Ó micsoda témáról maradtam le.
Isco-Coutinho védekezéshez. Nyilván sose lesznek egy Matuidi szintjén, de szerintem Ini szintre fel lehetne hozni mindkettejüket. Az meg jó csapatvédekezés mellett már elég is lehetne egy jobb csapatban is. Isco amúgy már egész közel jár ahhoz szerintem, és az alapjátéka/döntéshozatala is elég szépen letisztult ehhez a poszthoz. Coutinhonál ezt nem érzem még sajna, lehet sose lesz elég kiegyensúlyozott ehhez a középpályás szerephez, pedig stílusra ott lenne benne a legtöbb potenciál szerintem. Mondjuk ez csak akkor lesz "kérdés", ha eligazol onnan, addig marad támadó szerintem. De egy top csapatban csak hátrébb tudom én elképzelni, persze ez nem azt jelenti, hogy így is lesz..
Matuidit meg amúgy "nem értem" hogyhogy ennyire szereted Csaba.

Elnézve a többi nevet, nekem kicsit kilóg. Rabbiot akkor már sokkal inkább kéne nekem a PSG-ből, ha kettejük közül kéne választanom, ő sokkal ügyesebb labdával. Nagy munkás, sokat robotol, ezt elismerem, de a játékintelligenciája lényegesen kisebb szerintem, és nem is annyira technikás ehhez a gyors focihoz, főleg ha a gyengébb lábát kell használnia. Ő a PSG Rakitice, a munkája nagyon jól jön, de nem hiányzik úgy a játékból ha nincs, mint mondjuk egy Verratti. Ha már jó munkás szerepkörre kéne valaki, akkor én Herrerát mondanám. Nekem ő a tökéletes zongoracipelő középpályás, eszméletlen munkabírás, és mellé kegyetlen labdabiztos is, jól olvassa a játékot, megvan benne minden a szerepkörhöz egy ilyen csapatban is, mint a miénk. Nagyon alul van értékelve a spanyol szerintem. Még Koke rajta kívül, aki beugrik, de ő előre azért többet tud adni szerintem. Fabinhot meg még nem láttam annyit, hogy komoly véleményt formáljak róla.
Kroos meg szerintem is simán top3 jelenleg. Ahogy írtátok is, szerintem is Verrattihoz és Thiagohoz hasonlít leginkább a szerepköre -
és posztja is amúgy Casemiro játszatása óta -, közülük meg ízlés kérdése csak szerintem, hogy kinek ki játéka tetszik jobban. Eszméletlen nagy az a pali, egyedül védekezésben vannak gondok vele néha, de egy átlagos napon ott sincs vele baj, csak ő se az az ütközős típus. De egy jó rendszerben ez nem nagyon jön ki, lásd német válogatott.