Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Samper
Director del Fútbol

2017.04.20. 09:18:19

"...mert növeli, ki elfödi a bajt" (Babits)
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.04.20. 08:06:14

Szerintem 2 jó igazolással ismét reális esélyünk lehetne a bl-re és a többi kupára is. Én azt mondom, hogy ezt az évet LE cseszte el, mert nem tudta kezelni a túlzottan bő keretet. Sokan emiatt formán kívül kerültek, és a padról senkit nem tudtunk hozni, aki bármi pluszt adott volna a csapatnak. Egy jobbhátvéd, egy minőségi középpályás. Erre kell pénzt áldozni. Védelembe Matyi helyére Marlon. Sr idén nekem bizonyított, nagyon jól játszott egy számára idegen poszton. Középen is nagyon jó lesz, bárki helyére be lehet tenni. Busi, Rakitic, Ini alap. Rafinha eladhatatlan sérülése miatt és még mindig ő volt talán az egyetlen aki lendületet adott csereként a csapatnak, uh maradjon. Gomes, Denis out. Elől Pacoban bízom. Nem volt szükséges igazolás, de ha már jött, akkor használjuk. Ennyit ő is tud, mint a mostani Suarez. Én lehet meglépném Arda eladását és kb a feléből visszahoznám Deut. Így onnan is jöhetne némi pénz igazolásra
Kash
Entrenador del Barça

2017.04.20. 01:28:05

S.Agüero írta:Csak próbált vicces lenni.
Pedig van benne némi igazság is a részemről.
Ezzel a középpályával jövőre gondok lehetnek ezért kell fiatal vérfrissítés és szerintem ez a 4 fickó tökéletes megoldás lenne...Jó nem kell mind a 4 de min. 2 jólenne.

Ha vicces próbálnék lenni, valami sokkal radikálisabbat hoznék fel...Pl Nem kell senkit sem venni, mert am is sokan vagyunk jelenleg a középpályán (Iniesta,Busi,Rakitic,Arda,Denis,Gomes,Rafinha,Sergi,Messi) ezért adnék még 3-4 szezont ennek a kemény elitnek, főleg a Denis-Gomes párosnak, ennyi idő alatt meg csak leamortizáljuk Messit kapusig.

Na elég vicces voltam?
Palesz írta:Annyit ironizálasz, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire komoly.. :D
Ez is egy erős túlzás volt szintén, nem nevezném iróniának, mert tényleg szeretném a Thiago-Verratti kettőst. Akkor leírom korrektül: Nem várok nagy játékos mozgást, de valakit ebből a négyesből a középpályára mindenképpen hozni kell, ha Iniesta nem tolja a tőle megszokott Gode mode-ban nem lesz Messin kívül több kreatív középpályásunk. Thiagot preferálom elsősorban,
Kép
mvik
Jugador d'estrella

2017.04.20. 00:26:22

üdv. szerintem nincs nagyon reális esély arra h a nyáron a Thiago/Verratti/Coutinho hármas közül bárkit is el tudnánk hozni. én személy szerint a feleslegtől megszabadulnék a keretből (Masip, Matyi, Gomes, Denis, Arda, Rafi?) ezekért a játékosokért szerintem egy 55-60 milliót (nagyon alsó hangon írom mert tudom h milyen rossz a játékoseladásunk) azért lehetne kapni. én személy szerint fiatal, sikeréhes játékosokat vennék a helyükre, gondolok itt pl. Fabinhora aki kapásból jól tud játszani jobbhátvédként és középpályásként is, meg Tielemansra (tudom ez nem a fifa), de láttam jó pár elemző videót róla és nagyon ügyes gyerek és nem véletlen az sem h 19 évesen ő az Anderlecht csapatkapitánya, oké h belga bajnokság meg minden, de az idei teljesítménye azért elég figyelemre méltó 45 meccsen 18 gól 12 gólpassz és ismétlem 19 ÉVES!!! itt nálunk a rutinos Iniestatól, Ivantól, meg Busitól rengeteget tanulhatna és meghatározó játékossá is kinőheti magát. én nagyon örülnék ha végre mernénk fiatal játékosokba is bizalmat fektetni mert ez az utóbbi évekbe azért nagyon nem így volt, oké Gomes meg Denis fiatal és mégse érnek semmit, de Gomes leigazolását alapból nem is értettem mert egyáltalán nem illik a barca stílushoz, őt inkább tudnám elképzelni az Atleticoban mint itt, Denis meg nem lenne annyira rossz csak gyámoltalan meg olyan vékony mint egy nádszál, ha jön egy erősebb szél az is felborítja.
Nálam a jövő évi keret ez lenne: ter Stegen, Cillessen, Fabinho, Vidal, Palencia, Piqué, Umtiti, Mascherano, Marlon, Alba, Digne, Busquets, Samper?, Sergi Robi, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Tielemans, Alena, Munir/Deulofeu, Paco, Messi, Suárez, Neymar
mvik
Legendinho
Jugador del Barça

