Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig van benne némi igazság is a részemről.S.Agüero írta:Csak próbált vicces lenni.
Ez is egy erős túlzás volt szintén, nem nevezném iróniának, mert tényleg szeretném a Thiago-Verratti kettőst. Akkor leírom korrektül: Nem várok nagy játékos mozgást, de valakit ebből a négyesből a középpályára mindenképpen hozni kell, ha Iniesta nem tolja a tőle megszokott Gode mode-ban nem lesz Messin kívül több kreatív középpályásunk. Thiagot preferálom elsősorban,Palesz írta:Annyit ironizálasz, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire komoly..![]()
Ezt a négyest nincs csapat aki megtudná venni max a 10 millióért adnák őket.palesz77 írta:Annyit ironizálasz, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire komoly..Kash írta:Jövőre meg kell venni a Thiago-verratti-Coutinho-Dybala négyest, nincs duma, ha ebből a négyből csak három jön már az kudarc, mind a négyet meg kell venni.
Normandia írta: Lucho bejelentette, hogy marad még egy szezont, mert nem tudja így itthagyni a csapatot.
Lucho bejelentette, hogy marad még egy szezont, mert nem tudja így itthagyni a csapatot.Res írta:Bevallom, nekem az elejétől fogva Valverde a jelöltem az alábbiak miatt:
- Nem az ölébe pottyanna a feladat, hanem a karrierjének logikus állomása lenne. Eddig amolyan "közepes" csapatokat vezetett, ilyen lehetősége még nem adódott, ergo motivált lesz és ezt képes átragasztani a játékosokra amit sajnos már mi is megtapasztaltunk.
- Elég szigorúnak tűnik, ahhoz hogy rendet tartson az öltözőben és a pályán, még annak ellenére is, hogy a játékosok többsége vele ellentétben már mindent megnyert... Ilyen közegben azért nehéz kezelni az öltözői hangulatot, ahhoz karakteres ember kell és én őt karizmatikusnak látom.
- Ismeri a spanyol bajnokságot, alaposan kielemezhette már többször a Barcát is, nem nulláról indulna.
- Amennyire én látom szakmailag is a helyén van.
Szóval amíg Xavi-ra várunk kaphatna egy esélyt...
Annyit ironizálasz, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire komoly..Kash írta:Jövőre meg kell venni a Thiago-verratti-Coutinho-Dybala négyest, nincs duma, ha ebből a négyből csak három jön már az kudarc, mind a négyet meg kell venni.
Helyt állt azért Európában, csak elmentek döntőig is, nem ma volt, de bőven tekinthető nemzetközi tapasztalatnak.Samper írta:Nemzetközi tapasztalatokban Sampaoli, Koeman magasan veri - az igazi nagy edzőlegendákról nem is beszélve.
Igen, utána tettek ki megint szavazást, akkor már 60% nem örült volna csak, a végén még mindenki boldog lesz.visca el barca írta:a weboldalukon delutan 70% volt az örülők arányaS.Agüero írta:A Mundo most tett ki FB-ra egy szavazást, hogy fogadnák Valverdét, a 95%-a nem örülne neki...
a weboldalukon delutan 70% volt az örülők arányaS.Agüero írta:A Mundo most tett ki FB-ra egy szavazást, hogy fogadnák Valverdét, a 95%-a nem örülne neki...
... én meg be az elmegyógyra..visca el barca írta:wenger jön ide, sampaoli megy az arsenalhoz, valverde meg a sevilláhozpalesz77 írta:...
wenger jön ide, sampaoli megy az arsenalhoz, valverde meg a sevilláhozpalesz77 írta:...