Bajnokok Ligája & Európa Liga
Az elso meccs utan Neuer maga mondta, hogy a 2-1es vereség még nekik hízelgő, ma meg az elso felidobe legalább 2vel mehetett volna a Madrid, de mondom, kiszálltam. Ti se remegjetek, ezek még mindig csak a negyeddöntők voltak, messze még a Real BL.
Markionni: Hagyd, most bevan vadulva mindenki.
Markionni: Hagyd, most bevan vadulva mindenki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.04.19. 00:17:07-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Sot, Maradona kezezett 30 eve es azzal tovabbmentek. Nonszensz.gg86 írta:Ok. 2009-ben a Chelsea-Barcelona elődöntőben Ballack kezezett az ötödik percben 0-0-nál. Ha mar nezzuk az ok okozati viszonyt akkor ezzel az elmaradt tizenegyessel okozta a legnagyobb kart a spori es bizony a Barcelona karara.markionni írta:Pontosan tudod hogyha az 50. percben jogosan lekuldi a meszarlasert akkor semmi eselye nem lett volna a Bayernnek. Ha mar nezzuk az ok okozati viszonyt akkor ezzel az elmaradt pirossal okozta a legnagyobb kart a spori es bizony a Madrid karara.
Ok. 2009-ben a Chelsea-Barcelona elődöntőben Ballack kezezett az ötödik percben 0-0-nál. Ha mar nezzuk az ok okozati viszonyt akkor ezzel az elmaradt tizenegyessel okozta a legnagyobb kart a spori es bizony a Barcelona karara.markionni írta:Pontosan tudod hogyha az 50. percben jogosan lekuldi a meszarlasert akkor semmi eselye nem lett volna a Bayernnek. Ha mar nezzuk az ok okozati viszonyt akkor ezzel az elmaradt pirossal okozta a legnagyobb kart a spori es bizony a Madrid karara.
-
- Jugador del Barça
Egyetértek, Thiago olyan volt mint akit a meccs előtt dobott az asszony, sok eladott labda, dekoncentrált játék. Az önbizalma megvolt, de ma jobban kellett volna pörögnie. Robben például a hosszabbításig meccs embere szintű játékot hozott, pedig már nem mai gyerek.hajnesz írta:Akik Thiagot tárt karokkal visszavárták, azok remélem láttak tőle jobb meccseket is.
A Neuer meg bemutatót tartott a világnak, hogy miért ő a legjobb. Magasan a legjobb!
A meccsről: Nagyon csalódott vagyok. Alapból nem tartottam jó ötletnek Kassainak adni a meccset, akivel problémák voltak már az nb1-ben is (Fradi meccsei). Ami idegesitő, hogy egyik szakértő sem merte azt mondani, hogy Kassai egy kalap trágya. Egyik sem. Mert magyar, és a magyar muszáj megvédeni...
Neuer brutális kapus, a legjobb ahogy mondod. A 90 percet megint úgy hozta le, hogy jópár olyan bravúrt mutatott be amit nincs ember aki kiszed, ezen felül sugározza a magabiztosságot és nyugalmat, lábbal is remek. Sajnos Kassaival szemben ez is kevésnek bizonyult.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nero, sehol sem írtam, hogy csalás volt.
Markionni, nehogy kihozd már a végén, hogy ők jártak jobban.
Ti meg megint csak beadásból szereztetek gólt, amíg éles volt a párharc, bumm. Amiből egy szabálytalan volt.
Robben a ziccerénél nem találta el a kaput, akkor az sem volt gólszerzési lehetőség?
Amíg 11 vs. 11 volt, nem voltatok jobbak, teljesen kiegyenlített volt a párharc.

Markionni, nehogy kihozd már a végén, hogy ők jártak jobban.

Ti szoktátok mondani, hogy gól-gól, mit számít, hogy szerzik.Ja es ne akarjon mar egy olyan csapat tovabbjutni ami 210 perc alatt negyszer talalja el a kaput es nem volt akciogolja.![]()

Robben a ziccerénél nem találta el a kaput, akkor az sem volt gólszerzési lehetőség?
Amíg 11 vs. 11 volt, nem voltatok jobbak, teljesen kiegyenlített volt a párharc.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.04.19. 00:17:19-kor.
Elfogult vagy.Messias2 írta:Őszintén kívánom, hogy akárki jön veletek szembe, minimum 2 lesgólt lőjön nektek, és kapjon még legalább egy teljesen kamu tizit is amellé, hogy ramost már az odavágó 4. percében elküldik zuhanyozni.yep írta:..