2017.04.19. 23:32:02

Sajnos egy nagy igazolásnak, szerintem nincs realitása. Én nagyon szívesen elnézegetnék itt egy Verratti/Rakéta/Ini/Busi középpályát, de az utóbbi évek tapasztalata alapján, meg főleg hogy mennyire van hangsúlyozva, hogy Gomes a császár, szerintem őt fogjuk nyomatni orrvérzésig. Meg ugye friss igazolás, nem fogják egyből kirakni. Denisben én láttam/látok fantáziát, de neki szerintem kellettek volna a percek(Gomes percei) és lehet beválik, de LE zseniális rotálásának köszönhetően, még Rakétát is majdnem teljesen lenullázta, nem h új/fiatal embereket a csúcsra járasson. Meg ugye idén taktikában is ott voltunk a szeren, szóval...

Hátul lehet hülyeséget mondok, de szerintem jók lehetünk, ha Matyi és Masche out (remélem mennek), és jön a "helyükre" egy Marlon, meg egy csúcs Vidal. Vidal jó volt a sérülése előtt, szóval szerintem egy Masche szintet hozna a szélen, Marlon meg amennyit láttam játszani rendben volt, az idei Matyitól nem lehet sokkal rosszabb.

Suarezt szerintem eladni felesleges lenne, nem találnánk nála jobbat. Kell egy rendes edző, akinek van elképzelése/taktikája is, és akkor láthattuk, hogy nincs aki útját állja.
Neymar szintén oktatna értelmes taktikával, csak meg kell nézni a válogatottat.

Valverde nekem olyan "Gomes" féle igazolás lenne, egyáltalán nem tartom egy Barca szintnek. De ugye nálunk nem divat az Allegri féle csúcsedző... Csak az a baj, hogy Messi se lesz fiatalabb, és nélküle egy közepes edző nem fog itt csodát tenni, és 5-6 kupás szezonokat futni.
Bartomeu, OUT NOW!
Kubla9
Capitá del Barça

2017.04.19. 23:05:54

palesz77 írta:
Kash írta:Jövőre meg kell venni a Thiago-verratti-Coutinho-Dybala négyest, nincs duma, ha ebből a négyből csak három jön már az kudarc, mind a négyet meg kell venni.
Annyit ironizálasz, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire komoly.. :D
Ezt a négyest nincs csapat aki megtudná venni max a 10 millióért adnák őket.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2017.04.19. 23:03:04

Normandia írta: Lucho bejelentette, hogy marad még egy szezont, mert nem tudja így itthagyni a csapatot.

Kac - kac vihánc... :wink:
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.19. 23:00:50

Res írta:Bevallom, nekem az elejétől fogva Valverde a jelöltem az alábbiak miatt:
- Nem az ölébe pottyanna a feladat, hanem a karrierjének logikus állomása lenne. Eddig amolyan "közepes" csapatokat vezetett, ilyen lehetősége még nem adódott, ergo motivált lesz és ezt képes átragasztani a játékosokra amit sajnos már mi is megtapasztaltunk.
- Elég szigorúnak tűnik, ahhoz hogy rendet tartson az öltözőben és a pályán, még annak ellenére is, hogy a játékosok többsége vele ellentétben már mindent megnyert... Ilyen közegben azért nehéz kezelni az öltözői hangulatot, ahhoz karakteres ember kell és én őt karizmatikusnak látom.
- Ismeri a spanyol bajnokságot, alaposan kielemezhette már többször a Barcát is, nem nulláról indulna.
- Amennyire én látom szakmailag is a helyén van.
Szóval amíg Xavi-ra várunk kaphatna egy esélyt...
Lucho bejelentette, hogy marad még egy szezont, mert nem tudja így itthagyni a csapatot.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.19. 22:54:39

Csak próbált vicces lenni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.19. 22:49:19

Kash írta:Jövőre meg kell venni a Thiago-verratti-Coutinho-Dybala négyest, nincs duma, ha ebből a négyből csak három jön már az kudarc, mind a négyet meg kell venni.
Annyit ironizálasz, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire komoly.. :D
Kash
Entrenador del Barça

2017.04.19. 22:43:48

Jövőre meg kell venni a Thiago-verratti-Coutinho-Dybala négyest, nincs duma, ha ebből a négyből csak három jön már az kudarc, mind a négyet meg kell venni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.19. 20:05:03

Samper írta:Nemzetközi tapasztalatokban Sampaoli, Koeman magasan veri - az igazi nagy edzőlegendákról nem is beszélve.
Helyt állt azért Európában, csak elmentek döntőig is, nem ma volt, de bőven tekinthető nemzetközi tapasztalatnak.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2017.04.19. 19:04:04

Nemzetközi tapasztalatokban Sampaoli, Koeman magasan veri - az igazi nagy edzőlegendákról nem is beszélve.
Res
Jugador d'estrella

