó része a középpálya közepén dől el, erre te beállnál oda egy hót lassú buszkeccel.crixus írta:Meg is indokolhatnád, mert ilyeneket simán be tud írni bárki csak úgy hasraütésszerűen.
Ha jól értettem a te tervezetedben a szűrést középen a Busi-Messi kettős végezné, gondolom erre célzott VEB. Nézz meg egy 3-4-3-as felállást bárhol, ott bent középen mindkét ember olyan, aki a védekezésből is rendesen ki tudja venni a részét. Messivel ezt nem nagyon lehet megvalósítani. Busi meg egymaga nem képes ennyit szűrni, neki kell az egész csapat szervezett védekezése ahhoz, hogy ő is hozzáadja az extra pluszt hátrafelé. Ha 30 m-es sávok vannak szabadon, az ő fizikumával körbefutják szemrebbenés nélkül.crixus írta:Meg is indokolhatnád, mert ilyeneket simán be tud írni bárki csak úgy hasraütésszerűen.
A Juventus pl. nem egyszer játszott már hasonló taktikát Alves- Sandro kettőssel a széleken, de említhetném a Conte-féle Juve-t vagy az idei Chelsea-t. Mindnek jobban ment, mint nekünk az idén.
Meg is indokolhatnád, mert ilyeneket simán be tud írni bárki csak úgy hasraütésszerűen.visca el barca írta:
ez így meccsenként átlagosan 6 kapott gól. ha ellenfél focizni is tud akkor olyan 10-11.
Én is. Vagy Allegrit, minden vicc nélkül.Messias2 írta:Én még most is őt hoznám.visca el barca írta: (kb mint sampaoli - ment a sevillával a szekér, mindenki őt akarta, most meg kipukkadtak, 1 hónapja szó sincs róla a fórumon)