Bayer elleni tevedesek:
Casemiro elmaradt piros, ket lesgol
Real elleni:
Vidal elmaradt piros a masodik felido elejen, az ongol les volt, Casemiro elmaradt tizi
Konzekcenia? Jovore mar videobiro kell mert tobkrevagtak megkockaztatom az idei Bl legjobb parharcat.
Ja es ne akarjon mar egy olyan csapat tovabbjutni ami 210 perc alatt negyszer talalja el a kaput es nem volt akciogolja.

- Legendinho
- Jugador del Barça
Így van, ti vagytok az áldozatmarkionni írta:Pontosan tudod hogyha az 50. percben jogosan lekuldi a meszarlasert akkor semmi eselye nem lett volna a Bayernnek. Ha mar nezzuk az ok okozati viszonyt akkor ezzel az elmaradt pirossal okozta a legnagyobb kart a spori es bizony a Madrid karara.

Bartomeu, OUT NOW!
Őszintén kívánom, hogy akárki jön veletek szembe, minimum 2 lesgólt lőjön nektek, és kapjon még legalább egy teljesen kamu tizit is amellé, hogy ramost már az odavágó 4. percében elküldik zuhanyozni.yep írta:..
Nero: Te meg milyen "lesimázásról" beszélsz?

Láttad a meccseket egyáltalán, vagy csak az eredmények küldte az értesítést a gólokról?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2017.04.19. 00:09:26-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
SírokTobias88 írta:a 3. gól:
Lehet ragozni, de felesleges

Az nem volt a les a szabályok szerint. Mivel Marcelo is az utolsó védő mögött volt már, így az új lesszabály alapján az gól.
94:39 6 - 1
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Akik Thiagot tárt karokkal visszavárták, azok remélem láttak tőle jobb meccseket is.
A Neuer meg bemutatót tartott a világnak, hogy miért ő a legjobb. Magasan a legjobb!
A meccsről: Nagyon csalódott vagyok. Alapból nem tartottam jó ötletnek Kassainak adni a meccset, akivel problémák voltak már az nb1-ben is (Fradi meccsei). Ami idegesitő, hogy egyik szakértő sem merte azt mondani, hogy Kassai egy kalap trágya. Egyik sem. Mert magyar, és a magyar muszáj megvédeni...
-
- Jugador del Barça
Már ne is haragudjatok, de a labda itt már megjátszásra került, nem az átadás pillanatában áll a kamera. Ne ferdítsünk mert ez tény, ha pár centiméterről van szó akkor legyünk ténylegesen korrektek!Legendinho írta:Lewa nem került játékba, bár az igaz, hogy felé ment a labda. Ha nincs Ramos, lehet be is fújják a lest, de így, mivel ellenféltől került "elé" a labda nem igen van miről beszélni.Bob_Marley írta:Lewandowski sokkal inkább tűnt előrébb mint sem.
https://pbs.twimg.com/media/C9uLMG3XkAIWCwD.jpg:large
De ezt elengedi, benne van.
Casemironál is sima kontakt volt, ezer ilyenre ítéltek már tizenegyest.
Ami meg ugyancsak tény, az 2 Ronaldo lesgól és egy erősen vitatható piroslap. Pedig ritkán bírózom, de ez most kritikán aluli volt. Bayern büntetője kb Casemiro túloldali esetével volt hasonló, de a 2 lesgól az egyértelmű, vitathatatlan.
TessékS.Agüero írta: Jöhet az xG mutató.