2017.04.19. 17:07:52

Bevallom, nekem az elejétől fogva Valverde a jelöltem az alábbiak miatt:
- Nem az ölébe pottyanna a feladat, hanem a karrierjének logikus állomása lenne. Eddig amolyan "közepes" csapatokat vezetett, ilyen lehetősége még nem adódott, ergo motivált lesz és ezt képes átragasztani a játékosokra amit sajnos már mi is megtapasztaltunk.
- Elég szigorúnak tűnik, ahhoz hogy rendet tartson az öltözőben és a pályán, még annak ellenére is, hogy a játékosok többsége vele ellentétben már mindent megnyert... Ilyen közegben azért nehéz kezelni az öltözői hangulatot, ahhoz karakteres ember kell és én őt karizmatikusnak látom.
- Ismeri a spanyol bajnokságot, alaposan kielemezhette már többször a Barcát is, nem nulláról indulna.
- Amennyire én látom szakmailag is a helyén van.
Szóval amíg Xavi-ra várunk kaphatna egy esélyt...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.19. 15:41:14

Nem tudom...szerintem Valverde komoly, elismert szakember, ráadásul már nem először merül fel mint jelölt.
Ami viszont egyértelműen ellene szól: Nem cserélte le már a szünetben Tamudot 2007-ben a Barca-Espanyolon, mielőtt az kiegyenlített volna, odaadva ezzel a ligát a madridnak. :lol:
Viccet félretéve nem tudom miért, de nem félteném tőle a csapatot, noha vannak páran, akiket azért szívesebben látnék a kispadunkon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.18. 23:53:20

visca el barca írta:
S.Agüero írta:A Mundo most tett ki FB-ra egy szavazást, hogy fogadnák Valverdét, a 95%-a nem örülne neki... :D
a weboldalukon delutan 70% volt az örülők aránya
Igen, utána tettek ki megint szavazást, akkor már 60% nem örült volna csak, a végén még mindenki boldog lesz. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.18. 23:38:03

S.Agüero írta:A Mundo most tett ki FB-ra egy szavazást, hogy fogadnák Valverdét, a 95%-a nem örülne neki... :D
a weboldalukon delutan 70% volt az örülők aránya
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.04.18. 21:09:04

Arsene azért nem ijed meg, ha egy két sztárt pótolni kell. Nálunk jövőre csapatot kell építeni, ezt LE is megérezte.
messideco
Presidente del Barça

2017.04.18. 20:53:11

Veb a legrosszabb rémálmaimat vázolta hirtelen :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.18. 16:48:00

A Mundo most tett ki FB-ra egy szavazást, hogy fogadnák Valverdét, a 95%-a nem örülne neki... :D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.18. 16:15:13

legalább olcsóbb lesz bellerin :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2017.04.18. 16:12:14

visca el barca írta:
palesz77 írta:...
wenger jön ide, sampaoli megy az arsenalhoz, valverde meg a sevillához :lol:
... én meg be az elmegyógyra.. :lol: :lol: :lol:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.18. 15:54:00

palesz77 írta:...
wenger jön ide, sampaoli megy az arsenalhoz, valverde meg a sevillához :lol:
Kép
Samper
Director del Fútbol

2017.04.18. 15:40:08

Legjobb lenne Pénzverdét idehozni. Akkor mindenre futná.
Feast4
Director del Fútbol

2017.04.18. 15:34:25

Tök jól elmeditalunk itt hogy ki kéne, de látatlanban szerintem erre van a legtöbb esély:

Bejelentés, hogy 60 milla van igazolni (ne feledjük, hogy Gomes már a jövő évi költségvetésből ment).

El fogjuk adni Matyit aki apróert visszamegy levezetni egy francia középcsapatba, vagy ha szerencsénk van 10 millióért Kínába, de a legvalószínűbb az hogy marad és kitölti a szerződését.

A Denis/Gomes packból Gomest megtartjuk, hogy be lehessen bizonyítani igen ő nem hiba, Denis megy kölcsönbe úgy hogy a fizetését mi álljuk.Rafhina rajtuk marad mert ezután a sérülés után a kutyának nem fog kelleni és elücsörög a padon.Delut visszahozzuk és mivel az MSN nem rotalható középpályást csinálunk belőle.Munir visszajön és Pacoval osztozni fognak az éves 20 percen, nehogy valamelyik fejlődjön.Sampernek eljatszunk mégegy vételt kölcsönt, Mascherano szerintem ugyanúgy mint Alves meglepetés szerűen elmegy.(Elvben most is LE tartotta itt azzal az ígérettel hogy kp. lesz.)Jobbhatvéd esetben nem fogunk kifizetni 50 milliót a túlhypeolt Bellerinert ezért inkább elhoztuk a Valenciából a portugál gyereket akit a mi Montoyánk kiszorított egy sorral fentebb 49 millióért.Az Arsenalos Valenciás igazolásoktól a hideg ráz már! Felhozunk vagy két embert a B-ből igazolunk egy tök ismeretlen felmegoldást még szezon végén apróért középre.És valamikor nyáron bejelentés higy ki az edző.Ennyi lesz kb...
Kép
Válasz küldése