Rivaldo11 írta: Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb
A legnagyobb tisztelettel,de ezt én úgy nem értem. Mi az,hogy jó formában? Amikor belőnek 8ból 6 ziccert? Akkor minden csapat jobb,mint a többi. Vagy amikor Iniesta villant a régiből? Az is nagyon ritka. Szerintem nincs olyan keretetek jelenleg,aki az általad vázolt "formát" hozhatná. Maximum kijön a lépés néha,de ehhez szvsz gyengék a játékosok. Ne érts félre,nem azt mondom,hogy más csapat kiemelkedne,mert nem. És nekem ez tetszik,mert korábban is ilyennek láttam a focit,ahol a bl előtt van 6-8 csapat,aki odaérhet és valamelyik oda is ér. Ha újra játszanák,akkor pedig jó eséllyel másik érne oda. Olvastam itt egy hónapja kb,hogy a klasszikusra pontelőnnyel érkezik a Barca,hogy a PSG és a Juve is verve lesz,hogy a Madridnak kifújja az orrát. Talán most a helyére került minden,mert a Barca továbbra is első kalapos,de nem áll a többi felett és ezt már nehéz tagadni. A következő szezon előtt úgy lesz említve,hogy a Bayern,Chelsea,Juventus,Real,Barca ötös odaérhet,a Psg,ATM,Dortmund,MU,City,stb pedig nem nagy meglepetés,ha 4be jut. És szerintem ez a világ rendje most.
A szezonotok még nem bukta. Jöhet egy kupa,de egy dupla is akár. Nem szabad irreális elvárásokat támasztani. A történelem egészét nézzétek,ne az elmúlt 10 évet. Mert az volt a "túl jó",nem a mostani rossz.