Mondjuk csak a 90 percet mutat, de azért látszik, hogy kiérdemelt volna továbbjutást...
A 2 meccs alapján meg könnyű úgy jobbnak lenni, hogy a money time-okat emberfórban játszod...
Szép estét mindenkinek, előre is leszögezném, hogy a szomszédból jövök és ez lesz az első és egyben utolsó kommentem, szóval, ha valamelyik moderátor úgy gondolja nyugodtan törölheti a regisztrációmat.
Sokan beszéltek itt objektivitásról szóval elmondanám az én szemszögemből a dologt...rövid leszek.
https://www.youtube.com/watch?v=DBX7YHRJ-WA" target="_blank
1:31-nél mutatják hátsó kamerából a Robben esetet, ahol teljes jól kivehető, hogy Case nem lépett rá Robben lábára és Robben konkrtéan Case mellett ugrott el, így semmi féle kontaktról nem beszélhetünk.
https://pbs.twimg.com/media/C9ucThoXYAgZYtb.jpg" target="_blank
Gondolom ezt se kell nagyon magyarázni, mert elég egyértelmű.
Ezek mellé tegyétek oda, hogy Vidal az 50. percben úgy felrúgta Casemirot, mint a taknyot, amiért simán ki kellett volan állítani.
Szerintem a két meccs alapján jogos a továbbjutás (tudom, hogy sokat játszottunk emberelőnybe, de ezzel nem tudok mit kezdeni) kizárólag Neuer tartotta párharcban a Bayernt. És igen egyértelmű, hogy Ronaldo 2. és 3. gólja les volt ez nem is kétség, de valószínűleg értitek, hogy miért írom ak ommentet...egy normális játékvezetés mellett nem lett volna hosszabítás sem. Azt meg se kell említeni gondolom, hogy Casemiro-t lerabolták a hosszabításban egy tizivel.
Én ezt a dolgot így látom, meg néhány Barcés is, ahogy néztem itt a kommenteket.
Holnapra meg hétvégére sok sikert nektek.
ui: csabarca, ha már itt köpködödsz a Real Madrid-ra 0-24-be, légyszi ne gyere már át hozzánk jópofozni, mert [auto_cenzúra] szánalmas.
Sokan beszéltek itt objektivitásról szóval elmondanám az én szemszögemből a dologt...rövid leszek.
https://www.youtube.com/watch?v=DBX7YHRJ-WA" target="_blank
1:31-nél mutatják hátsó kamerából a Robben esetet, ahol teljes jól kivehető, hogy Case nem lépett rá Robben lábára és Robben konkrtéan Case mellett ugrott el, így semmi féle kontaktról nem beszélhetünk.
https://pbs.twimg.com/media/C9ucThoXYAgZYtb.jpg" target="_blank
Gondolom ezt se kell nagyon magyarázni, mert elég egyértelmű.
Ezek mellé tegyétek oda, hogy Vidal az 50. percben úgy felrúgta Casemirot, mint a taknyot, amiért simán ki kellett volan állítani.
Szerintem a két meccs alapján jogos a továbbjutás (tudom, hogy sokat játszottunk emberelőnybe, de ezzel nem tudok mit kezdeni) kizárólag Neuer tartotta párharcban a Bayernt. És igen egyértelmű, hogy Ronaldo 2. és 3. gólja les volt ez nem is kétség, de valószínűleg értitek, hogy miért írom ak ommentet...egy normális játékvezetés mellett nem lett volna hosszabítás sem. Azt meg se kell említeni gondolom, hogy Casemiro-t lerabolták a hosszabításban egy tizivel.
Én ezt a dolgot így látom, meg néhány Barcés is, ahogy néztem itt a kommenteket.
Holnapra meg hétvégére sok sikert nektek.
ui: csabarca, ha már itt köpködödsz a Real Madrid-ra 0-24-be, légyszi ne gyere már át hozzánk jópofozni, mert [auto_cenzúra] szánalmas.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
na jó, de akkor itt sem olvastad hogy csalás volt.S.Agüero írta: Na mindegy, csak 1 hónapja odaát ment, hogy csalás volt, most érdekes, nem olvastam még.

durva tévedések voltak, ez van, kár érte, mert amúgy jó párharc volt, de Kassai tönkrevágta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
2 hete még az Alavessel is alig bírtak, Ronaldo bújkált, de most a Bayernt lesimázták de akkor hagyjuk, maradjunk annyiban hogy a Realnak már bevan hűtve a golyó a következő sorsolásra ma meg Kassai elcsalta nekik!!Nero, hamar változik a véleményed. 2 hete még CR és a RM is gyenge volt, mostanra mindkettő erős.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Pontosan tudod hogyha az 50. percben jogosan lekuldi a meszarlasert akkor semmi eselye nem lett volna a Bayernnek. Ha mar nezzuk az ok okozati viszonyt akkor ezzel az elmaradt pirossal okozta a legnagyobb kart a spori es bizony a Madrid karara.S.Agüero írta:Miért tekintsünk el? Vidal kiállítása nem hülye döntés volt? Vagy az már ilyenkor nem számít?Tekintsunk el a vélt piroslapoktol es csak koncentraljunk a golokra.
A Bayern golja tehat Ramos ongolja les volt, szabalytalan. Ebbol a hulye dontesbol jott minden
Ramos gólja attól, hogy les volt(amiben egyáltalán nem vagyok biztos, 1-2 centin múlhatott, az említett kép nem a passz pillanatában van), utána így belefér 2 másik lesgól?
Casemiróról nem is beszélve.
Na mindegy, csak 1 hónapja odaát ment, hogy csalás volt, most érdekes, nem olvastam még.
Nero, hamar változik a véleményed. 2 hete még CR és a RM is gyenge volt, mostanra mindkettő erős.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk Pique aludhatna és készülhetne holnapra. 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért tekintsünk el? Vidal kiállítása nem hülye döntés volt? Vagy az már ilyenkor nem számít?Tekintsunk el a vélt piroslapoktol es csak koncentraljunk a golokra.
A Bayern golja tehat Ramos ongolja les volt, szabalytalan. Ebbol a hulye dontesbol jott minden
Ramos gólja attól, hogy les volt(amiben egyáltalán nem vagyok biztos, 1-2 centin múlhatott, az említett kép nem a passz pillanatában van), utána így belefér 2 másik lesgól?
Casemiróról nem is beszélve.
Na mindegy, csak 1 hónapja odaát ment, hogy csalás volt, most érdekes, nem olvastam még.

Nero, hamar változik a véleményed. 2 hete még CR és a RM is gyenge volt, mostanra mindkettő erős.
Nem volt les.markionni írta: Tekintsunk el a vélt piroslapoktol es csak koncentraljunk a golokra.
A Bayern golja tehat Ramos ongolja les volt, szabalytalan. Ebbol a hulye dontesbol jott minden.

"Amúgy ezt is megértük: Cr-t hasonlíthatjuk peléhez, mind a ketten lesszabály nélkül játszottak."

2 meccs alatt 5 gól a Bayern ellen, nem kell megmagyarázni. Mint játékos továbbra sincs benne a top5ben, de mindig ott van. Mindig. Ez nem véletlen.Messias2 írta:Csodálatos hogy ebből a meccsből valakinek annyi jön le hogy céer az extraklasszis, egy ilyen pölöskey szinten mellel levett, majd csüddel bekotort, meg egy üreskapus tap-in gól után.
Igen, Piqué egy idióta és rengeteg kárt okoz a klubnak. Ha még lenne egy Puyol az öltözőben úgy etetné meg vele a telefonját két nyakas közt ahogy a nagykönyvben levan írva.
Tekintsunk el a vélt piroslapoktol es csak koncentraljunk a golokra.Messias2 írta:210 percből több mint 60-t játszott emberhátrányban a Bayern. Kaptak is 4 gólt ezalatt.
Na ez a nem mind1.....
És akkor emellé még kapnak 2 lesgólt is...
A Bayern golja tehat Ramos ongolja les volt, szabalytalan. Ebbol a hulye dontesbol jott minden.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szóval egy barcás fórumon barmozzuk a játékosunkat, csak mert kirakott három pontot, amivel kinyílvánította véleményét egy meccsről?Nero. írta:Nem egyértelmű hogy a Real meccs miatt cirkuszol ez a barom 876jára?? Alapból nagyon nem kéne a Madriddal foglalkozni pláne nem úgy amikor hatalmas káosz van nálunk. Mint mondtam, ide és oda is tévedett a bíró rendesen, Kassai hozta a magyar színvonalat, de ilyen alapon mi is meglettünk tolva a PSG ellen.
Holnap meg hétvégén mutassa meg milyen f.asza csávó, nem a gép előtt kell keménykedni.
korrekt.
végülis, ez a mai este tanulsága, hogy Piqué a barom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Legendinho
- Jugador del Barça
Lewa nem került játékba, bár az igaz, hogy felé ment a labda. Ha nincs Ramos, lehet be is fújják a lest, de így, mivel ellenféltől került "elé" a labda nem igen van miről beszélni.Bob_Marley írta:Lewandowski sokkal inkább tűnt előrébb mint sem.
https://pbs.twimg.com/media/C9uLMG3XkAIWCwD.jpg:large
De ezt elengedi, benne van.
Casemironál is sima kontakt volt, ezer ilyenre ítéltek már tizenegyest.
Bartomeu, OUT NOW!
Csodálatos hogy ebből a meccsből valakinek annyi jön le hogy céer az extraklasszis, egy ilyen pölöskey szinten mellel levett, majd csüddel bekotort, meg egy üreskapus tap-in gól után.
Nem egyértelmű hogy a Real meccs miatt cirkuszol ez a barom 876jára?? Alapból nagyon nem kéne a Madriddal foglalkozni pláne nem úgy amikor hatalmas káosz van nálunk. Mint mondtam, ide és oda is tévedett a bíró rendesen, Kassai hozta a magyar színvonalat, de ilyen alapon mi is meglettünk tolva a PSG ellen.
Holnap meg hétvégén mutassa meg milyen f.asza csávó, nem a gép előtt kell keménykedni.